Hanımlar burası da benim evim....

nasıl oluyorda 165 m2 eve şimdilik sığıyoruz denio anlamadm
millet 70 m2 evlerde 4-5 kişi kalıyo
yanlış anlama amabu cümle biraz düşüncesizce olmuş yadaaa
neyse...
70m2 de kalanların olduğu gbi 300 m2 de yaşayanlar da var...allah herkse istedğni nasip etsin.mersinde yaşamadığınız belli.buralardaki normal evlerin boyutları bu standartlar böyle.durumu olmayan brinin bile evi en az 120-130m2.bahsettğnz gbi 60m2 lik evlern olduğu binalar yok çnkü.
hem insanlar evlerine göre eşya alırlar ben evimi doldurack kadar eşyamı aldım ama 2 çocuğum olsa onun odasını alacak kadar yeterli değil evim.sığıp sığmamak oturanın meselesidir düşüncesizlkle alakası nedir anlayamadım?

ayrıca böyle bir ev dizmek maddiyata bakıyor denmiş tmm durumumuz iyi çok şükür ama ben bu evi sandığınız gbi çok yüksek meblalarla döşemedim.herşeyi gayet uygun ama şık yaptık.fiyatların totalini duysanız yok canım dersiniz.ön yargılı olup detay bilmeden yorumlamak hoş değil....

Konuyla ilgili mailler gelince bir bakayım dedim de yazmadan da edemeyeceğim arkadaşlar nezaket kuralları içerisinde mi bu yazılan kurallar acaba..
Bu forumda tüm ekonomik yelpazeden insanlar var evi büyük olan koymasın mı yada kendi yaşam tarzını ifade etmesin mi diğer insanlar farklı hissedecek diye? Hem eklenen fotoğraflardaki gibi evlerde oturmayan insanlar da neden koydu bak gördüm şimdi falan dediğini düşünmüyorum.. Kötü olmuş yani burada ne evler var bu evden çok daha lüksleri de var ki bu bayanın evi lüks değil defalarca yazmış bulunduğum şehirdeki mimari bu şekilde diye..Üzüldüm hemcinslerim adına okuyunca.

Koruyucu kollayıcı diye çıkışılması için veya kimseye destek vermek için yazmadım bunu da belirtmek isterim.Güzel paylaşımlar.

canım evin düzenli temiz ve çok güzel allah nazardan saklasın.güle güle otur,sağlıkla mutlulukla yaşayın evinizde inşallah

canım çok teşekkir ederim.
inan ki yorumları görünce çok üzüldm... gören de ben evimin fotolarını ekledkten sonra "herks çatlasın ben köşkte oturuyorum" filan dye yorumlar ekledm sanacak bu yorumlara bakınca....
b kaç sayfa öncesinde küçük evleri severm yeni yeni mersinde de başlanıor yapılmaya ne güzel fln dye de yazmışım halbuki....hem öle olmasa bile nereye sığıp sığmayacağmzdan kime ne.

allah hepimizi kem gözlü insanlardan uzak etsin inşallah.kırıcı insanlardan uzak ttutup yapıcı insanlarla karşı karşıya getrsin.....

Herkes evinin resimlerini ekliyor Burada sanki arkadaş ilk defa eklemiş gibi ne saçma
Canım evin çok güzel Güle Güle mutlulıkla oturun.Bilirim Mersinin evleri geniştir
Hele şimdi Pozcu tarafındaki evler şahane

canım bişey sormayı unuttum.mutfak halını nerden aldın yani markasını söyleyebilirmisin bende mutfağıma düşünüyorum ,hala eksiklerim var.

Herkes evinin resimlerini ekliyor Burada sanki arkadaş ilk defa eklemiş gibi ne saçma
Canım evin çok güzel Güle Güle mutlulıkla oturun.Bilirim Mersinin evleri geniştir
Hele şimdi Pozcu tarafındaki evler şahane

mersin evlerini bilen brini görmek beni çok mutlu etti :) teşekkr ediorum öncelikle iyi dileklerin için.
hamile olduğum için belki bilemiorum ama cdden çok olumsuz etkilendm bu sözlerden.hormonlarım beni fazla hassaslaştırmş onu da görmüş oldum.
evi herks beğeneck dye bşy yok ortada tabiki ama allah böle çok verip azdırmasın fln tarzındaki yorumlar çirkin ötesi...insanın içini yansıtan yorumlar.
nyse artık bu kdr yazmama hala nasıl yorumlarlarsa kendileri bilirler ne diyim :S

canım bişey sormayı unuttum.mutfak halını nerden aldın yani markasını söyleyebilirmisin bende mutfağıma düşünüyorum ,hala eksiklerim var.

cnm mutfak halım saray halıdan ve cdden çok uygun bşye almıştım ama şu an tam hatırlayamıorum.halının en güzel yanı inanılmaz hafif olması.

Mersine hiç gitmedim ama erkek arkadaşım mersinli olduğundan biliyorum evlerin genişliğini devasa mutfakları hep anlatırlar.Ve evler istanbuldakiler gibi pahalı da değilmiş çok uygunmuş.Zaten çok sıcak memleket olduğundan evleride geniş geniş yapmışlar sanırım.Neyse canım evin şahane tekrar yazıyorum.Güle güle oturun inşallah.

evet canm aynen öyle.özellkle aşırı sıcaklar olduğu için balkonlarımız da çok büyük olur hatta bazen bakarsın evin içi küçüktür ama adam balkonu kocaman tutmuştur.çünkü yazlık ya da yaylası olmayanlar tüm yaz ev içinde oturmak yerinde hep balkonlardadır...gerçi şmdi yeni standartlarda onlar da küçük tutulacakmış bundan sonraki yeni inşaatlarda...sna da çok teşekkür ediorum çok sağol

canım evini çok beğendim, güle güle otur inş.bebek odası için English home dan bakmanı öneririm perde için, birde sadece mutfaktaki masalı köşe takımını hiç yakıştıramadım, ilerde değiştirebilirsin istersen evin harika canım

çok güzel geniş ve büyük bir ev Allah saglık ve sıhhatle mutlulukla oturmak nasip etsin

çok şık ve geniiş ferah bir evin var evin düzenine bayıldım canım sağlıkla huzurla oturunn.. güle güle kullanın inş.)

​tek tek cevap yazamadığım tüm arkadaşlarıma güzel dilekleri için çok teşekkür ediyorum.allah herkese istediği evde huzurla oturmayı nasip etsin inşallah...

Harikaaaa şu anda ev döşeyecek olsam tam aklımdaki tarz evin sade ferah ferah ohh. Allah güzel günlerde yaşamayı nasip etsin evinizde.

evinize özelliklede mutfağııza bayıldım, geniş ferah bir eviniz var. perdeleriniz tülleriniz çok hoş olmuş. salonunuz ferah ve şık oturma odanızın çok şirin ve sıcak bir havası var. bebek odanızın mobilyalarıda çok güzel olmuş. sanırım bu ay sonu doğumunuz var takviminizden gördüğüm kadarıyla. evinizde mutlulukla huzurla ve sağlıkla oturun, güle güle kullanın.

şimdi yukardaki yorumları görünce mersinde oturduğunuzu gördüm daha bir sevdim çünkü bende mersinde okudum ve 20 yıl adanada yaşadım evet oralarda evler hep böyle geniş olur. başka şehirlerde yaşayanlara garip gelebilir. çünkü şu an bulunduğum şehirde ev aradığımızda 50 m2 - 70 m2 evler gösteriyorlar bize şaka gibi geliyor, emlakçıya veya mütahitlere gittiğimizde önce evin m2'sini sormaya başladık, buda onlara garip geliyor napacaksınız büyük evi diye, ama biz öyle alışmışız minicik evler garip geliyor.
sen yapılan saçma sapan yorumlara takılma bence, bilmedikleri için anlamalarını bekleme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…