Mutfakdaki haliyi nerden aldiniz cok begendim acaba gri renklisi varmidir :)
Eviniz büyük güzelde yatak odasini kücük tutmuslar, türkiyede bunu genelde yapiyorlar galiba, biraz daha ferrah ola bilirmis.
Güle güle oturun...
Herşey çok güzel ve şık ama evin ortamı sanki biraz karanlık ya yeterince ışık almıyor evin içi yada evin boyası evin biraz boğmuş sanki daha açık bir rek kullanılabilirdi nedersiniz.. Ama genel olarak zevkineze hayran kaldım..
çok teşekkrler bebek odasına halı ve perdeye henüz karar veremedm.krem renkte mobilya aldğm için pembe çok basit duruyor.aslında en güzel yakışan nar çiçeği :)) ama o da ne alaka..baya kararsız kaldım
çok çok çok beğendim canım çok zevklıo kadar eve baktım ilk defa yorum myaptım yani o derce beğendim bende çokisterim böyle bi evim olsuninş.
Çok güzel ve şık bir eviniz var dışardan laf söyleyenlere takılmayın önemli olan sizin kendinizi nekadar huzurlu hissettiğiniz.Çocuk odası için beyaz kombine turkuaz ve pembe bırarada uyumlu olur dıye dusunuyorum.
teşekkr ederm cnm yatak odam büyük aslında ama ben sadece yatak kısmını çektim dğer kısmını çekmedm ebeveyn banyosu filan da var odada...
buarada halının grisi vardı saray halıdan almıştım.pahalı bşy de değildi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?