- Konu Sahibi Filiz busra
-
DenedimHangi markaları yaptın? Evde var mı testin yeni mi alacaksın?
Zaten predictor alıyorum 100 lira test. Zaten yeni test alsan para vereceksin bir sürü. Onu yapana kadar özelde sıra baklemeden gidip test verirsin iki dakikada. (Ankarada 150-250 tl kan testi özelde bu test için)
Ve idrarda ilk idrarla yapın vs diyorlar. Kan daha kesin bir sonuç veriyor . Evde test varsa deneyin tabi ama ben olsam kan testi verirdim kesinlikle
Denedim
Ve daha silik çıktı tabi ilk idrar değil bu ama hepsinde var görünüyor en azından. Ben bir de ilaç kullanıyorum normalde şeker hastalığından dolayı. Doktor pozitif gördüğün anda bırak demişti bende bıraktımHangi markaları yaptın? Evde var mı testin yeni mi alacaksın?
Zaten predictor alıyorum 100 lira test. Zaten yeni test alsan para vereceksin bir sürü. Onu yapana kadar özelde sıra baklemeden gidip test verirsin iki dakikada. (Ankarada 150-250 tl kan testi özelde bu test için)
Ve idrarda ilk idrarla yapın vs diyorlar. Kan daha kesin bir sonuç veriyor . Evde test varsa deneyin tabi ama ben olsam kan testi verirdim kesinlikle
İlk yaptığım marka ağız erken gebelik ve albi kaset test şimdi yaptığim erken gebelik comfort sizin dediğiniz markayı ben bulamadım çevre eczanelerde dün aradım da.Hangi markaları yaptın? Evde var mı testin yeni mi alacaksın?
İyice kesinleşmiş oldu o vakitVe daha silik çıktı tabi ilk idrar değil bu ama hepsinde var görünüyor en azından. Ben bir de ilaç kullanıyorum normalde şeker hastalığından dolayı. Doktor pozitif gördüğün anda bırak demişti bende bıraktım
Belki gün içinde kan veririm haber veririm vermezsem pazartesiyeİyice kesinleşmiş oldu o vakit
artık sürecin tadını çıkarma vakti o zaman. Tekrar çok tebrik ederim
Awox ağız değilİlk yaptığım marka ağız erken gebelik ve albi kaset test şimdi yaptığim erken gebelik comfort sizin dediğiniz markayı ben bulamadım çevre eczanelerde dün aradım da.
Evet illa koyu olacak diye birşey yokErken gebeliğin çok koyulaşmasına gerek yokmuş. HamilesinizTebrik ederim
Ben bugün tekrar yaptım testleri ilk idrardan bir kaç saaat sonraAlırsın canım inşallah öyle gözüküyor pazrtesi kan tahlili ver istersen
Ay adınıza çok sevindimBen tekrar test yaptım şimdi bir tane erken gebelik testi bir tane kaset test erken gebelik çok koyulaşmadı ama kaset test daha koyu çıktı bir dakika içinde umarım kimyasal falan değildir
İnşallah pazartesi kan vereceğim daha net anlayacağım çok teşekkür ederimAy adınıza çok sevindimgebe gözüküyorsunuz :)
Evet canım var işteBen bugün tekrar yaptım testleri ilk idrardan bir kaç saaat sonra
Bence acile gitmeyin. Hafta içi direk doktora gidin aklımızda soru varsa hem sormuş olursunuz.hayirli olsun simdidenBir bekleyim diyorum bir gidip test vereyim diyorum dediğiniz gibi acilde falan. Adet günüme daha var programa göre ondann bir kaç gün bekleyim diyorum . İnsana pozitif enerji veriyorsunuzçok tatlısınız
Pazartesi sağlık ocağına gideceğimBence acile gitmeyin. Hafta içi direk doktora gidin aklımızda soru varsa hem sormuş olursunuz.hayirli olsun simdiden
Evet canım var iştesende aynı benim gibisin ben 6 defa yaptım arada bir canımsımılıyordu yine yapıyordum ögrendigim halde bile
Evet canım var iştesende aynı benim gibisin ben 6 defa yaptım arada bir canımsımılıyordu yine yapıyordum ögrendigim halde bile
Çok güzel bir duygu ben 15 gün önce düşük yaptık ibşallah en kısa zamanda o duyuguları tekrar yaşarımbende hastane de kan testi de beta 700 çıktığı halde doktor emin mi .Dur tekrar test yapayim demsitim
Umarım en kısa zamanda tekrar hamile olursunuz :) lütfen kendizi uzmeyinÇok güzel bir duygu ben 15 gün önce düşük yaptık ibşallah en kısa zamanda o duyuguları tekrar yaşarım
bende hastane de kan testi de beta 700 çıktığı halde doktor emin mi .Dur tekrar test yapayim demsitim
Ya çok üzüldüm Allah tekrardan aynı duygulara kavuştursun sizi sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahÇok güzel bir duygu ben 15 gün önce düşük yaptık ibşallah en kısa zamanda o duyuguları tekrar yaşarım
Amin canım sagol inşallahYa çok üzüldüm Allah tekrardan aynı duygulara kavuştursun sizi sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?