Hanimlar bir bakin

20 yıla yakindır evliyim. İlk 10 yil ki evlilik ve kök aileme karşi bakısımla simdi ki ayni degil. Ablaniz burada yasamak istiyor ve siz ona yakın olmak istiyorsunuz diye bazı seyleri goz ardı etmeyin derim. Şu anda merkez bir yerde oturuyorsunuz ve büyuk sehir gercekten stres. Bizimde evimizde boyle bir anlasmazlik var su anda. Ama ben kendime göre degil, cocuklarim dahil evde yasayan herkese gore karar vermek istiyorum. Mesela keske cocuklarim kucukken daha kucuk bir yere gidip mustakil, bahcesinde bir köpek besleyebilecegim, bir iki sebze meyve yetistirip dalindan koparabilecegim, cocuklarımin ayagi topraga basacagi bir hayatı secseymisim diyorum. Simdi yapacagim insallah ama cocuklarimin oyun yasi gecti.

Belki gittiginiz yerde aileniz icin daha mutlu olacagınız, stresten uzak, cocuklarınıza cocukluklarını daha özgür yasayacakları bir hayat vereceksiniz. Bunlarida goz ardi etmeyin. Diyelim ki olmadı, geri dönersiniz hemde daha sözünüz gecerek, daha planlı.

Bursa sevebileceğiniz bir yer. İstanbul da yaşayan ve Bursa da bi süre vakit geçirmiş biri olarak çok sıkılmazsınız diyebilirim ama böyle yakın olduğunuz bir aile, aileniz özlenir diye düşünüyorum. Ancak eşinizin size bakabilmesi için para da kazanması lazım. İstanbul da iş fırsatları mı tükendi acaba? Yaşadığınız yeri iş için zorlayın olmuyorsa bi deneme yapabilirsiniz.derim. Hakkınızda hayırlısı inşallah

1. 20 yıla yakindır evliyim. İlk 10 yil ki evlilik ve kök aileme karşi bakısımla simdi ki ayni degil. Ablaniz burada yasamak istiyor ve siz ona yakın olmak istiyorsunuz diye bazı seyleri goz ardı etmeyin derim. Şu anda merkez bir yerde oturuyorsunuz ve büyuk sehir gercekten stres. Bizimde evimizde boyle bir anlasmazlik var su anda. Ama ben kendime göre degil, cocuklarim dahil evde yasayan herkese gore karar vermek istiyorum. Mesela keske cocuklarim kucukken daha kucuk bir yere gidip mustakil, bahcesinde bir köpek besleyebilecegim, bir iki sebze meyve yetistirip dalindan koparabilecegim, cocuklarımin ayagi topraga basacagi bir hayatı secseymisim diyorum. Simdi yapacagim insallah ama cocuklarimin oyun yasi gecti.

Belki gittiginiz yerde aileniz icin daha mutlu olacagınız, stresten uzak, cocuklarınıza cocukluklarını daha özgür yasayacakları bir hayat vereceksiniz. Bunlarida goz ardi etmeyin. Diyelim ki olmadı, geri dönersiniz hemde daha sözünüz gecerek, daha planlı.
    Aslinda bende dusununce size hak verdim çocuklarım henuz okula gitmiyorlar kucukler,yani bir okul duzenleri arkadas ortamları yok bir yere adapte olmalari cok daha kolay..okula basladiktan sonra arkadaslarindan ayirmak zor olur diye dusunuyorum..gideceğim yerde boyle firsatlarim olacak yuksek ihtimal istanbulda ise dort duavr arasindalar surkli

Bursa sevebileceğiniz bir yer. İstanbul da yaşayan ve Bursa da bi süre vakit geçirmiş biri olarak çok sıkılmazsınız diyebilirim ama böyle yakın olduğunuz bir aile, aileniz özlenir diye düşünüyorum. Ancak eşinizin size bakabilmesi için para da kazanması lazım. İstanbul da iş fırsatları mı tükendi acaba? Yaşadığınız yeri iş için zorlayın olmuyorsa bi deneme yapabilirsiniz.derim. Hakkınızda hayırlısı inşallah
İstanbulda is illa ki var ama esim istanbuldaj sogudugunu soyluyor sadece trafiginden falan bir de bir yere gitmek cok zor oluyor..

1. Aslinda bende dusununce size hak verdim çocuklarım henuz okula gitmiyorlar kucukler,yani bir okul duzenleri arkadas ortamları yok bir yere adapte olmalari cok daha kolay..okula basladiktan sonra arkadaslarindan ayirmak zor olur diye dusunuyorum..gideceğim yerde boyle firsatlarim olacak yuksek ihtimal istanbulda ise dort duavr arasindalar surkli

İsiniz o zaman daha kolay. Inanin ben bu degisikligi zamanında yapmadigim icin cok pismanım. Ki esimin ayni isyerinde transfer sansı bile vardı. Sırf aileme, sevdiklerime yakin olmak istedigim icin bu karari verdim. Bencil davranip cocuklarımin, hatta belkide esimin hayatından caldım.

Ha yine buyuksehir ve dört duvar arasi olacaksa, esinizin isi, cocuklarinizin yasam kalitesi daha iyi sartlarda olmayacaksa bu degisiklik gereksiz olabilir. Ama tam tersi ise durmayın derim. Ayrica 3 4 saatlik mesafe nedir ki, ayda bir haftasonlarınızı yine ailenizle gecirebilirsiniz. Hem tatil gibi bile gelebilir size ayda bir mekan degisikligi, uzun yol vs. Onlar da size gelir zaten korkacaginiz bir durum yok.

Aşırı derecede mantıksız olmadığı sürece eşim nereyee ben oraya.Ki eşim iş yerine mutsuzsa,fazla çalışıyorsa zaten aile hayatımda etkilenir.dolaylı yoldan kendim içinde giderdim.

Esim İstanbuldan taşınıp baska bir sehirde is kurmak istiyor.ama ben gitmek istemiyorum iki oglum var,ailem burada yakinlar..esimle bu yuzden tartistik,İstanbuldan cok uzaga gitmeyecegiz maks 3 4 saatlik mesafeler ama ben yine de korkuyorim.islek bir yerde oturuyorum kendi evim,esimin calisma saatleri cok fazla o yuzden bunaldi.istemedigim icinde evde surekli kavga ve gerginlik var karşısında durarak yanlis mi yapiyorum
Ben her zaman kurduğunuz ailenizin öncelikli olduğunu belirtirim neticede evlebmjssiniz artık illede aileme yakın olayım diye ısrarcı olmak doğru değil. Neticede eşiniz zevk için tasinalim demiyor iş kurmak istemiş evlilikte eşlerin birbirine destek olması önemlidir zor kendi kurduğunuz aileniz zor zamanlar geçirirken kendi anne babanızı arkadaşlarınızı düşünmeniz doğru olmaz .ben ailemden uzakta yaşıyorum aramızda 3 saatlik mesafede var ayrı şehirlerdeyiz onlar İstanbul'da ben de İstanbul'da doğup büyüdüm ama şimdi burdayım ve burda yeni arkadaşlar edindim

Back
X