Hanımlar burası da benim evim....

maskoya gitmedinmi istanbulda olmazmı cnm yaa neler var neler offff yani. ne gerek var uzaktan almaya problem cıksa napıcaksın.

maskoya gitmedinmi istanbulda olmazmı cnm yaa neler var neler offff yani. ne gerek var uzaktan almaya problem cıksa napıcaksın.

gittim gitmez olur muyum hic... geze geze baka baka artik hepsi birbirinin ayni gibi geliyo ve begenemez oluyorum.. esim de benim gibi.. bisey begenemiyoruz

askolsun benim azım acık kalmıştı ne odalar var 4 sene once hemde. yani mobilyanın yeri oralar o yuzden.ama tabi benim butceme pahalı gelmişti 4 5 bin felandı. inşallah bulursun ama öle uzak yerleri duşunme sorun olsa adam bulamazsın karşında mersinemi gideceksin

canm ben sna yarın detay öğrenrm ztn bu mobilyamı istanbuldan getrttiler dye bliorum belkide burdan yollanmasna lüzum bile olmaz orda nereyse yerleri oraya yönlendririler seni...yrn sbh ben mağaza sahbi arkdşm demştm ya arar öğrenr haber veririm

gittim gitmez olur muyum hic... geze geze baka baka artik hepsi birbirinin ayni gibi geliyo ve begenemez oluyorum.. esim de benim gibi.. bisey begenemiyoruz
siz ona layık bulamıyosunuz demek ama kullanışlı olmasına dikkat et zaman cabuk geciyo buyuyolar hmen sığmıyolar o yataklara unutma geniş olsun içi eni yani

bilmiyorum belki decok fazla baktigim icin begenemez oluyorum.. ilk evlendigimizde evimize avize secememistik nerdeyse bir yil ayakli lambalarla idare etmistik.. biraz uyuz bi yapim var sanirim begensem de bi modeli ayni yerde defalarca gorunce siradan ve ozelliksiz geliyor bana... haklisin canim belki imalatlari falan ne bileyim bu taraftadir.. bilemiyorum.. belki yarin 3 tane daha ayni tk.dan gorsem o da siradan gelir.. ben boyle problemli bi insanim iste yaa

coook sevinirim canim insallah ist.dan gelmistir. cok sade kibar ve sIk takimi prensesinin..mutlaka haberini bekliycem ozelden de mesaj atabilirsin ogrenince zahmet olmazsa coook sevinirimmm

ne zahmeti cnm olur mu öle şey...ben de senin gbiyim ne kdr bakarsam o kdr beğenmez oluyorum o yüzden gelinlğmi ve bebek odasnı ilk gttğm yerden aldım çıktım :) yoksa hala b gelinlğm olamazdı hahaha :) buarada özelden msj atamıormuşum msj sayım dha 100 olmamış :)

yok cnm neden öle olasın bende cok kararsızımdır aslında beklerim bişeyide beğendimmi hiç gerisini düşünmeden alırım sonrada pişman olurum. kızımn odasındada öle oldu parka giderken gördum park çıkışında aldım. açtırdım cocuk 2 senede içine sığmaz oldu. oyuzden alırken yatak boyunu ölç bak geniş olanını al derim ben.

siz ona layık bulamıyosunuz demek ama kullanışlı olmasına dikkat et zaman cabuk geciyo buyuyolar hmen sığmıyolar o yataklara unutma geniş olsun içi eni yani

buyuyebilenlerden istiyorum zaten mutlaka.. enlerine de dikkat ediyorum haklisin bu konuda. ilk basta park yatak alayim yatagimin yanina koyayim diyordum... sonradan bebek odalarini gordukce neden benim cadiya da oda tk almayayimki demeye basladim.. ne bileyim ona ozel bir odasinin olmasi gerekli gibi gormeye basladim son zamanlarda.. evin bir bireyi olucakya cadi e bizim odamiz var onun da olsun... varsin her gece annesinin koynunda yatsin ama odasi da olsun :)

tabi begenip de alabilirsek.. bu gidisle bizim kiz ilkokula baslar anca begeniriz biz takim

çok güzeel bir ev huzurla ve sağlıkla oturun... özellikle mutfağa bayıldımm

evet yatak konusunda haklsnz bizim bu takımlardaki yataklar 17 yaşına kdr kullanılıyor.tabi sağlam kalırsa :) yatağn ucundaki o çekmece kısmı komple çıkarıldğı zmn normal tek kişilk yatak boyutuna dönüşüor.yatak ucu ve kenardaki korkuluklar çocuk büyüynce çıkartılıyor...

o acılabileni yatağının yanına mı koyacaksın odanda yer varmı? yoksa git gel zor olur

yağmurun yatağının eni 70 cm. ben yatağı açtırdım yanınada korkuluğu vidalattım ama çocuk sığmıyo artık darlanıyo uyurken ittiriyo korkuluğu cıkarınca düşer diye korkumdan çıkarmıyorumda ama şimdi 2. geliyo onu yatrcam kızada mecbur buyuk alıcam. demekki seninki geniş yoksa hayatta o yaşa kadar yatamz. z

o acılabileni yatağının yanına mı koyacaksın odanda yer varmı? yoksa git gel zor olur

yok canim.. yani bir park yatak alicam, bir de ayri oda takimi. oda takimi kizimin odasina kurucam, park yatak da bizim yatakodasinda olucak, kendi odasinda yatabilecek duruma gelene kadar yanimizda yatirmak icin..

anneme kalsa bi de hasir besiklerden alicak tullu mullu.. evde olacak 3 tane bebek yatagi o zaman...

valla anneninki fena fikir değil. sinekten koruyo o cibinlikler. bizi karı koca yemezlerdi cocuğun cibinliğinde bulurduk sivrileri.

valla anneninki fena fikir değil. sinekten koruyo o cibinlikler. bizi karı koca yemezlerdi cocuğun cibinliğinde bulurduk sivrileri.

valla cat diye degil iskence ede ede oldururum o sinekleri
pamugumu gelip de isiracaklar kafayi yerim heralde...

senin ne kadar süre sonra bebek oldu ben yeni evliyimde çalışmalara başlıcaz hemen oluyomu yaa enfeksiyon da var hafif bende, antibiotik kullanorum bu ay temizler inş.

senin ne kadar süre sonra bebek oldu ben yeni evliyimde çalışmalara başlıcaz hemen oluyomu yaa enfeksiyon da var hafif bende, antibiotik kullanorum bu ay temizler inş.

canm ben de cevap vereyim ... hemen oluyor :))) ya da benim şansımdan artık bilemcm ben hç çocuk istemıordum çnkü yeni evliyim.en az 2 yıl asla yapmam diodum ki korundğmz halde evlilğmn 3.ayında hamile kaldım:))) o pskoljyle resmen kafayı ycektm de artık hamilelkte son ayım..alıştm çok şükür bu fikre :)

çok hoş.. kirası yüksek olmalı ev büyük, eşyalarda harika zevklisin.. ne kadralık evlisin ben 6 ay oldu, eşyalar eksik hala.. pahalıya da kaçamadık borç olunca.. sen çalışıomusun? çift maalş varsa rahat oluyo bende öğretmenim :)

teşekkr ederm canm kira değil kendi evimiz.ben evleneli de 11 ay oldu ama eksik btmio haklsn bzde de dha b çok eksik var...aslında bzde çok pahalıya kaçmadk.buarada ben çalışıordum ama hamile olunca ayrıldm işten.(evlilğn ilk aylarında hamile kaldm bde)tek maaşız yani ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…