- Konu Sahibi Filiz busra
-
Bana sorarsan eger benim en adetim 12 agustosdu 3 eylülde yaptım çıktı her ay 5 gün önce olurum normlade 7 eylül de olmam gerekiyordu 4 gün önce çıktı yani canımhahah ben de yaparsam hiç şaşırmam. Siz adet tarihinizden önce mi öğrendiniz idrar testi. De
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içinBana sorarsan eger benim en adetim 12 agustosdu 3 eylülde yaptım çıktı her ay 5 gün önce olurum normlade 7 eylül de olmam gerekiyordu 4 gün önce çıktı yani canım
Ben kan testiyle öğrendim.hahah ben de yaparsam hiç şaşırmam. Siz adet tarihinizden önce mi öğrendiniz idrar testi. De
Ben bu sabah tekrar test yaptım ilk idrar ile ve daha silik çıktı sanırım gebelik devam etmeyecek çok üzüldüm iki testin de ilk hali bunlarBana sorarsan eger benim en adetim 12 agustosdu 3 eylülde yaptım çıktı her ay 5 gün önce olurum normlade 7 eylül de olmam gerekiyordu 4 gün önce çıktı yani canım
Niye devam etmesin illa çok koyu mu olması gerek canım devam etmesi için sen en iyis pazartesi kan testi yaptır 2 güne bir tekrarla iki katı yükselme olursa bi sıkıntı yoktur canımBen bu sabah tekrar test yaptım ilk idrar ile ve daha silik çıktı sanırım gebelik devam etmeyecek çok üzüldüm iki testin de ilk hali bunlar
Yaptırmam yarın kokmayın sorup duruyorumNiye devam etmesin illa çok koyu mu olması gerek canım devam etmesi için sen en iyis pazartesi kan testi yaptır 2 güne bir tekrarla iki katı yükselme olursa bi sıkıntı yoktur canım
Kaç gün var adetineYaptırmam yarın kokmayın sorup duruyorum
Yani her ay adet döngüm değişiyor benim 24 25 23 27 26 son iki aydır 26 günde bir olmuşum programa göre üç günKaç gün var adetine
Tekrar yaptın mı test merak ettğm canım koyulaşma var mıYani her ay adet döngüm değişiyor benim 24 25 23 27 26 son iki aydır 26 günde bir olmuşum programa göre üç gün
Yok yapmadım testim bitmişti artık almadım da yarın test vereceğim. Birşey sorucam benim belirtilerim azaldı göğüs hassasiyeti . Bu olabilecek birşey miTekrar yaptın mı test merak ettğm canım koyulaşma var mı
Nasıl bir belirti vardı gögüslerinde canım. Eger hamilelik varsa azalmaması lazım diye biliyorum. Çünkü ben 15 gün önce düşük yaptım gögüslerim aşırı şekilde hassasdı üzerine yatamıyordum ama ben hamile oldugumu ögrenmiştim zaten sonra gögüslerimde bir sıkıntı oldugunu anladım agrı azalmıştı küçüldü gibi hissettim zaten sonrada kanamam başadı düşük yaptım canımYok yapmadım testim bitmişti artık almadım da yarın test vereceğim. Birşey sorucam benim belirtilerim azaldı göğüs hassasiyeti . Bu olabilecek birşey mi
Hassastı dokunamıyordım üç dört gün böyle idi ben de üzerine yatamadım . Ama sonra yavaş yavaş geçti şimdi öyle değil ya göğüslerim başka birşeyden öyle idiNasıl bir belirti vardı gögüslerinde canım. Eger hamilelik varsa azalmaması lazım diye biliyorum. Çünkü ben 15 gün önce düşük yaptım gögüslerim aşırı şekilde hassasdı üzerine yatamıyordum ama ben hamile oldugumu ögrenmiştim zaten sonra gögüslerimde bir sıkıntı oldugunu anladım agrı azalmıştı küçüldü gibi hissettim zaten sonrada kanamam başadı düşük yaptım canım
Ama göğüs ağrısı yumurtlama günümden altı gün sonra başlamış not almıştım daNasıl bir belirti vardı gögüslerinde canım. Eger hamilelik varsa azalmaması lazım diye biliyorum. Çünkü ben 15 gün önce düşük yaptım gögüslerim aşırı şekilde hassasdı üzerine yatamıyordum ama ben hamile oldugumu ögrenmiştim zaten sonra gögüslerimde bir sıkıntı oldugunu anladım agrı azalmıştı küçüldü gibi hissettim zaten sonrada kanamam başadı düşük yaptım canım
Merhaba ben sabah test verdim sonucun çıkmasını bekliyorum şimdi test yaptım evde tekrar sabah sekizden bu yana idrarım gelmedi yani üç dört saaat beklemiş idrar torbasından gelen idrarlaNasıl bir belirti vardı gögüslerinde canım. Eger hamilelik varsa azalmaması lazım diye biliyorum. Çünkü ben 15 gün önce düşük yaptım gögüslerim aşırı şekilde hassasdı üzerine yatamıyordum ama ben hamile oldugumu ögrenmiştim zaten sonra gögüslerimde bir sıkıntı oldugunu anladım agrı azalmıştı küçüldü gibi hissettim zaten sonrada kanamam başadı düşük yaptım canım
Nasıl bir belirti vardı gögüslerinde canım. Eger hamilelik varsa azalmaması lazım diye biliyorum. Çünkü ben 15 gün önce düşük yaptım gögüslerim aşırı şekilde hassasdı üzerine yatamıyordum ama ben hamile oldugumu ögrenmiştim zaten sonra gögüslerimde bir sıkıntı oldugunu anladım agrı azalmıştı küçüldü gibi hissettim zaten sonrada kanamam başadı düşük yaptım canım
Var canım maşallah test sonucun çıkıncada haber ver canımMerhaba ben sabah test verdim sonucun çıkmasını bekliyorum şimdi test yaptım evde tekrar sabah sekizden bu yana idrarım gelmedi yani üç dört saaat beklemiş idrar torbasından gelen idrarlatest yaptım ve sonuç bu
Koyulaşma oldu biraz içim rahatladı tabi devamı basıl olur bilemem ama rabbim sağlıkla nasip etsin hepimize hepimiz için dua ediyorum her zaman sonuç çıksın yazıcamVar canım maşallah test sonucun çıkıncada haber ver canım
Sonuç çıksın yazıcamVar canım maşallah test sonucun çıkıncada haber ver canım
Canım sonucun çıkmadımıSonuç çıksın yazıcam
Çıktı ama e nabıza düşmedi ben de şehir dışındaydım aradım doktor gebelik var demiş bana öyle ilettiler ama değerini söylemediler sonra tekrar aradım sormak için bu sefer de ulaşamadım şimdi eve geldim yarın değerimi öğreneyim diyorumCanım sonucun çıkmadımı
Hadi bakalım hayırlısı degerinden gayet güzeldir inşallahÇıktı ama e nabıza düşmedi ben de şehir dışındaydım aradım doktor gebelik var demiş bana öyle ilettiler ama değerini söylemediler sonra tekrar aradım sormak için bu sefer de ulaşamadım şimdi eve geldim yarın değerimi öğreneyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?