• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar bir bakın kim haklı

Esi onunla gorusene kadar temas ettigi baska insanlar ne olacak peki? A ya da b kisisi, ne fark eder? Sorun sayinin surekli artmasi. Benim derdim konu sahibinin virüs kapmamasi değil, artik KIMSENIN bu yuzden olmemesi.
Benim birileriyle temas ettiğimi nerden çıkarıp konuyu saptırıyorsunuz başka şehre gezmeye gelmedim raporlu olarak evimde oturuyorum bilip bilmeden yorum yapmayın

Benim birileriyle temas ettiğimi nerden çıkarıp konuyu saptırıyorsunuz başka şehre gezmeye gelmedim raporlu olarak evimde oturuyorum bilip bilmeden yorum yapmayın
Sizden degil dugune giden esinizden bahsediyorum. Siz anlamak istediginiz gibi anliyorsunuz. Ben nereden bileyim nerede oldugunuzu. Size birsey dedigim mi var benim? Sonucta esiniz kalabalik bir ortama girip kendini evde karantinaya almamistir degil mi? Boyle bir duyarliligi olsa ayip olur diye dugune gitmezdi.

Merhaba sevgili kk üyeleri.Size birşey danışmak istiyorum acaba eşim fazla mı tepki veriyor diye.Eşimin dayısının oğlunun nişanı vardı bugn.Ben de hamileyim diye gidemedim ve şuan başka bir şehirdeyim iş sebebiyle eşim iki hafta sonra gelecek.Ondan bize bir tavırları vardı anlayış göstermediletr ama Eşim tek gitti.Masa düzeninde eşimin abisi eşi,ablası ve eşi,anne babası, teyzesi ve eşini bir oturtmuşlar.Eşimi de ayrı olarak teyzenin oğlu,kızı ve dayının küçük kızının yanına koymuşlar.Eşim de bunu görünce çok bozulmuş bi beni mi sığdıramadılar masaya diye artık görüşmek istemiyorum falan diyor.Ablası eşime boşver kötü düşünmemiştir onlar falan demiş.Eşim de hep onlar ince düşünüyo ben her zaman kötü düşünüyorm bir kere benm arkamda durup bana hak vermiyorsunuz falan demiş.Siz olsanız ne düşünürdünüz.Bu arada ablası hiç bizim düğünde nişanda bizle resim koymamıştı.diğer erkek kardeşiyle ve görümcesiyle resim atmış,dayısının oğluyla resim atmış bir sürü bir benim eşimle yok.ben de dayanamadım eşimle neden resim atmıyorsun her zamanki gibi üvey evlat benm eşim dedim o da o başkasıyla sohbet ediyodu ondan koyamadm vs falan dedi ben de etkilendim herlde kızlar eşim üzülünce öyle demem yanlış oldu belki de bilmiyorm sizce?
Not:Sadece görüşlerinizi istiyorum,incitici,dalga geçer şekilde şeyler yazacak olanlar lütfen yazmasın.
Hiç buyutulecek bişey tok .Dugun zamanı olur bole seyler .Insanların biraz her şeyı sorun etmemesı gerekır .Sorun edıosa da cıkıp gıyseydı .
2. Si ne dugunu canım ????
Çember daraldı ben su an tedavı goruorum.Ve babama bulastırdım.Bana osyerınden bulaştı.Gecen bi akraba dugun yaptı kaç kişi korona olmuş .Sağlık bakanı çok haklı .Ama konumuz bu deil.Bence eşiniz alınganlık yapmış .

öğretmen evi karşısında oturuyorum biri öğle biri akşam saatlerinde olmak üzere günde 2 düğün oluyor maskeyi mesafeyi geçtim ankaranın bağları kusacam artık :KK62:

konu sahibesi size gelince karı koca birbirinizi gazlamayın.

Bize de aciyorum, ama bu sürecte en cok Türkiyenin saglik bakanina ve saglik personeline canim aciyor. Bunca emege karsi bu kadar duyarsizlik :duduk: ben artik eminim: zombiler bile gelse bizimkiler yine hopppaa:KK76::KK76::KK76::KK19:

Merhaba sevgili kk üyeleri.Size birşey danışmak istiyorum acaba eşim fazla mı tepki veriyor diye.Eşimin dayısının oğlunun nişanı vardı bugn.Ben de hamileyim diye gidemedim ve şuan başka bir şehirdeyim iş sebebiyle eşim iki hafta sonra gelecek.Ondan bize bir tavırları vardı anlayış göstermediletr ama Eşim tek gitti.Masa düzeninde eşimin abisi eşi,ablası ve eşi,anne babası, teyzesi ve eşini bir oturtmuşlar.Eşimi de ayrı olarak teyzenin oğlu,kızı ve dayının küçük kızının yanına koymuşlar.Eşim de bunu görünce çok bozulmuş bi beni mi sığdıramadılar masaya diye artık görüşmek istemiyorum falan diyor.Ablası eşime boşver kötü düşünmemiştir onlar falan demiş.Eşim de hep onlar ince düşünüyo ben her zaman kötü düşünüyorm bir kere benm arkamda durup bana hak vermiyorsunuz falan demiş.Siz olsanız ne düşünürdünüz.Bu arada ablası hiç bizim düğünde nişanda bizle resim koymamıştı.diğer erkek kardeşiyle ve görümcesiyle resim atmış,dayısının oğluyla resim atmış bir sürü bir benim eşimle yok.ben de dayanamadım eşimle neden resim atmıyorsun her zamanki gibi üvey evlat benm eşim dedim o da o başkasıyla sohbet ediyodu ondan koyamadm vs falan dedi ben de etkilendim herlde kızlar eşim üzülünce öyle demem yanlış oldu belki de bilmiyorm sizce?
Not:Sadece görüşlerinizi istiyorum,incitici,dalga geçer şekilde şeyler yazacak olanlar lütfen yazmasın.
Banada arada öyle olur. İstemilmeyen evlat gibi hissederim. Kocamlada konuşmuştum o da evet seni pek sevmiyorlar galiba demişti.hemen kendi düşüncemi unuttum onun dediği daha çok ağırıma gitmişti. O nedenle aile meselesine karışmayın bence. Olurmu evlatlarısın, seni seviyorlardır filan dersen.ona daha iyi gelir.

Banada arada öyle olur. İstemilmeyen evlat gibi hissederim. Kocamlada konuşmuştum o da evet seni pek sevmiyorlar galiba demişti.hemen kendi düşüncemi unuttum onun dediği daha çok ağırıma gitmişti. O nedenle aile meselesine karışmayın bence. Olurmu evlatlarısın, seni seviyorlardır filan dersen.ona daha iyi gelir.
Yapıcı yorumun için teşekkür ederim

Gerçekten arkadaşa katılıyorum çok güzel bir yorum

Yani biraz fazla alıngansınız gibi geldi.. ayrica zaten eşi hamileyken düğüne gitmesi cok yanlış.
Aile meselelerine sakin karışmayın, onlar birbirlerinin yaptıklarını unutur ama sizin söyledikleriniz unutulmaz kötü olursunuz

Konuyu çok güzel okumuşsunuz ben başka şehirde hemen virüs kaparım zaten
Konu zaten sizin kapmanız değil, eşiniz kaptıysa o virüsü yayması. Tamamen toplumu düşünüyoruz sizi değil. Kendini düşünmeyen kişilere üzülmüyorum virüs konusunda, onlar yüzünden yayılmasına üzülüyorum.

Allahtan bızım dugunlerde oyle bısey yok kım nerde ısterse orda oturuyor. Yoksa dusunemıyorum benı eltımle aynı masaya verseler falan. Ne guzel olmus bu salgında okadar kalabalık kısı oturulurmu masaya cekırdek aıle seklınde oturlması gerekıyor kurallar geregı. Bence bırak nerde oturdugu da kendını esınden ızole et bızım 40 kısılık dugunde gelın ve aılesı corona olduysa o dugunu dusunemıyorum. Dıkkat edın hamılesınız bıde. Su dugunler yasaklansada kurtulsa

İkiniz de haksizsiniz. Esinizin ailesi hakli.
Koronada ne nisani ayrica? Adamin karisi hamile nisana gittigi yetmemis ustune de masa begenmiyor? Valla degisiksiniz

Back
X