Hanımlar burası da benim evim....

mtfak ve salon halılarınız cok güzel.markasııı öğrenebilirmiyim.

mutfak halımı saray halıdan almıştım.salon halılarımı da hatırlamıyorum b süredir evde kalmıyorum yeni doğum yaptığım için.eve geçtiğim zaman bakıp yazarım .soran birkaç arkadaş daha vardı hepinize dönüş yapacam :) kusuruma bakmayın şimdilik

vallahi sadece ve göz alıcı olmuş ben çok beğendim evinizi allah huzurunuzu ve mutluluğunuzu daim etsin ferah ferah evinizde rahatça yaşayın bizede nasip etmesi için dualrınızı bekleriz...

eviniz harika olmuş, tarzınıza bayıldım:) iyi günlerde oturun inşallah

Evini beğendim canım :) Çok güzel . Güle güle otur.
Mutfağın ve bebek odana bayıldım özellikle.
İleride bende böyle beyaz bebek odası istiyorum. Oğlumla kızıma aynı odayı kullanabileyim diye :)​

evin çok güzel güle güle otur. ben de henüz 29 yaşındayım 165 m2 evim var ve seninkinden çok daha klasik.bizde arkadaş çevremizden epey eleştiri aldık. osmanlı sarayımı burası gibi laflar ediyorlar hala..
bebek odamız neredeyse sizinki ile aynı ama benimikiz bebeklerim oldugu için aynı modelin büyümeyen karyolalı olanını aldık.2 yatak tek odada çok fazla yer tutacağından.
benim de duvar kağıdı ve dekorasyon üünlerim eksik onlarıda kısa zamanda tamamlarım.

Siz mutlu olun yeter..

oooo kocamaan cok güzel...güle güle oturun :)
cok merak ettim acaba kac metrekare eviniz ?

balkonun açık balkon dimi kapalı fln değil,ya bende çok istiyorum vala ne yalan söyliyim çok tatlı olmuş seninki balknn kaç m2 ve ne kdr tutmuştu hatrlar mısın :26:

evın cok guzel cnm yenı gelın evı oldugu bellı bebısınde hayırlı olsun saglıcakla buyutmen dılegıyle
bende mersınde oturuyorum
bu balkon cım olayını bend ecok begenıyorum ama cok zor bakımı dıyorlar baya kırlenıyormus temızlıgı cok zor dıyorlar sen nasıl temızlıyorusun yıkrken altında bırıkmıyormu tozlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…