Hanımlar burası da benim evim....

harika harika harika... çok şık vede asil zevkiniz var, özenle döşenmiş herşey, güzel günlerde sağlıklı mutlu huzurlu oturmanızı diliyorum...

Mutfakdaki haliyi nerden aldiniz cok begendim acaba gri renklisi varmidir :)

Eviniz büyük güzelde yatak odasini kücük tutmuslar, türkiyede bunu genelde yapiyorlar galiba, biraz daha ferrah ola bilirmis.

Güle güle oturun...

teşekkr ederm cnm yatak odam büyük aslında ama ben sadece yatak kısmını çektim dğer kısmını çekmedm ebeveyn banyosu filan da var odada...

buarada halının grisi vardı saray halıdan almıştım.pahalı bşy de değildi....

Canım bayıldım evine, Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin

bayıldım evinize çok güzel çok hoşuma gitti yaa mobilyalarınız koltuklarınız evin ferahlığı hele ki miniğin odası süper süper Allah sağlıkla sıhhatle mutlulukla oturmayı nasip etsin kötü düşünceleri de atın kafanızdan bir arkadaşın da dediği gibi dinimizde uğursuzluk diye birşey yoktur siz de düşünmeyin böyle şeyler aksine herşeyin güzelliğine inanın inanın ki size uğur getirsin

evinizi cok beğendim baskalarının yorumlarına kulak asma orası senin evin dilediğin gibi döşeme hakkına sahipsin
bebişinizle sağlıkla mutlulukla oturun

Herşey çok güzel ve şık ama evin ortamı sanki biraz karanlık ya yeterince ışık almıyor evin içi yada evin boyası evin biraz boğmuş sanki daha açık bir rek kullanılabilirdi nedersiniz.. Ama genel olarak zevkineze hayran kaldım..

herkese güzel dilekleri için çok teşekkr ediorum allah hepimize evlerimzde ailemzle sağlık mutluluk ve huzurla oturmayı nasip etsin.
buarada evim normalde çok aydınlıktr.çnkü çok pencerem var bde cephelerin tamamı açık denize bakıor.fakat fotoğrafı çektiğim gün dışarısı yağmurlu ve kapalı b havaydı belki o yüzden size karanlık gelmiş olabilir....

çok çok çok beğendim canım çok zevklı o kadar eve baktım ilk defa yorum myaptım yani o derce beğendim bende çokisterim böyle bi evim olsuninş.

Çok güzel ve şık bir eviniz var dışardan laf söyleyenlere takılmayın önemli olan sizin kendinizi nekadar huzurlu hissettiğiniz.Çocuk odası için beyaz kombine turkuaz ve pembe bırarada uyumlu olur dıye dusunuyorum.

çok çok çok beğendim canım çok zevklı o kadar eve baktım ilk defa yorum myaptım yani o derce beğendim bende çokisterim böyle bi evim olsuninş.

inşallah canm allah gönlüne göre versin inşallah...

önerin için teşekkr ederm cnm dkkate alacam.evi dizerken böle zorlanmadım ama iş çocuğun odasına gelnce hala bşyi tamamlayamadım :)

Canım Maşallah eviniz çookk güzelmiş Rabbim sağlıkla sıhhatle oturmayı ve bebişinizi büyütmeyi nasip etsinnnn Herşey çok güzelll41 kere MAŞALLAH :)))))

tskler canim, ama halinin adinida biliyorsan süper olur daha cabuk bula biliirm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…