hanımlar ben mi haksızım?bana akıl verin

peki sonuç ne? şu anda kimin haksız olduğunu düşünüyorsun ve ne yapacaksın?
bana hak veren mesajlarda oldu hakk vermeyende...
dediğim gibi eşime olsa bile yine buna benzer bişey anlatmıcam...ömrü hayatımda böyle bişey yaşamam diye garantisini veremem...ama eşime şu sebbeten kırgınım..bu kadar bağırıp çağırmamalıydı...

Ous'un da işi zor arkadaş

Kimse bunu 6 ayda unutmaz.
Unuttum dese de yalan söyler.
Kocam eski sevgilisini evine bırakacak bende unutacağım,peahhh
Ortalama bir kadının bunu unutması 10 yılı alır

hakkaten bu onun intikamı falan değildi...niye durduk yerer huzurumuzu kaçırıyımki ben??öyle olsa bile başta söylerdim size niye söylemeyeyim??

eşin abartmış gerçekten tutup saatlerce muhabbet mi kurdun sanki ? parkta markette olur öyle diyaloglar arada hem yanında komşu çocuğu varken sorman normal ben olsam ben de sorarım küçük kız çocuğunun yanında bu oğlanın işi ne diye deşerdim açıkçası. yaptığın yanlış bişey değil ama erkekler böyle şeyleri büyüttükçe büyütür.

Ben bir erkekle sohbet etmeyi gayrı-ahlaki falan bulmuyorum.
Ölçülü bir şekilde herkesle herşey konuşulabilir.
Ancak inat ve ısrar ile ben meraklıyım erkeklerle konuşurum eşime de söylemem çünkü çok kızıyor.
Yani bu iş patlar bir yerde adam karısının birisiyle konuştuğuna görüştüğüne hoş sohbet ettiğine tanık olur ve kendince gereğini yapar.
İlişkileri bu kadar zorlamak neden,bana çok çocukça geliyor...

Son düzenleme:
o yüzden ben ousa hak veriyorum
kendi söyledi, benim yapım öyle eşimde bana kızar böyleyim diye
demek ki devamlı öyle yapyıor ousun eşi almanyalı hanım

devamlı böyle yapıyorum demedim farkındaysan....yazıyosunuz çiziyosunuz kendi kendinize....
eşimin bağırıp çağırması haklı mı gösteriyo onu??hiç o olaylara girmiyosun nedense??bi takmışsın yok park olayı yok diyalog falan....şunun cevabını ver:bir erkek eşine saçma salak sebeblerden dolayı bağırıp çağırma hakkına sahip mi??

zaten bir daha anlatırmıyım yaaa...kaybetti bu konuda beni:)cnm bazı insnalar bazılarındna daha sosyaldir,sıcakkanlıdır..bende eşime göre öyleyim:))oda sinir olur bu huyuma ama nağpıyim yapı meselesi.

diyosun

bu ne demek?
herzaman böyleyim demek

arasıra sosyalim demedin

ben sürekli erkkelerle konuşmayadevam edicem demiyorum ki...meraklı bi yapıya sahibim dedim ama erkeklerle diyaloğa sürekli girerim demedim...ona bakarsan benim eşim bnei bazen karşı komşumdan bile kıskanır(kadın!!)yok ne konuşuyosuuz sürekli,allah muhabbetinizi bozmasın diye imalı ironik yorumlar yapar....
dediğim gibi 4 yılda 2 olay...çok görmeyin hanımlar!!sanki sürekli erkeklerle sohbet eden birisi çıkartınız benii

evet her zaman böyleiyim!!!!her zaman sıcakkanlıyım sosyalim ama erkeklere karşı değil anladınmı cnm????hanımların olduğu ortamlarda öyleyim ifade ettim mi kendimi..yoksa erkeklre karşı mesafeliyimdir doğal olarak!!!sen sosyal deyince erkeklerle kadınlarla sıkı fıkı olan mı anlıyosun?

o yüzden ben ousa hak veriyorum
kendi söyledi, benim yapım öyle eşimde bana kızar böyleyim diye
demek ki devamlı öyle yapyıor almanyalı hanım

Evet

Böyle bir izlenim veriyor

Bu yüzdendir ki ' herkesle iletişim kurma çabasında olmasından eşinin rahatsızlık duyduğunu ve buna rağmen eşi yokken konuşsa bile neden ona bildirdiğine anlam veremedim ' dedim..

Ve konu sahibi bana kızdı

Ous daha önce hoşlanmadığını söylemesine rağmen konu sahibi tekrarlayınca kızmış, konu sahibi de küsmüş.. Çünkü tek biz değil Ous ta konu sahibi ile aynı görüşte olmak zorunda..

Son düzenleme:

Mesele erkeklerle konuşmak olduğunu için vurgu yaptım.
Yanlış mıyım ?
Eşinin kızdığı erkekler ile konuşmak.
Bahsettiğinizi gibi komşu kadınla da konuşmanıza kızıyorsa eşiniz hastalıklı bir ruh hali var kusura bakmayın.
Kendini anlatmışsın sosyalim,meraklıyım,sıcakkanlıyım demişsin..
Ama kocam karşı komşuyla konuşmamı bile kıskanıyor diyorsun.
Ama bundan sonra konuşmaya devam edeceğim yapım bu,eşime söylemeyeceğim diyorsun.
Eee ne demek oluyor bu ?
Eşinin huyunu suyunu biliyor ısrar ediyorsun,Allah yolunuzu açık etsin.
Erkeklerle konuşmanın ahlaksızlık olmadığını belirttim.
Burada binlerce kadın var iş yerlerinde günde belki 100 tane erkekle muhattap olan görüşen arkadaş olan.
Bunda birşey yok,,,

bir ous lafıdır dolaşıyor ama konu sahibi de dahil kimse sormuyor ous kim diye ..kerricim ous kim sahi ?

tabiki insnalarla konuşmaya devam edicem(erkeklerle demedim) bundna doğal ne var...evet eşim çok kıskanç dediğim gibi ama alışıcak bazı şeylerin gayet normal olduğuna....onun huyu bu diye ben kendimi insnalardan soyutlayamam....ama erkeklrle konuşmak konusundda daha dikkati olucam tabiki...

evet banada kızdı şimdi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…