Hanımlar ben çok mutsuzum..

Senin gurur devreye gozunun onunde biriyle yattigi zaman girmeyi bekliyor heralde? Sen kendine deger vermedigin icin surece hicbir erkekten deger goremezsin..Ayrilirsam baskasiyla olmasina dayanamam diyosun ama birlikteyken baskalariyla olmasina dayanabiliyorsun..senin gibi o kadar cok varki..birde oturur allaha isyan eder kaderinizi suclarsiniz..senin saflik cahillik falan degil ..lutfen daha fazla kadinlik onurunu gururunu ayaklar altina alma degerini bil!!

Durum böyle değil. Zamanında bana verdiği değeri biliyorum. Ne olduysa o kız geldikten sonra oldu. İlk başta napıcam bilemedim kabullendim. Sonra dayanamadım haklı olarak.
Ki biliyor bunu. Söyledim bende içimde ne varsa. Oflayıp durdu. Ama haklıyım biliyo da kendisi. Kabul de ediyor artık. Ben seni üzmeyi istemem asla diyo bana.
Ki ben şahit oldum bizzat, kıza cevap vermediğinde kapısına geldi hemen. Ama kabullenmiyorum böyle birşeyi. Açmazsın kapını,yazmazsın hiçbir şey olur biter,kesip atarsın.
Yapacak bunu başka çare yok. Yoksa bu şekilde ezdiremem ben artık kendimi

Değil biliyorum. Bu yüzden böyle isyan ediyorum zaten bu yüzden burda sizinle dertleşiyorum ben. Söyledim hepsini böyle olmuyo bu şekil imkansız dedim. Bekliyorum şimdi bir şey söylesin ki ona göre hareket edeyim..

Canım, bu insanın düzelmesini beklersen boşuna zaman kaybetmiş olursun..Çünkü düzelmeyecektir..
Bak, "5 yıl emek verdim" diyorsun..Ya bir ömür emek verip karşılığında birşey alamazsan ne olacak?
Henüz evli bile değilsin..
Eminim çok üzülürsün, için yanar..Ama hayat devam eder..Zamanla azalır acın..
Yazık etme kendine, değmez..

Bir de diyorsun ki "bekliyorum şimdi birşey söylesin ki ona göre hareket edeyim"
Sen söyle birşey..Niye ondan bekliyorsun ki?
Bu senin hayatın..Kararlarını kendin almalısın..
Lütfen iyi düşün..
Henüz dönebileceğin yerdeyken dön..
İnan bana bir kere kararlı durmayı başardın mı zamanla kendine güvenin de gelecektir..

Ha birde sevmese 5 yildir birlikte olmazdi diye kendinizi kandiriyorsunuz ya hani? inanin ben erkek olsam bende sizin gibi elimin altinda istedigim gibi kullanabilcegim bir kadin olsa degil 5 sene 10 sene hayatimin bir kosesinde kalmasi icin caba harcarim cunku kadin istemese cekmez ;)

Yok hayır onu kastetmedim. 5 yil icinde benimde hatam oldu illaki. Mesela 1 yılda 10 defa buluşmuşluğumuz vardır o kadar azdı yanına gidemiyorum ailem yüzünden.
Uzaktaydı çok üstüne gidiyodum kıskanıyodum durmadan kavga ediyoduk bazen ben çocuk gibi davranıyodum triplerden başımızı kaldıramıyoduk.
Yani hem uzaktaydı hem mutlu olmadığımız anımız çoktu. Erkekler kadınlar gibi değil işte o kadar ince düşünemiyolar. Ama itiraf etmem lazım ben de çok üzdüm onu. İstese bırakıp gidebilirdi cefamı çekmek zorunda değildi çünkü. Ama seviyo beni adım gibi biliyorum çünkü bunu.
Sonra çok şükür düzeldi derken bu oldu. Bende kabullenemiyorum şimdi kabullenmem saçmalık zaten. Sonunu göremiyorum,bilemiyorum. Ama inşallah beni mutlu edecek şeyi yapar da mutlu oluruz birlikte. Yapmazsa hiçbir şey..

Canım, bu insanın düzelmesini beklersen boşuna zaman kaybetmiş olursun..Çünkü düzelmeyecektir..
Bak, "5 yıl emek verdim" diyorsun..Ya bir ömür emek verip karşılığında birşey alamazsan ne olacak?
Henüz evli bile değilsin..
Eminim çok üzülürsün, için yanar..Ama hayat devam eder..Zamanla azalır acın..
Yazık etme kendine, değmez..

Bir de diyorsun ki "bekliyorum şimdi birşey söylesin ki ona göre hareket edeyim"
Sen söyle birşey..Niye ondan bekliyorsun ki?
Bu senin hayatın..Kararlarını kendin almalısın..
Lütfen iyi düşün..
Henüz dönebileceğin yerdeyken dön..
İnan bana bir kere kararlı durmayı başardın mı zamanla kendine güvenin de gelecektir..

Hayır benim derdim vicdanımla, kafamı yoracak şeylerle..
Şimdi bana hayır böyle devam ediyorum derse haklıyım sonuna kadar bırakmakta.
Ama ya tamam bitiriyorum düzeltiyorum derse..
Yine yazıcam ona bugun yarın her neyse. Sorucam napıyoruz diye zaten.
Ama hiçbir şey demeden o bitiremem. Sonra beynimi yerim ben çünkü biliyorum. Belli olacak her şey ki ona göre hareket edicem ben.
Şimdi o hiçbir şey demeden bırakmam mantıksız olucak çünkü ilk duyduğumda bırakmadım ne anlamı kaldı çekiğim sıkıntının.
O hayır kabul etmiyorum dediğinde ben gidicem. Varsın gerisini kendisi düşünsün,kendisi bilsin..

Hayır benim derdim vicdanımla, kafamı yoracak şeylerle..
Şimdi bana hayır böyle devam ediyorum derse haklıyım sonuna kadar bırakmakta.
Ama ya tamam bitiriyorum düzeltiyorum derse..
Yine yazıcam ona bugun yarın her neyse. Sorucam napıyoruz diye zaten.
Ama hiçbir şey demeden o bitiremem. Sonra beynimi yerim ben çünkü biliyorum. Belli olacak her şey ki ona göre hareket edicem ben.
Şimdi o hiçbir şey demeden bırakmam mantıksız olucak çünkü ilk duyduğumda bırakmadım ne anlamı kaldı çekiğim sıkıntının.
O hayır kabul etmiyorum dediğinde ben gidicem. Varsın gerisini kendisi düşünsün,kendisi bilsin..

Madem "bu şekilde huzur bulurum ancak" diyorsun..O zaman sor..Ne diyeyim..
Peki "düzeltiyorum" derse inanabilecek misin?
Ya da "hayır, kabul etmiyorum" derse huzur içinde yoluna devam edebilecek misin?

Başladı bağırmaya sen bilmiyormusun bu kız yılışık yüz vermesem peşimden ayrılmıyacak,seni üzmek istemiyorum gözünün içini ezberliyorum ben,kızdan uzak kalmaya çalıştıkça mesajlar atıp duruyo beni elde edemediği için vsvs..

Bu ne saçma ucuz bir yalan!!! 1- Bir erkek ve ya kadın bir ilişkiyi bitirmek istiyorsa öyle bitirir ki değil msj atmak, anmaz bile!!!! Bu açıkça seni aptal yerine koymaktır!! İki kişiyi idare ediyor açıkça..kızı eklemiş face e msn e oohh keyif yapıyor, bir seninle bir onunla..PES..

2- Defalarca aldatmış affetmişsin hala devam ediyor bu insanla bir gelecek,evlilik falan düşünüyorsan şunu söyleyeyim : EVLENİNCE DÜZELMEZ! aklında bulunsun...

Ayrıca bağırması suçunu örtmek için en ucuz savunmasıdır..Açıkça ben bir halt yedim demektir..
:ssz:

Son düzenleme:
Erkekte bencillik seziyorum.
Size bu saatten sonra ne verebilir bir düşünün.
Siz ona kadınlık iç güdüleriyle affedici yaklaşıyorsunuz o da bilincinden
bunu kullanmayı iyi biliyor demekki.
Kötü şeyler söylemek istemezdim ama anlattıklarınıza başka bir şey
söyleyemedim.

Nasıl anlatayım bilmiyorum gerçi bir önceki konumdan anlattım büyük kısmını..
Demiştim,sevgilimin tanıdığı 2 kişiyle geçmişte muhabbetim olmuştu diye.. Bunu aklıma hiç getirmiyorum unutmaya çalışıyorum hiç düşünmüyorum bile.. En iyisi bu.
5 yıl koca bir birliktelik.. Artık rayına oturmalı bir şeyler diyorum. Zorlamak yok ona da tek bir şey demedim.
Yani nasıl anlatayım size, dışarda duysanız hayrete düşersiniz siz de..
Başladık biz ilişkimize, aşık olduk. Başta ikimizde birini unutmak için başladık birbirimizi sevmeye.
Çok ta güzeldi,umudu kaybetmişken karşılaşmak..
Ayrıldık bi süre sonra tabii,ama ben geri döndüm. Yani ayrılırken içim hiç mi hiç cız etmedi,onun da öyleydi.
Ama gerip bir şey bu ya, kopamadım yine de. Döndüm. Hoşgeldin dedi direk. Özledim dedi.
Buluştuk daha yakınlaştık.
Sonra seviştik. Cinsellik anlamında değil.. Yatarsın öpersin koklarsın ya hani. Aynen öyle.
Göz göze bakıyoduk yarım saat ayrılmadan kızlar,anlatılır gibi bir şey değil.
Sonra beni bir arkadaşıyla tanıştırdı. Dedi ki sadece arkadaşım.
Sonra öğrendim ki eski sevgilisiymiş. Unutmak istediği hani.
Dünyam yıkıldı ama resti çektim buna.
Aylarca köpek gibi koştu peşimden kaç defa yalvardı,arkadaşlarını yanıma yollardı benimle konuşturmak için.
Bi kızla sevgili oldu o dönem,ben hepten soğudum bundan yoluma bakmaya başladım.
Mesajlar yağdırıyo bana,kızı sevmiyorumki ben senin fotograflarını ezberliyorum bilmem ne..
Neyse barıştık biz. 1 yıl daha güzel geçti.
Sonra haydaaa yine ayrılık. Bu sefer benim yüzümdendi ama kendimi tırnak ucu kadar haksız bulmadığım bir sebep.
Ona anlatmak için dilimde tüy bitirdim. Sonunda anladı tekrar döndü..
Bu sırada yüzeysel olarak sevişmeye başladık biz. Seviyorum ne yapayım. O da çok seviyor.
Sonra bir baktımki kızla konuşmaları var. Seni seviyorumlu,özledimli,bana çok uzakta değilsin görüşelim neler neler..
Yüzüne bir baktım. İçimde sanki depremler oluyo böyle,onu gösterdim o an ona o bakışımı hayatta unutamıcak biliyorum.
Başladı bağırmaya sen bilmiyormusun bu kız yılışık yüz vermesem peşimden ayrılmıyacak,seni üzmek istemiyorum gözünün içini ezberliyorum ben,kızdan uzak kalmaya çalıştıkça mesajlar atıp duruyo beni elde edemediği için vsvs..
Dedimki tamam allah belamı versin tamam konuş o zaman ama hayatta görüşmeyeceksin.
Sindirmeye çalıştım. Hazmetmeye. Ama yapamıyorum. Dayanamıyorum benç
Öyle bir durumki hanımlar, şuan internette hiçbir şeyim yok burdan başka.
Ama onun her şeyi duruyor. Kız da ekli onda herşeyinde var.
Benden ne bir fotoğrafı var profilinde,ne başka birşey. İlişkisi yok ve yalnızları oynuyor orda.
Ben bunu neden yedireyim ya? neden nasıl kabulleneyim?
isyan etmek istiyorum ama kaybetmek te istemiyorum onu.
bir yandan hep ezilen ben oldum.
Çıkmazdayım çok kötüyüm ben..
Rabbime dua ediyorum Allahım hidayet ver diye,içim serinlet nolursun..
Şu günlerde öyle soğuğum ki.
Kurtulmak istiyorum bu durumdan. Ona karşı da belli ediyorum artık çekinmeden.
Ve günler böyle böyle geçiyor işte.. Çok üzülüyorum.. Çok fazla..

Öyle bir adamı kafana taktığına anlam veremiyorum. Yanlış anlamayın, daha sevgiliyken sana olan ilgisi hiç kalmamış evlendikten sonrasını düşünemiyorum.
Adam gibi adam bul derim, sıradan olanlar çok şu alemde.

eğer bir erkek gerçekten seviyorsa resti çeker!
yok çok üzerime geliyor,yok beni elde edemedi hırs yaptı filan bıraksın hani bu ayakları..
ne sizden vazgeçiyor ne de öncesinden kopabiliryor..
ayrıl demiyorum fakat bir düşün..
insan gerektiğinde dilinden küfürde çıkar,yalanda söyler,yeminde eder..
ama kimse kimsenin içini,yüreğini bilemez..
ya adam gibi sevsin ya da defolup gitsin.. sizde bu kadar üzülmezsiniz..

geçmiş olsun diyelim geçsin..

bi ilişki başta problemliyse inan her problemli devam eder.. sen şuan bişeyleri unutsanda sevgilin kendini afftirsede bişey değişmez.. çünkü sadece ayrılıgı geçiktirmiş olursun.. ben 3 yıllık ilişkimi bitirili bir ay oldu... çok daha önceden yapmalıydım bunu diyorum..

kendine kadınlıgına guruna sahip çık ve yoluna bak.. kimse için üzülme.. çünkü başkaları için feda edebilceğin ikinci bi hayatın yok..

inş ben yanılırım ama sen bu çocuga döneceksin gibi hissediyorum.. ama o çocuk senn geleceğin deil bunuda unutma..

hhhhiiiç kusura bakma ben açık konuşıyım bu adam seni kullanmış elinin altında tutmuş anlaşılan bayaa profosyonel çapkın sen dön yoluna bak bundan sana hayır gelmez bence:34::34::34:

Back
X