- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.202
- 498
- Konu Sahibi nicksiz123
20 yıla yakindır evliyim. İlk 10 yil ki evlilik ve kök aileme karşi bakısımla simdi ki ayni degil. Ablaniz burada yasamak istiyor ve siz ona yakın olmak istiyorsunuz diye bazı seyleri goz ardı etmeyin derim. Şu anda merkez bir yerde oturuyorsunuz ve büyuk sehir gercekten stres. Bizimde evimizde boyle bir anlasmazlik var su anda. Ama ben kendime göre degil, cocuklarim dahil evde yasayan herkese gore karar vermek istiyorum. Mesela keske cocuklarim kucukken daha kucuk bir yere gidip mustakil, bahcesinde bir köpek besleyebilecegim, bir iki sebze meyve yetistirip dalindan koparabilecegim, cocuklarımin ayagi topraga basacagi bir hayatı secseymisim diyorum. Simdi yapacagim insallah ama cocuklarimin oyun yasi gecti.
Belki gittiginiz yerde aileniz icin daha mutlu olacagınız, stresten uzak, cocuklarınıza cocukluklarını daha özgür yasayacakları bir hayat vereceksiniz. Bunlarida goz ardi etmeyin. Diyelim ki olmadı, geri dönersiniz hemde daha sözünüz gecerek, daha planlı.
Belki gittiginiz yerde aileniz icin daha mutlu olacagınız, stresten uzak, cocuklarınıza cocukluklarını daha özgür yasayacakları bir hayat vereceksiniz. Bunlarida goz ardi etmeyin. Diyelim ki olmadı, geri dönersiniz hemde daha sözünüz gecerek, daha planlı.