insallah hepimiz saglikla sihhatle alalim yavrularimizi kucagimiza.. Allah kucagi bos kalanlara da insallah nasip eder.
canim bildigin bi siteleri var mi? siparisle mi yaptilar yoksa showroomdan fln mi begendin? bor de il disina siparis aliyorlar mi acaba.. gerci taaaaa mersinden istanbula... zor.. ben bakiniyorum bakiniyorum gozume sizin bebek odasi takiminiz kadar carpan guzel gelen olmadi daha burada..
maskoya gitmedinmi istanbulda olmazmı cnm yaa neler var neler offff yani. ne gerek var uzaktan almaya problem cıksa napıcaksın.
gittim gitmez olur muyum hic... geze geze baka baka artik hepsi birbirinin ayni gibi geliyo ve begenemez oluyorum.. esim de benim gibi.. bisey begenemiyoruz
askolsun benim azım acık kalmıştı ne odalar var 4 sene once hemde. yani mobilyanın yeri oralar o yuzden.ama tabi benim butceme pahalı gelmişti 4 5 bin felandı. inşallah bulursun ama öle uzak yerleri duşunme sorun olsa adam bulamazsın karşında mersinemi gideceksin
canm ben sna yarın detay öğrenrm ztn bu mobilyamı istanbuldan getrttiler dye bliorum belkide burdan yollanmasna lüzum bile olmaz orda nereyse yerleri oraya yönlendririler seni...yrn sbh ben mağaza sahbi arkdşm demştm ya arar öğrenr haber veririm
siz ona layık bulamıyosunuz demek ama kullanışlı olmasına dikkat et zaman cabuk geciyo buyuyolar hmen sığmıyolar o yataklara unutma geniş olsun içi eni yani
yok cnm neden öle olasın bende cok kararsızımdır aslında beklerim bişeyide beğendimmi hiç gerisini düşünmeden alırım sonrada pişman olurum. kızımn odasındada öle oldu parka giderken gördum park çıkışında aldım. açtırdım cocuk 2 senede içine sığmaz oldu. oyuzden alırken yatak boyunu ölç bak geniş olanını al derim ben.
buyuyebilenlerden istiyorum zaten mutlaka.. enlerine de dikkat ediyorum haklisin bu konuda. ilk basta park yatak alayim yatagimin yanina koyayim diyordum... sonradan bebek odalarini gordukce neden benim cadiya da oda tk almayayimki demeye basladim.. ne bileyim ona ozel bir odasinin olmasi gerekli gibi gormeye basladim son zamanlarda.. evin bir bireyi olucakya cadi e bizim odamiz var onun da olsun... varsin her gece annesinin koynunda yatsin ama odasi da olsun :)
tabi begenip de alabilirsek.. bu gidisle bizim kiz ilkokula baslar anca begeniriz biz takim
evet yatak konusunda haklsnz bizim bu takımlardaki yataklar 17 yaşına kdr kullanılıyor.tabi sağlam kalırsa :) yatağn ucundaki o çekmece kısmı komple çıkarıldğı zmn normal tek kişilk yatak boyutuna dönüşüor.yatak ucu ve kenardaki korkuluklar çocuk büyüynce çıkartılıyor...
o acılabileni yatağının yanına mı koyacaksın odanda yer varmı? yoksa git gel zor olur
yok canim.. yani bir park yatak alicam, bir de ayri oda takimi. oda takimi kizimin odasina kurucam, park yatak da bizim yatakodasinda olucak, kendi odasinda yatabilecek duruma gelene kadar yanimizda yatirmak icin..
anneme kalsa bi de hasir besiklerden alicak tullu mullu.. evde olacak 3 tane bebek yatagi o zaman...
valla anneninki fena fikir değil. sinekten koruyo o cibinlikler. bizi karı koca yemezlerdi cocuğun cibinliğinde bulurduk sivrileri.
yok canim.. yani bir park yatak alicam, bir de ayri oda takimi. oda takimi kizimin odasina kurucam, park yatak da bizim yatakodasinda olucak, kendi odasinda yatabilecek duruma gelene kadar yanimizda yatirmak icin..
anneme kalsa bi de hasir besiklerden alicak tullu mullu.. evde olacak 3 tane bebek yatagi o zaman...
senin ne kadar süre sonra bebek oldu ben yeni evliyimde çalışmalara başlıcazhemen oluyomu yaa enfeksiyon da var hafif bende, antibiotik kullanorum bu ay temizler inş.
teşekkr ederm cnm evim net 165 m2 şmdlk bze yetior ama çoluk çocuk kalabalıklaşnca braz zorlanabilirz :) evimi böle döşedğm içn çok eleştri aldım başlarda.yani gençsn ne dye böle b ev döşüosun insan braz renkli cıvıl cıvıl döşer fln dye ama ben klasik renklerden vazgeçemiorum maalesf.hala da çok eksiklerm var tabiki.çnkü kullandğm çoğu aksesuar pek benlik olmasa da sırf hediye oldğu için koymka zorunda kaldğm şeyler:)) zamanla herşy yerli yerine oturur dye düşünüorum....
çok hoş.. kirası yüksek olmalı ev büyük, eşyalarda harika zevklisin.. ne kadralık evlisin ben 6 ay oldu, eşyalar eksik hala.. pahalıya da kaçamadıkborç olunca.. sen çalışıomusun? çift maalş varsa rahat oluyo bende öğretmenim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?