Hanimlar bir bakarmisiniz

esmeringunlugu

Evli, mutlu!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2016
912
628
23
Merhaba iyi aksamlar. Sanirim bosa evham yapiyorum ama size de soruyim dedim. Son adete gore 6+0 olmam gerek ama dun ultrasonda 4+1 ciktim. Kese gozuktu. Boyutu 11.3 mm. 2 hafta sonra gelirsen bebiside goruruz dedi doktor. sata gore haftasi geri cikti, doktor bunun cok normal oldugunu bazen 1-2 hafta geriden gelebilecegini, hatta bazen de 1-2 hafta ileriden gidebilecegini soyledi. Kesenin boyutu harika dedi. Hatta normalde 5.haftalarda 11 mm oluyomus. E o zaman benim neden 4+1 cikti anlamadim kizlae kotu bisey yoktur dimi

Kötü birşey olsa doktorun söylerdi canım,
Boşuna korkutma kendini
Hem olabiliyor böyle durumlar normal ben ikizlere hamileyken biri bir hafta gerideydi.

Merhaba iyi aksamlar. Sanirim bosa evham yapiyorum ama size de soruyim dedim. Son adete gore 6+0 olmam gerek ama dun ultrasonda 4+1 ciktim. Kese gozuktu. Boyutu 11.3 mm. 2 hafta sonra gelirsen bebiside goruruz dedi doktor. sata gore haftasi geri cikti, doktor bunun cok normal oldugunu bazen 1-2 hafta geriden gelebilecegini, hatta bazen de 1-2 hafta ileriden gidebilecegini soyledi. Kesenin boyutu harika dedi. Hatta normalde 5.haftalarda 11 mm oluyomus. E o zaman benim neden 4+1 cikti anlamadim kizlae kotu bisey yoktur dimi
Bncede iyi gayet bu ara zaten bebek oluşum aşamasında olduğundan hafta olarak bakma olaya kese gözükms kalp atışlarıni da duyarsn inslh. Bnde 5+5de gitmistm 8.5mm kese vardı sadece sonra 7+2de gittim ondada 6+3 günlük faln gözüküyordu kalp atışlarıni duyduk ondan sonra normal devam etti herşey hatta nerdeyse 12.haftaya kadr 1 hafta geriden geldi şuanda bile 3 gün geri demk ki dollenmeyle alakalı diyorm. ;) Hayırlı olsun gebeliğnz

Peki coook tesekkur ederim rahatladim. Doktor agustos sonu gelirsen bebegi goruruz %80. Ama garanti olsun dersen bayramdan sonra gel dedi sizce napayim

Bugn gittiysen doktora 10.gunu doldurmadan tekrar git bn öyle yapmıştım :) muayene ücreti vermicem nasl olsa duyarsam duyarm duymazsam 1 hafta sonra giderm demistm gittiğim de duydm tam 10gun sonra gittm.

Back
X