hanımlar ben mi haksızım?bana akıl verin

haklısınız 3.sayfa olmazsınız siz manşet olun bence

yazdıklarınızdan çıkardım vazgeçmeyeceğnizi neden kızıyorsunuz?

bende konusurum konu komsuyla ama nedense hep onlar gelip baslatir konusmayi:26:bende cogunlukla sIkIlirim kisa cevaplar verip konusmak istedigim belli ederim. pek merakli olup incigini cincigini soranlarada gicik olurum.
ben sormam merak etmem kimseyi. benim esimde sevmez erkeklerle muhabbet etmemi ama kizip bagirmaz güzelce hoslanmadigini belirtir.(gerci onu takan kim, canim konusmak istiyorsa konusurum, oda konusuyo komsuyla )
ama evliyim diye kimseylede smaltalk yapamicakmiyim
almanyali belkide esin sadece erkekle konustugun icin kizmamistir belkide niye soruyorsun sanane diyede kizmis olabilir.

smaltalk ne şekerim:)) almanya da öle mi dyorsunuz siz
kısa konuşmam ben,uzun uzun sohbet ederim konumla komşumla.Komşu komşunun külüne muhtaç

Son düzenleme:
haklısınız 3.sayfa olmazsınız siz manşet olun bence

yazdıklarınızdan çıkardım vazgeçmeyeceğnizi neden kızıyorsunuz?

O öyle.. Bize de kızdı..

Ama Ous ona kızınca nasıl kızar diye küstü..

Herkes konu sahibi ile aynı görüşte olmalı çünkü..

Kendi yorumlarıyla çelişip onu nerden çıkardınız deyip bu sefer tam tersini yazan biri.. Ben Ous'a sabırlar dileyip huzurlarınızdan ayrılıyorum

smaltalk ne şekerim:)) almanya da öle mi dyorsunuz siz
kısa konuşmam ben,uzun uzun sohbet ederim konumla komşumla.Komşu komşunun külüne muhtaç

ayak üstü kisa sohbet canimcim , iste bu smaltalk merakli, komsunun herseyi sorup didiklemesi canim sIkiyo cogunlukla smaltalk da birakamiyorlar dir dir dir vir vir vir

Ous kim ya? eşi yabancı mı...

desene bizim Türk erkeklerini geçtiler onlarda. elin Alaman erkeğni bile çıldırtmış baksana

Ous kim ya? eşi yabancı mı...

desene bizim Türk erkeklerini geçtiler onlarda. elin Alaman erkeğni bile çıldırtmış baksana

ous için lütfen carrie ile iletişime geç zeboşcum,o sana açıklar :)

of off ous derin mesele

Son düzenleme:
Valla benim ous gelse dese parkta 19 yaşında bir kız vardı

parkta çocukları sallıyoruz baktık yanyanayız

baktık konuşmaya başlamışız

görsen, o bana bunu dedi

ben ona bunu dedim bir sohbet bir muhabbet.

ayrı ayrı her hatanın cezası bellidir bizde.

sen medeniyet sınırları içinde konuşmuşsun bence haklısın eşin aşırı kıskanç

düşünsenize asansöre binen ama evli olduğu için bir erkeğe günaydın iyi akşamlar diyemeyen yüzünü yerden kaldıramayan bir kadın mı 2012 türkiyesine yakışacak?

zihniyeti belli kocanın kusura bakma dar düşünen bir yapısı var...

herkes kendi namusunu korumayı bilir ki bir kadın 2 kere düşünür bu konuları zaten

sana güvenmesi gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…