- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi Almanyali1987
-
senin oğlun
ama bağırdın bana...
yoooo sadece biraz ateşli cevap vermişimdir o kadar:))
son kez soruyorum
yapıcanmı bi daha??
neyi?:)))))))))))))))))
kocanızın huyu belli neden çatlatıyorsunuz adamı?
siz konuşmaktan vaz geçmeyeceksiniz bence. kocanıza da: sen haklısn diyip bildiğinizi okuyun yoksa sizi gazetelerin 3. sayfalarında göreceğiz
Neyse ben çıkıyorum kızlar
Biraz temizlik yapayım , yarın annemleri iftara alacağım..
Birazdan benim Ous'ta işten gelir, tam temizliğin ortasına gelsin ki yardım etsin
kocanızın huyu belli neden çatlatıyorsunuz adamı?
siz konuşmaktan vaz geçmeyeceksiniz bence. kocanıza da: sen haklısn diyip bildiğinizi okuyun yoksa sizi gazetelerin 3. sayfalarında göreceğiz
konuşacanmı bi daha böle tanımadığın erkeklerle sırf muhabbet olsun diye??
bunuda nerden çıkarttınız??3. sayfa falan yok daha neler...
konuşmaktan vazgeçmeyeceksiniz diyosunuz sanki bu bir huyda ben vazgeçemiyorum....tekrar söylüyorum sadece bu 2 olay yaşandı o kadar yılda yoksa ben önüne gelenle konuşmam...zaten bir dahada yapacağımı düşünmüyorum
sırf muhabbet olsun diye konuşmadığımı belirttim...ama cevabına gelirsek :hayır
neyse hanımlar bende çıkıyorum..oğlumu uyutacağım ..ardından yemek yapıp iftar için oğlumu parka çıkartacağım:))siz yorumlarınızı yapmaya devam edin:))
sadece bu olay yaşanmışsa neden eşim hep kızar benim bu huyuma diyosun?
nerde yalan söyledim cnm??meraklı olduğumu dedim de erkeklerle sürekli konuşurum demedim...bunu nerden çıkardın??yalan söylüyorsun
almanyalıdan alıntı :
bazı insanlar daha meraklı oluyo...bilsek yada bilmesek bize bişey getirceğinden değil yani
eşim soğuktur biraz..bende tam tersiyim dedim sıcakkanlı vesaire..o bu huyuma kızar nasıl hemen kaynaşırsın karşındakiyle der...yani karşımdaki hanımla...erkekle değil yani:)
keyifli park muhabbetleri o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?