hanımlar ben mi haksızım?bana akıl verin

Ben en çok eşinize ne amaçla anlattığınızı anlamadım.. ' Ben buna selam verdim , o bana bunu dedi ' Eee ? Ne olmuş ? Her zaman ki gibi kıskansın mı ?

Bir de ben olsam cidden sormam , hatta annemlerin mahallesinde de böyle meraklı tipler vardı uyuz olurdum.. Mahalle muhtarı gibiler yahu.çç Bana birşey sormasınlar diye yere bakarak yürürdüm ciddi ciddi

O çocuğun ya abisi ya kuzeni ne farkeder ? Tanıdığı olmazsa çocuk onla durmaz herhalde.. Bana ne ki..

benim eşim olsa 1 ay başımın etını yer artık ömür boyuda yüzüme vurur kuzenın kocasının yanında güldüm diye gunlerce konuşmamıştı sen yıne ıyı atlatmışsın

Neden kocana incik cıncık herşeyi, en ince ayrıntısına kadar anlatıyorsun ki :44: Başka konuşacak şeyiniz mi yok :/
Galiba 87'lisin :44: seni 19 yaşındaki çoçuktan kıskanması da çok anormal .

Çevremizdeki insanlara selam vermeyen ,bir merhabayı esirgen toplum olacağız böyle giderse :/

Son düzenleme:
bencede
hem biliyo hem gidip anlatıyo
ayrıca ben senin yerinde olsaydım ben gidip sormazdım sen çocuğun nesi oluyorsun diye
nesi oluyosa oluyo banane

valla ben sorardım.ne insanlar var hayatta biliyorsunuz.özellikle kıza sorardım abi senin neyin oluyor diye.
kimse taşın altına elini sokmasın zaten.

valla ben sorardım.ne insanlar var hayatta biliyorsunuz.özellikle kıza sorardım abi senin neyin oluyor diye.

aynen..vede 1.5 yaşındaki kızdan bahsediyoruz..ne konuşabiliyo nede derdini söyleyebiliyo...vede birden bi yabancıyla görüyosuuz.....sormak lazım bence...herşey oluyo dünyada

aynen..vede 1.5 yaşındaki kızdan bahsediyoruz..ne konuşabiliyo nede derdini söyleyebiliyo...vede birden bi yabancıyla görüyosuuz.....sormak lazım bence...herşey oluyo dünyada

Benimde ilk okuduğumda ''tabiki duyarsız kalmamak lazım, parkta oynatmak için kandırıp sonra götürüyorlar bebekleri'' diye düşündüm. ama sizin ki öyle değilki Almanyalı :)

O amaçla sormadığınızı, merak ettiğinizi söylüyorsunuz.

Ayrıca adam abisiyim derse, nasıl emin olacaksınız ki abisi olduğuna ? Adam demez ki onu tanımıyorum diye.

Eşinin tepkisi abartılı olmuş bence. Sen kendinden eminsen sorun olmamalı canım.ayrıca iyi ki adama sen kimsin diye sormuşsun.kızla alakası olmayan başbaşka biri olabilirdi.ben olsam da aynısını yapardım.takma kafana..bence eşinin paranoyaklığıyla ilgili.eğer sağlıklı bir ilişki istiyorsan anlatmayıver eşine,biraz daha dikkatli davran,muhabbetleri azalt...sen söylemesen de biri görür söyler.fesat insan çok çevrede.
kişi kendinden bilirmiş işi.

kızın adını sanını sordum...vede annesinin (onun üvey annesi oluyo)ondna bahsetti...o zaman emin oldum...yüzde yüz emin olmayız ki ama en azından duyarsız kalmadım...

kızın adını sanını sordum...vede annesinin (onun üvey annesi oluyo)ondna bahsetti...o zaman emin oldum...yüzde yüz emin olmayız ki ama en azından duyarsız kalmadım...

Doğru olanı yapmıssın .. o cocugun basına bırsey gelse sende vıcdan azabı cekerdın buna emınım.. kım ne derse desın esın abartmıs bana kalırsa tabı onun acısındanda dusunmek lazım kıskaıyordur karısını

kıza sorsan sorun yok
adama niye soracan

hem alamanyalı sırf meraktan, muhhabbet amaçlı sormuş
kendide itiraf etti çok meraklı olduğunu söledi

Son düzenleme:
Senin niyetin kötü olmayabilir bundan kimsenin şüphesi yok ama eşinin bu tür olaylarda verdiği tepkiyi görmüş oldun demek ki bundan sonra ya dikkat edeceksin ya da anlatmayacaksın

ee herhalde dimi
adamın, yoldan geçiyordum bu çocuğu kaçırmak istiyorum diyecek yok ya

Evet herkesle bir iletişim kurma çabası aşikar..

Tek 19 luk çocuk değil ki bankta da muhabbet etmiş.. Binadan biri madem selam verirsin o kadar..

Ve ne bileyim gidipte eşime ' ben şuna bankta oturup selam verdim ' demem..

Bu zaten olması gereken birşeydir ve tek amacım selam vermektir..Muhabbete girmem.. Eşime anlatmak için selam sabah etmem kimse ile..

ee herhalde dimi
adamın, yoldan geçiyordum bu çocuğu kaçırmak istiyorum diyecek yok ya

en azından ama cevaplarındna tedirgin olup olmadığını anlarsın..tabiki kimse ben çocuk kaçırıyorum demez..ama sen sorarsın yinede..evet meraklıyım bazı konularda dedim ama bu duyarsız olduğum anlamına gelmez...amaaan banane de diyebilirdim...

muhabbete gel...

merhaba, abisiminiz? kusura bakmayın siz kötü niyetli olabilirsiniz? o yüzden soruyorum. ufaklığın adı ve anne adı nedir?
hımmm doğru cevap. peki aynı anneden misiniz?

diyelim ki minik kız için endişelendiniz. konuşma,bu kadar kısa sürmediğine göre bu ayrıntıları alabilmek için muhabbetiniz epey olmuştur.
bunun bize kısa bir kısmını aktardınız. ve binbir türlü düşünce uyandı bizde. kusura bakmayın ama anlattığınız gibi ufacık bir merhabanın yanından gelen masumane komşuluk muhabbeti yanında fazla detaylı bir muhabbet olmuş.

ben bir de kocayı dinlemek istiyorum

Son düzenleme:
belki kızıcaksın bana ama bence biraz gereksiz olmuş sohbetin, eşin seni işyerindeki iş arkadaşından veya okuldaki bir arkadaşından ,geçmişten gelen normal bir arkadaşından kıskansa gereksiz tepki vermiş derdim ama parkta,bankta bir merhabadan iyi günlerden oteye gitmeye gerek yok bence oda komşun vs ise, benimde eşim kalkıp parkta çocuğu gezdirirken bir bayanla sohbet etse birşeyler sorsa noluyoz ne gerek var derim...

peki şimdi park kalabalık olsa
hepsine tek tek gidip soracakmısın?

herkesle bir letişim kurma çabası da ne demek!!!4 yılda sadece bu 2 olay yaşandı diyorum..SADECE bu 2 olay..sen beni mübarek sürekli birileriyle konuşan birisi yaptın !!pes!!ayrıcada bankda oturan komşuma sadece selam vermiştim..ama sonra oğlumun ona olan bi hareketindne dolayı laf açıldı..ben özür falan diledim..oda önemsiz olduğunu falan...muhabbet de bu yani!!!!yoksa banane!!pes!!!eşimede oğlun bugün ne yaptı biliyomusun diye lafı açtım..yoksa ben bu adamla muhabbet ettim demedim!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…