hanımlar ben mi haksızım?bana akıl verin

kocanızın huyu belli neden çatlatıyorsunuz adamı?

siz konuşmaktan vaz geçmeyeceksiniz bence. kocanıza da: sen haklısn diyip bildiğinizi okuyun yoksa sizi gazetelerin 3. sayfalarında göreceğiz

Neyse ben çıkıyorum kızlar

Biraz temizlik yapayım , yarın annemleri iftara alacağım..

Birazdan benim Ous'ta işten gelir, tam temizliğin ortasına gelsin ki yardım etsin

siz konuşmaktan vaz geçmeyeceksiniz bence. kocanıza da: sen haklısn diyip bildiğinizi okuyun yoksa sizi gazetelerin 3. sayfalarında göreceğiz

bunuda nerden çıkarttınız??3. sayfa falan yok daha neler...
konuşmaktan vazgeçmeyeceksiniz diyosunuz sanki bu bir huyda ben vazgeçemiyorum....tekrar söylüyorum sadece bu 2 olay yaşandı o kadar yılda yoksa ben önüne gelenle konuşmam...zaten bir dahada yapacağımı düşünmüyorum

Neyse ben çıkıyorum kızlar

Biraz temizlik yapayım , yarın annemleri iftara alacağım..

Birazdan benim Ous'ta işten gelir, tam temizliğin ortasına gelsin ki yardım etsin

kolay gelsin görüşürüz

bıçak sırtı...

Son düzenleme:

sadece bu olay yaşanmışsa neden eşim hep kızar benim bu huyuma diyosun?

neyse hanımlar bende çıkıyorum..oğlumu uyutacağım ..ardından yemek yapıp iftar için oğlumu parka çıkartacağım:))siz yorumlarınızı yapmaya devam edin:))

parkta kımseyle konusma :) cocugun elınıde bırakma :)
saka saka hadı gıt kolay gelsın

Eşiniz hoşlanmıyorsa yapmayın bencede,erkekler güvenmek ister güven sarsılırsa hiçte hoş olmaz...eşim tvde ki kıvanç tatlıtuğ u bile kıskanıyor diyorsunuz ve dışarda tanımadıklarınızla muhabbet ediyorsunuz:44:büyük cesaret doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…