Nasıl anlatayım bilmiyorum gerçi bir önceki konumdan anlattım büyük kısmını..
Demiştim,sevgilimin tanıdığı 2 kişiyle geçmişte muhabbetim olmuştu diye.. Bunu aklıma hiç getirmiyorum unutmaya çalışıyorum hiç düşünmüyorum bile.. En iyisi bu.
5 yıl koca bir birliktelik.. Artık rayına oturmalı bir şeyler diyorum. Zorlamak yok ona da tek bir şey demedim.
Yani nasıl anlatayım size, dışarda duysanız hayrete düşersiniz siz de..
Başladık biz ilişkimize, aşık olduk. Başta ikimizde birini unutmak için başladık birbirimizi sevmeye.
Çok ta güzeldi,umudu kaybetmişken karşılaşmak..
Ayrıldık bi süre sonra tabii,ama ben geri döndüm. Yani ayrılırken içim hiç mi hiç cız etmedi,onun da öyleydi.
Ama gerip bir şey bu ya, kopamadım yine de. Döndüm. Hoşgeldin dedi direk. Özledim dedi.
Buluştuk daha yakınlaştık.
Sonra seviştik. Cinsellik anlamında değil.. Yatarsın öpersin koklarsın ya hani. Aynen öyle.
Göz göze bakıyoduk yarım saat ayrılmadan kızlar,anlatılır gibi bir şey değil.
Sonra beni bir arkadaşıyla tanıştırdı. Dedi ki sadece arkadaşım.
Sonra öğrendim ki eski sevgilisiymiş. Unutmak istediği hani.
Dünyam yıkıldı ama resti çektim buna.
Aylarca köpek gibi koştu peşimden kaç defa yalvardı,arkadaşlarını yanıma yollardı benimle konuşturmak için.
Bi kızla sevgili oldu o dönem,ben hepten soğudum bundan yoluma bakmaya başladım.
Mesajlar yağdırıyo bana,kızı sevmiyorumki ben senin fotograflarını ezberliyorum bilmem ne..
Neyse barıştık biz. 1 yıl daha güzel geçti.
Sonra haydaaa yine ayrılık. Bu sefer benim yüzümdendi ama kendimi tırnak ucu kadar haksız bulmadığım bir sebep.
Ona anlatmak için dilimde tüy bitirdim. Sonunda anladı tekrar döndü..
Bu sırada yüzeysel olarak sevişmeye başladık biz. Seviyorum ne yapayım. O da çok seviyor.
Sonra bir baktımki kızla konuşmaları var. Seni seviyorumlu,özledimli,bana çok uzakta değilsin görüşelim neler neler..
Yüzüne bir baktım. İçimde sanki depremler oluyo böyle,onu gösterdim o an ona o bakışımı hayatta unutamıcak biliyorum.
Başladı bağırmaya sen bilmiyormusun bu kız yılışık yüz vermesem peşimden ayrılmıyacak,seni üzmek istemiyorum gözünün içini ezberliyorum ben,kızdan uzak kalmaya çalıştıkça mesajlar atıp duruyo beni elde edemediği için vsvs..
Dedimki tamam allah belamı versin tamam konuş o zaman ama hayatta görüşmeyeceksin.
Sindirmeye çalıştım. Hazmetmeye. Ama yapamıyorum. Dayanamıyorum benç
Öyle bir durumki hanımlar, şuan internette hiçbir şeyim yok burdan başka.
Ama onun her şeyi duruyor. Kız da ekli onda herşeyinde var.
Benden ne bir fotoğrafı var profilinde,ne başka birşey. İlişkisi yok ve yalnızları oynuyor orda.
Ben bunu neden yedireyim ya? neden nasıl kabulleneyim?
isyan etmek istiyorum ama kaybetmek te istemiyorum onu.
bir yandan hep ezilen ben oldum.
Çıkmazdayım çok kötüyüm ben..
Rabbime dua ediyorum Allahım hidayet ver diye,içim serinlet nolursun..
Şu günlerde öyle soğuğum ki.
Kurtulmak istiyorum bu durumdan. Ona karşı da belli ediyorum artık çekinmeden.
Ve günler böyle böyle geçiyor işte.. Çok üzülüyorum.. Çok fazla..