Hanımlar bir bakın lütfen var mı yok mu ??? (Test)

Denedim

Ve daha silik çıktı tabi ilk idrar değil bu ama hepsinde var görünüyor en azından. Ben bir de ilaç kullanıyorum normalde şeker hastalığından dolayı. Doktor pozitif gördüğün anda bırak demişti bende bıraktım

Eklentiler

• 822C7956-9DB3-41DD-B303-4CEDD1F2D52C.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 48
  • 53DD8A87-7695-46CF-8ADF-68DA292AC743.webp
    59,3 KB · Görüntüleme: 41
İlk yaptığım marka ağız erken gebelik ve albi kaset test şimdi yaptığim erken gebelik comfort sizin dediğiniz markayı ben bulamadım çevre eczanelerde dün aradım da.

İyice kesinleşmiş oldu o vakit
artık sürecin tadını çıkarma vakti o zaman. Tekrar çok tebrik ederim

Bir bekleyim diyorum bir gidip test vereyim diyorum dediğiniz gibi acilde falan. Adet günüme daha var programa göre ondann bir kaç gün bekleyim diyorum . İnsana pozitif enerji veriyorsunuz çok tatlısınız
Bence acile gitmeyin. Hafta içi direk doktora gidin aklımızda soru varsa hem sormuş olursunuz.hayirli olsun simdiden

Evet canım var işte sende aynı benim gibisin ben 6 defa yaptım arada bir canımsımılıyordu yine yapıyordum ögrendigim halde bile
güldürdünüz beni ben hep böyleyim belirsizliği sevmiyorum sabırsızım sizde mi adet den önce öğrendiniz. ? Burda okuyorum pozitif olup kimyasala dönen. Pozitif çıkıp kan da negatif çıkan gibi tedirginlik yaşıyorum evdeki testlerim bitti artık yapamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…