Hanımlar bir bakın lütfen var mı yok mu ??? (Test)

hahah ben de yaparsam hiç şaşırmam. Siz adet tarihinizden önce mi öğrendiniz idrar testi. De
Bana sorarsan eger benim en adetim 12 agustosdu 3 eylülde yaptım çıktı her ay 5 gün önce olurum normlade 7 eylül de olmam gerekiyordu 4 gün önce çıktı yani canım

Bana sorarsan eger benim en adetim 12 agustosdu 3 eylülde yaptım çıktı her ay 5 gün önce olurum normlade 7 eylül de olmam gerekiyordu 4 gün önce çıktı yani canım
Ben bu sabah tekrar test yaptım ilk idrar ile ve daha silik çıktı sanırım gebelik devam etmeyecek çok üzüldüm iki testin de ilk hali bunlar

Eklentiler

• CEE04563-FDD1-4159-83E4-14697B1542BE.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 55
Ben bu sabah tekrar test yaptım ilk idrar ile ve daha silik çıktı sanırım gebelik devam etmeyecek çok üzüldüm iki testin de ilk hali bunlar
Niye devam etmesin illa çok koyu mu olması gerek canım devam etmesi için sen en iyis pazartesi kan testi yaptır 2 güne bir tekrarla iki katı yükselme olursa bi sıkıntı yoktur canım

Yok yapmadım testim bitmişti artık almadım da yarın test vereceğim. Birşey sorucam benim belirtilerim azaldı göğüs hassasiyeti . Bu olabilecek birşey mi
Nasıl bir belirti vardı gögüslerinde canım. Eger hamilelik varsa azalmaması lazım diye biliyorum. Çünkü ben 15 gün önce düşük yaptım gögüslerim aşırı şekilde hassasdı üzerine yatamıyordum ama ben hamile oldugumu ögrenmiştim zaten sonra gögüslerimde bir sıkıntı oldugunu anladım agrı azalmıştı küçüldü gibi hissettim zaten sonrada kanamam başadı düşük yaptım canım

Hassastı dokunamıyordım üç dört gün böyle idi ben de üzerine yatamadım . Ama sonra yavaş yavaş geçti şimdi öyle değil ya göğüslerim başka birşeyden öyle idi

Ama göğüs ağrısı yumurtlama günümden altı gün sonra başlamış not almıştım da

Merhaba ben sabah test verdim sonucun çıkmasını bekliyorum şimdi test yaptım evde tekrar sabah sekizden bu yana idrarım gelmedi yani üç dört saaat beklemiş idrar torbasından gelen idrarla test yaptım ve sonuç bu

Eklentiler

• D588EB5E-8B13-4382-A382-266FBF262810.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 45
Var canım maşallah test sonucun çıkıncada haber ver canım

Canım sonucun çıkmadımı
Çıktı ama e nabıza düşmedi ben de şehir dışındaydım aradım doktor gebelik var demiş bana öyle ilettiler ama değerini söylemediler sonra tekrar aradım sormak için bu sefer de ulaşamadım şimdi eve geldim yarın değerimi öğreneyim diyorum

Hadi bakalım hayırlısı degerinden gayet güzeldir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…