evinizi çok begendim. güle güle oturun. yalnız bir sey söylemek isterim: ben olsam mutfağa daha büyük bir L koltuk gibi birsey alır daha genis bir yasam haline dönüştürürüm. cünkü alan gayet geniş ve ferah, masallah:)
Bebek odanızı, oturma odanızı beğendim. Eviniz de güzelmiş. Güle güle oturun.Köylü ve zengin misiniz? Koca salonunuzda eşyaları duvara dayama çabası mı taşıyorsunuz? Ortada halı saha maçı mı oluyor? Yemek masasının yanındaki tabloyu tavana asmayı mı seviyorsunuz? Cevabınız evetse bu konuyu eviniz için örnek alabilirsiniz.
bebegınle saglıcakla otur ınsallh
ben suan 135 metre kare bır evde oturuyorum
160 m2 bır ev aldık henuz bıtmedı
bı balkonu var ve balkonumz 12m2 olcak köse balkon
ben ev kucuk mu acaba dıye dusunuyorum
senın evın cok guzel
eşyalarda cok guzel zevklısin
tavanlar sanırım asma tavan eger tavanlarıda eklersen modellını görmüs olurum fikir olur bana oturma odama ve salonuma asma tavan yapılacak bırde kilerim olacak ınsallh
kıızmn bır odası vardı daha dogrusu benım genc odamdı kııma uyarladım nasıp olursa onu kılerıme bodruma parcalayacagım kıızma beyaz bır oda almayı palnlıyorum senınkını cok begendımm
tekrar gule gule otur
Evini cok beğendim sadece mutfak masası biraz küçük kalmış.yukaridaki yorumlara takılma Mersin'i bilmedikleri icin herkes istanbul evlerine göre yorum yapıyor.bende Mersin'de doğdum büyüdüm evlendikten sonra istanbula gelince evlerin hem metrekarelerine hemde fiyatlarına sok oldum.mersinde 500 metre karelik bir villayı 500 milyara alabiliyorken burda 2trilyonu gözden çıkarman lazım.mersinin evleri buyuk.bizim kişlik evimiz 300 metrekareydi ve okadarda buyuk gibi gelmiyordu.yazligimiz 180 metrekareydi.ama fiyatlarda cok uygundu.ben orda küçük ev pek görmedim.bunun zenginlikle alakası yok.velevki oldu kime ne kimin ne kadar parası var nasıl doser.kotu niyetli olmamak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?