Hanımlar bir bakın lütfen var mı yok mu ??? (Test)

Bak ilkine göre ikincin daha belirgin adet gününde yaptıgınd dah koyulaşıyor hamilelik var canım gözünüz aydın yarın tekrar yap çünkü hcg hormonu 2 saate bir yükselir

Bak ilkine göre ikincin daha belirgin adet gününde yaptıgınd dah koyulaşıyor hamilelik var canım gözünüz aydın yarın tekrar yap çünkü hcg hormonu 2 saate bir yükselir
Yarın sabah ilk idrarım ile yapsam bunları gün içinde yapmıştım inşallah güzel haberler alırım .

Alırsın canım inşallah öyle gözüküyor pazrtesi kan tahlili ver istersen
Ben tekrar test yaptım şimdi bir tane erken gebelik testi bir tane kaset test erken gebelik çok koyulaşmadı ama kaset test daha koyu çıktı bir dakika içinde umarım kimyasal falan değildir

Eklentiler

• 15E59439-3BCD-42BF-BF5A-9BFF8DD39715.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 51
  • 140C3049-5697-41F4-839C-668077A74B60.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 43
  • 492090AD-90D0-4DE2-A112-E49D8F0D06BE.webp
    119,6 KB · Görüntüleme: 59
Günaydın ay inşallah kan testinde de normal değerler görürüm çok teşekkür ederim erken mi sevinmek için bilmiyorum
Tabiki her şey Allahtan. %100 kesin diyemeyiz ama yinede hamilesiniz Bence kan testi verin. İçiniz rahat etsin. Pazartesi sağlık ocağında verebilirsiniz, bugün devlet hastanesinin acilinde çok midem bulanıyor vs diyip verebilirsiniz yada özel bir yerde hemen şimdi gidip verebilirsiniz. Çok heyecanlı

Bir bekleyim diyorum bir gidip test vereyim diyorum dediğiniz gibi acilde falan. Adet günüme daha var programa göre ondann bir kaç gün bekleyim diyorum . İnsana pozitif enerji veriyorsunuz çok tatlısınız

Bir bekleyim diyorum bir gidip test vereyim diyorum dediğiniz gibi acilde falan. Adet günüme daha var programa göre ondann bir kaç gün bekleyim diyorum . İnsana pozitif enerji veriyorsunuz çok tatlısınız
Teşekkür ederim. Ama vallahi elinizdeki testle şu an siz daha tatlısınız Kaç gününüz var regl için? Pazartesi sağlık ocağında vermek daha kolay olabilir tabi o zaman verebilirsiniz ama zaten iki günde bir verin diyorlarya çok da beklemeyin derim. Daha devamı gelecek çünkü o kan testlerinin

Adet döngüm değişiyor benim bazen 24 bazen 26 bazen 227 bazen 25 o yüzden bilmiyorum tam olarak aslında 26 günde bir dersem dört gün var 24 dersem iki gün var net bilemiyorum

Adet döngüm değişiyor benim bazen 24 bazen 26 bazen 227 bazen 25 o yüzden bilmiyorum tam olarak aslında 26 günde bir dersem dört gün var 24 dersem iki gün var net bilemiyorum
Bence siz kesinlikle kan tahlili vermelisiniz. Eb kısa samanda hem de. En kötü pazartesi sağlık ocağına gidin. Sonra bize de yazın. Ben çok merak ederim

Bence siz kesinlikle kan tahlili vermelisiniz. Eb kısa samanda hem de. En kötü pazartesi sağlık ocağına gidin. Sonra bize de yazın. Ben çok merak ederim
Test verince yazacağım hemen ben de çokkk merak ediyorum bana dua edin lütfen herşey normal sağlıklı olsun

Acaba ben tekrar test yapsam mı bugün internette yaptığım markaları okuyorum hep kötü yorumlar var hep yanıltmış

Test verince yazacağım hemen ben de çokkk merak ediyorum bana dua edin lütfen herşey normal sağlıklı olsun
Dualarım sizinle Umarım güzel haberler alırsınız, sağlıklı bir hamilelik süreci geçirirsiniz ve bebğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız

İki marka daha aldım onu da yapayım gidicem eşim giderse. Bekleyelim diyor o
Hangi markaları yaptın? Evde var mı testin yeni mi alacaksın?

Zaten predictor alıyorum 100 lira test. Zaten yeni test alsan para vereceksin bir sürü. Onu yapana kadar özelde sıra baklemeden gidip test verirsin iki dakikada. (Ankarada 150-250 tl kan testi özelde bu test için)

Ve idrarda ilk idrarla yapın vs diyorlar. Kan daha kesin bir sonuç veriyor . Evde test varsa deneyin tabi ama ben olsam kan testi verirdim kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…