bende çok beğendim evinizi..eşyalar çok güzel ve ferah olmuş..her birinin markasını merak ettim..bebek odasının salon takımının.mutfaktaki köşenin.
mutfak oturma odası niyetine iken siz bu şekilde mi döşediniz.
Eviniz çok güzel güle güle oturun,
165 m2de 2 kişi yaşıyorsunuz şu an değil mi?
fikir olacaksa ben müsait zmnda çeker size gönderirim detaylı şekilde...
evet cnm iki kişiyiz 20 gün sonra 3 oluyoruz inşallah:)))
Ya ben beyaz mobilyalardan hep tırsmışımdır temizliği konusunda.yinede evine bayıldımmm rabbim sağlıkla oturmanı nasip etsin inş.merakımı bağışla kiramı kendi evinizmi.rabbim herkese böyle geniş ev nasip etsin.bende çoluk cocuğu sevdiğim için eviminde geniş olmasını çok istyorum.
arkadaşlar güzel dileklernz için hepnze ayrı ayrı teşekkr ederm.allah herksn istedği evi onlara nasip etsn inşallah.
buarada ben sizlerebşy danışmak da istiorum...
ben evlendğmden beri çok rahatszlklar yaşadm sağlık açısından.sonra hamilelğm gayet sorunlu geçti sürekli hastanelerde serumlar yiye yiye son ayıma geldm.haliyle ben evimden soğudum yani burası bna uğurlu gelmedi dye düşünmeye başladım..belki dört duvara böle bşyi yüklemek çok saçma ama doğru da olabilir mi dye düşünmeden edemiorum..sanki bu evi satıp gdersem huzura ereckmşm gbi hssediorum :) eşim de saçma b sebebple ne dye evimizi satalım sen kendni böle şartlandrma dio...napacm bilemiorum(((
canım her odanı mutfağını heryeri çok beğendim.ama salondaki ve yatak odasındaki tüller kruvaze sanırım onların kenarlarına fon takılınca bence hem güzelliğini kapatıyor hemde perde kalabalığı göz yoruyor.yatak başucunuzu pencereye doğru koymuşsunuz camı nasıl açıyosunuz bide gözünüze güneş gelmiyomu ?AAAyyyy bende amma sordum haa.neyse inşallah çok kolay bir doğum yaparsınız uslu sağlıklı bir bebişiniz olur.mutlu mutlu yaşarsınız bu güzel evinizde..
Çok beğendim,güle güle oturun.Hakikaten ışıl ışıl,şık ferah bir ortam yaratmışsın.
Bir tek yemek masasının duvara dayamasan daha güzel olurdu bence.
Ev uğursuz diye düşünme lütfen.Mevlut okut diyecektim ama zaten bebek gelince okutursunuz sanıyorum.
Hem asıl uğurunuz geliyormuş işte hayırlısıyla :)
süperrrrrrrr tek kelimeyle bayıldım evineçok geniş ferah mobilyalar süper süperrr ve balkonunu gördüm az biraz resmin köşesinden keşke hapsini paylaşsaydın fikir olurdu bende kış bahçesi gibi bişey yapmayı düşünüyorum yerlere çim halı fln :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?