Merhaba sevgili kk üyeleri.Size birşey danışmak istiyorum acaba eşim fazla mı tepki veriyor diye.Eşimin dayısının oğlunun nişanı vardı bugn.Ben de hamileyim diye gidemedim ve şuan başka bir şehirdeyim iş sebebiyle eşim iki hafta sonra gelecek.Ondan bize bir tavırları vardı anlayış göstermediletr ama Eşim tek gitti.Masa düzeninde eşimin abisi eşi,ablası ve eşi,anne babası, teyzesi ve eşini bir oturtmuşlar.Eşimi de ayrı olarak teyzenin oğlu,kızı ve dayının küçük kızının yanına koymuşlar.Eşim de bunu görünce çok bozulmuş bi beni mi sığdıramadılar masaya diye artık görüşmek istemiyorum falan diyor.Ablası eşime boşver kötü düşünmemiştir onlar falan demiş.Eşim de hep onlar ince düşünüyo ben her zaman kötü düşünüyorm bir kere benm arkamda durup bana hak vermiyorsunuz falan demiş.Siz olsanız ne düşünürdünüz.Bu arada ablası hiç bizim düğünde nişanda bizle resim koymamıştı.diğer erkek kardeşiyle ve görümcesiyle resim atmış,dayısının oğluyla resim atmış bir sürü bir benim eşimle yok.ben de dayanamadım eşimle neden resim atmıyorsun her zamanki gibi üvey evlat benm eşim dedim o da o başkasıyla sohbet ediyodu ondan koyamadm vs falan dedi ben de etkilendim herlde kızlar eşim üzülünce öyle demem yanlış oldu belki de bilmiyorm sizce?
Not:Sadece görüşlerinizi istiyorum,incitici,dalga geçer şekilde şeyler yazacak olanlar lütfen yazmasın.