- Konu Sahibi Almanyali1987
-
benim eşim olsa 1 ay başımın etını yer artık ömür boyuda yüzüme vurur kuzenın kocasının yanında güldüm diye gunlerce konuşmamıştı sen yıne ıyı atlatmışsın
bencede
hem biliyo hem gidip anlatıyo
ayrıca ben senin yerinde olsaydım ben gidip sormazdım sen çocuğun nesi oluyorsun diye
nesi oluyosa oluyo banane
valla ben sorardım.ne insanlar var hayatta biliyorsunuz.özellikle kıza sorardım abi senin neyin oluyor diye.
kimse taşın altına elini sokmasın zaten.
aynen..vede 1.5 yaşındaki kızdan bahsediyoruz..ne konuşabiliyo nede derdini söyleyebiliyo...vede birden bi yabancıyla görüyosuuz.....sormak lazım bence...herşey oluyo dünyada
Benimde ilk okuduğumda ''tabiki duyarsız kalmamak lazım, parkta oynatmak için kandırıp sonra götürüyorlar bebekleri'' diye düşündüm. ama sizin ki öyle değilki Almanyalı :)
O amaçla sormadığınızı, merak ettiğinizi söylüyorsunuz.
Ayrıca adam abisiyim derse, nasıl emin olacaksınız ki abisi olduğuna ? Adam demez ki onu tanımıyorum diye.
anlatmıcam hiç bişey..ben dersimi aldm..en basit bişeyde bile böyle benimm eşim..hemen kıskançlık tripleri
kızın adını sanını sordum...vede annesinin (onun üvey annesi oluyo)ondna bahsetti...o zaman emin oldum...yüzde yüz emin olmayız ki ama en azından duyarsız kalmadım...
valla ben sorardım.ne insanlar var hayatta biliyorsunuz.özellikle kıza sorardım abi senin neyin oluyor diye.
kimse taşın altına elini sokmasın zaten.
Benimde ilk okuduğumda ''tabiki duyarsız kalmamak lazım, parkta oynatmak için kandırıp sonra götürüyorlar bebekleri'' diye düşündüm. ama sizin ki öyle değilki Almanyalı :)
O amaçla sormadığınızı, merak ettiğinizi söylüyorsunuz.
Ayrıca adam abisiyim derse, nasıl emin olacaksınız ki abisi olduğuna ? Adam demez ki onu tanımıyorum diye.
ee herhalde dimi
adamın, yoldan geçiyordum bu çocuğu kaçırmak istiyorum diyecek yok ya
kızın adını sanını sordum...vede annesinin (onun üvey annesi oluyo)ondna bahsetti...o zaman emin oldum...yüzde yüz emin olmayız ki ama en azından duyarsız kalmadım...
en azından ama cevaplarındna tedirgin olup olmadığını anlarsın..tabiki kimse ben çocuk kaçırıyorum demez..ama sen sorarsın yinede..evet meraklıyım bazı konularda dedim ama bu duyarsız olduğum anlamına gelmez...amaaan banane de diyebilirdim...
Evet herkesle bir iletişim kurma çabası aşikar..
Tek 19 luk çocuk değil ki bankta da muhabbet etmiş.. Binadan biri madem selam verirsin o kadar..
Ve ne bileyim gidipte eşime ' ben şuna bankta oturup selam verdim ' demem..
Bu zaten olması gereken birşeydir ve tek amacım selam vermektir..Muhabbete girmem.. Eşime anlatmak için selam sabah etmem kimse ile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?