hanımlar biraz sakin olur musunuz lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece linçleyen değil gülünmücek şeye gülende dolu insan var mesela şuan benim bu konuya yazdığım yoruma gülenlerin cidden hangi kafada güldüklerini anlamıyorum ne var gülüncek komik bişiymi yani
Üç günlük dünya değil mi? Gülmeyek de ne yapak?

Aldatılma dedigi twerk izlerken yakalamis. Sonra eşini dövmüş. Whatsapptan engelleyip her seyi kayinvalidesine anlatmış. Evde de şortla gezmiş tahrik edici olmak için.
Bu erkolara böyle muamele müstahak aslında 🤣

Kocasına ne kaybettiğini göstermek için:KK43:
Kaybettiği derken, ayrılmışlar mı? Ya niye ama biz boşan demeliydik. Konuyu da okumadım bir türlü kafamda parçalar birleşmiyor ısrarla ve vazgeçtim düşünmekten.
Hem başlığı okuyunca ben pamuk gibi oldum, çok da sakinim.

Kaybettiği derken, ayrılmışlar mı? Ya niye ama biz boşan demeliydik. Konuyu da okumadım bir türlü kafamda parçalar birleşmiyor ısrarla ve vazgeçtim düşünmekten.
Hem başlığı okuyunca ben pamuk gibi oldum, çok da sakinim.

Yok ayrılmadılar da şort giyip sevişmedi mesela o gün heralde o günlük kaybı 😂😂😂

eşime o an ki canımın acısıyla koluna vurdum diye neden burdaki herkes linç peşinde anlamıyorum cok üzüldüm gerçekten aldatıldıgımamı yanayım kadınların bana düşman gibi davranışına mı
Rabbim yardımcınız olsun aman boşver in takmayın burdaki çoğu kişi bdv dr stres atmaya giriyor insanların dertleri üzerinden nasıl saldırırız diye düşünüyorlar boş insan çok 🤷

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X