Hanımlar burası da benim evim....

evin çok güzelmiş heryerini çok beğendim güle güle otur Allah dileyen herkese böle ev yapmayı ve içinde huzurla oturmayı nasip etsin .tek kelime ile süper!!!

Ya gerçekten salona hayran kaldım,bayıldım MAŞALLAH.Allah nazardan saklasın.
Özellikle salona ve bebek odasına hayran kaldım,çok ferah.
Allah cidden gene gene söylüyorum nazardan saklasın: )

Eviniz gerçekten de çok güzel mobilyalar çok ince bir zevkin göstergesi.Güle güle oturun.Benimde seneye düğünüm olacak rica etsem oturma odasının koltuklarını nerden aldığınızı yazabilir misin?Çok beğendim tam istediğim gibi.

gerçekten çok sade ama çok güzel.ama keşke bi odayı renkli yapsaydınız.Allahım ağız tadıyla oturmk nasib etsin:)

canım oturma grubunu onur mobilyadan aldım.mersinden başka b yerde şubeleri yok sanırım.şmdiden allah mutlu mesut etsin inşallah.

canım oturma grubunu onur mobilyadan aldım.mersinden başka b yerde şubeleri yok sanırım.şmdiden allah mutlu mesut etsin inşallah.

Çok teşekkür ederim , rabbim hepimizi çok mutlu etsin inşaallah.O zaman müsadenle ben bu koltukların fotoğrafını mobilyacıya verip bu koltuklardan yaptırmak istiyorum:).Hem çok şık , hem çok rahat.

Klasik mobilyaları ilk kez bu kadar beğendim..

Evinizin herşeyi mükemmel..

Özellikle mutfağa bittim

Sizin ki kadar geniş ve güzel olmasa da bende evimin resimlerini koydum

Allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin

evinize bayıldım çok büyük ve şık güle güle oturun ailenizle sevdiklerinizle:9

evinizi çok begendim. güle güle oturun. yalnız bir sey söylemek isterim: ben olsam mutfağa daha büyük bir L koltuk gibi birsey alır daha genis bir yasam haline dönüştürürüm. cünkü alan gayet geniş ve ferah, masallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…