- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
- Konu Sahibi Almanyali1987
-
nerde yalan söyledim cnm??meraklı olduğumu dedim de erkeklerle sürekli konuşurum demedim...bunu nerden çıkardın??
bi daha muhabbet edeceğimi sanmıyorum....
o zaman eşininde psikolojik sıkıntıları var
bunuda nerden çıkarttınız??3. sayfa falan yok daha neler...
konuşmaktan vazgeçmeyeceksiniz diyosunuz sanki bu bir huyda ben vazgeçemiyorum....tekrar söylüyorum sadece bu 2 olay yaşandı o kadar yılda yoksa ben önüne gelenle konuşmam...zaten bir dahada yapacağımı düşünmüyorum
kadında demedin
genel olarak konuştun
ve bu genele erkeklerde dahil
bende konusurum konu komsuyla ama nedense hep onlar gelip baslatir konusmayi:26:bende cogunlukla sIkIlirim kisa cevaplar verip konusmak istedigim belli ederim. pek merakli olup incigini cincigini soranlarada gicik olurum.
ben sormam merak etmem kimseyi. benim esimde sevmez erkeklerle muhabbet etmemi ama kizip bagirmaz güzelce hoslanmadigini belirtir.(gerci onu takan kim, canim konusmak istiyorsa konusurum, oda konusuyo komsuyla)
ama evliyim diye kimseylede smaltalk yapamicakmiyim
almanyali belkide esin sadece erkekle konustugun icin kizmamistir belkide niye soruyorsun sanane diyede kizmis olabilir.
haklısınız 3.sayfa olmazsınız siz manşet olun bence
yazdıklarınızdan çıkardım vazgeçmeyeceğnizi neden kızıyorsunuz?
smaltalk ne şekerim:)) almanya da öle mi dyorsunuz siz
kısa konuşmam ben,uzun uzun sohbet ederim konumla komşumla.Komşu komşunun külüne muhtaç
ayak üstü kisa sohbet canimcim , iste bu smaltalk merakli, komsunun herseyi sorup didiklemesi canim sIkiyo cogunluklasmaltalk da birakamiyorlar dir dir dir vir vir vir
O öyle.. Bize de kızdı..
Ama Ous ona kızınca nasıl kızar diye küstü..
Herkes konu sahibi ile aynı görüşte olmalı çünkü..
Kendi yorumlarıyla çelişip onu nerden çıkardınız deyip bu sefer tam tersini yazan biri.. Ben Ous'a sabırlar dileyip huzurlarınızdan ayrılıyorum
Ous kim ya? eşi yabancı mı...
desene bizim Türk erkeklerini geçtiler onlarda. elin Alaman erkeğni bile çıldırtmış baksana
koca=ous
onu anladikta ous neyin kisaltmasi :44: gerci burnuma hic iyi kokular gelmiyor ama
Ous kim ya? eşi yabancı mı...
desene bizim Türk erkeklerini geçtiler onlarda. elin Alaman erkeğni bile çıldırtmış baksana
keri yokous için lütfen carrie ile iletişime geç zeboşcum,o sana açıklar :)
of off ous derin mesele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?