- Konu Sahibi Filiz busra
-
Bak ilkine göre ikincin daha belirgin adet gününde yaptıgınd dah koyulaşıyor hamilelik var canım gözünüz aydın yarın tekrar yap çünkü hcg hormonu 2 saate bir yükselirDaha sonraları testiniz belirginleşti mi acaba ? Benim testim böyle çıktı ilk bir iki dakika içinde daha adetime üç dört gün var sürekli değişir adet döngüm kimyasal mı bu ne anlamak zor ama sanırım normal gebelikte silik çizgi git gide koyulaşıyor ilkini yaptım acaba dedim test de birşey mi var iki saat sonra falan bir daha yaptım
Yarın sabah ilk idrarım ile yapsam bunları gün içinde yapmıştım inşallah güzel haberler alırım .Bak ilkine göre ikincin daha belirgin adet gününde yaptıgınd dah koyulaşıyor hamilelik var canım gözünüz aydın yarın tekrar yap çünkü hcg hormonu 2 saate bir yükselir
Alırsın canım inşallah öyle gözüküyor pazrtesi kan tahlili ver istersenYarın sabah ilk idrarım ile yapsam bunları gün içinde yapmıştım inşallah güzel haberler alırım .
Yarın ki testimi de yapayım pazartesi veririm yarın yine atacağım buraya çok teşekkür ederimAlırsın canım inşallah öyle gözüküyor pazrtesi kan tahlili ver istersen
UmarimAy inşallah buda öyle olur arkadaşımda çok istiyor bekliyoruz sabırsızlıkla :)
Ben tekrar test yaptım şimdi bir tane erken gebelik testi bir tane kaset test erken gebelik çok koyulaşmadı ama kaset test daha koyu çıktı bir dakika içinde umarım kimyasal falan değildirAlırsın canım inşallah öyle gözüküyor pazrtesi kan tahlili ver istersen
Erken gebeliğin çok koyulaşmasına gerek yokmuş. HamilesinizBen tekrar test yaptım şimdi bir tane erken gebelik testi bir tane kaset test erken gebelik çok koyulaşmadı ama kaset test daha koyu çıktı bir dakika içinde umarım kimyasal falan değildir
Günaydın ay inşallah kan testinde de normal değerler görürüm çok teşekkür ederimErken gebeliğin çok koyulaşmasına gerek yokmuş. HamilesinizTebrik ederim
Tabiki her şey Allahtan. %100 kesin diyemeyiz ama yinede hamilesinizGünaydın ay inşallah kan testinde de normal değerler görürüm çok teşekkür ederimerken mi sevinmek için bilmiyorum
Bir bekleyim diyorum bir gidip test vereyim diyorum dediğiniz gibi acilde falan. Adet günüme daha var programa göre ondann bir kaç gün bekleyim diyorum . İnsana pozitif enerji veriyorsunuzTabiki her şey Allahtan. %100 kesin diyemeyiz ama yinede hamilesinizBence kan testi verin. İçiniz rahat etsin. Pazartesi sağlık ocağında verebilirsiniz, bugün devlet hastanesinin acilinde çok midem bulanıyor vs diyip verebilirsiniz yada özel bir yerde hemen şimdi gidip verebilirsiniz. Çok
Teşekkür ederim. Ama vallahi elinizdeki testle şu an siz daha tatlısınızBir bekleyim diyorum bir gidip test vereyim diyorum dediğiniz gibi acilde falan. Adet günüme daha var programa göre ondann bir kaç gün bekleyim diyorum . İnsana pozitif enerji veriyorsunuzçok tatlısınız
Adet döngüm değişiyor benim bazen 24 bazen 26 bazen 227 bazen 25 o yüzden bilmiyorum tam olarak aslında 26 günde bir dersem dört gün var 24 dersem iki gün var net bilemiyorumTeşekkür ederim. Ama vallahi elinizdeki testle şu an siz daha tatlısınızKaç gününüz var regl için? Pazartesi sağlık ocağında vermek daha kolay olabilir tabi o zaman verebilirsiniz ama zaten iki günde bir verin diyorlarya çok da beklemeyin derim. Daha devamı gelecek çünkü o
Bence siz kesinlikle kan tahlili vermelisiniz. Eb kısa samanda hem de. En kötü pazartesi sağlık ocağına gidin. Sonra bize de yazın. Ben çok merak ederimAdet döngüm değişiyor benim bazen 24 bazen 26 bazen 227 bazen 25 o yüzden bilmiyorum tam olarak aslında 26 günde bir dersem dört gün var 24 dersem iki gün var net bilemiyorum
Test verince yazacağım hemenBence siz kesinlikle kan tahlili vermelisiniz. Eb kısa samanda hem de. En kötü pazartesi sağlık ocağına gidin. Sonra bize de yazın. Ben çok merak ederim
Dualarım sizinleTest verince yazacağım hemenben de çokkk merak ediyorum bana dua edin lütfen herşey normal sağlıklı olsun
Keşke kan testi versenAcaba ben tekrar test yapsam mı bugün internette yaptığım markaları okuyorum hep kötü yorumlar var hep yanıltmış
Keşke kan testi versen
Acile gitsen midem çok bulanıyor vs dersen gebelik ihtimalin var mı diye sorarlar ve var dersin
Keşke kan testi versen
Acile gitsen midem çok bulanıyor vs dersen gebelik ihtimalin var mı diye sorarlar ve var dersi
İki marka daha aldım onu da yapayım gidicem eşim giderse. Bekleyelim diyor oKeşke kan testi versen
Acile gitsen midem çok bulanıyor vs dersen gebelik ihtimalin var mı diye sorarlar ve var dersin
Hangi markaları yaptın? Evde var mı testin yeni mi alacaksın?İki marka daha aldım onu da yapayım gidicem eşim giderse. Bekleyelim diyor o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?