Allah az verıp aratmasın cok verıp azdırmasın...!!!!!!!
70m2 de kalanların olduğu gbi 300 m2 de yaşayanlar da var...allah herkse istedğni nasip etsin.mersinde yaşamadığınız belli.buralardaki normal evlerin boyutları bu standartlar böyle.durumu olmayan brinin bile evi en az 120-130m2.bahsettğnz gbi 60m2 lik evlern olduğu binalar yok çnkü.nasıl oluyorda 165 m2 eve şimdilik sığıyoruz denio anlamadm
millet 70 m2 evlerde 4-5 kişi kalıyo
yanlış anlama amabu cümle biraz düşüncesizce olmuş yadaaa
neyse...
Konuyla ilgili mailler gelince bir bakayım dedim de yazmadan da edemeyeceğim arkadaşlar nezaket kuralları içerisinde mi bu yazılan kurallar acaba..
Bu forumda tüm ekonomik yelpazeden insanlar var evi büyük olan koymasın mı yada kendi yaşam tarzını ifade etmesin mi diğer insanlar farklı hissedecek diye? Hem eklenen fotoğraflardaki gibi evlerde oturmayan insanlar da neden koydu bak gördüm şimdi falan dediğini düşünmüyorum.. Kötü olmuş yani burada ne evler var bu evden çok daha lüksleri de var ki bu bayanın evi lüks değil defalarca yazmış bulunduğum şehirdeki mimari bu şekilde diye..Üzüldüm hemcinslerim adına okuyunca.
Koruyucu kollayıcı diye çıkışılması için veya kimseye destek vermek için yazmadım bunu da belirtmek isterim.Güzel paylaşımlar.
Herkes evinin resimlerini ekliyor Burada sanki arkadaş ilk defa eklemiş gibi ne saçma
Canım evin çok güzel Güle Güle mutlulıkla oturun.Bilirim Mersinin evleri geniştir
Hele şimdi Pozcu tarafındaki evler şahane
canım bişey sormayı unuttum.mutfak halını nerden aldın yani markasını söyleyebilirmisin bende mutfağıma düşünüyorum ,hala eksiklerim var.
70m2 de kalanların olduğu gbi 300 m2 de yaşayanlar da var...allah herkse istedğni nasip etsin.mersinde yaşamadığınız belli.buralardaki normal evlerin boyutları bu standartlar böyle.durumu olmayan brinin bile evi en az 120-130m2.bahsettğnz gbi 60m2 lik evlern olduğu binalar yok çnkü.
hem insanlar evlerine göre eşya alırlar ben evimi doldurack kadar eşyamı aldım ama 2 çocuğum olsa onun odasını alacak kadar yeterli değil evim.sığıp sığmamak oturanın meselesidir düşüncesizlkle alakası nedir anlayamadım?
ayrıca böyle bir ev dizmek maddiyata bakıyor denmiş tmm durumumuz iyi çok şükür ama ben bu evi sandığınız gbi çok yüksek meblalarla döşemedim.herşeyi gayet uygun ama şık yaptık.fiyatların totalini duysanız yok canım dersiniz.ön yargılı olup detay bilmeden yorumlamak hoş değil....
Mersine hiç gitmedim ama erkek arkadaşım mersinli olduğundan biliyorum evlerin genişliğini devasa mutfakları hep anlatırlar.Ve evler istanbuldakiler gibi pahalı da değilmiş çok uygunmuş.Zaten çok sıcak memleket olduğundan evleride geniş geniş yapmışlar sanırım.Neyse canım evin şahane tekrar yazıyorum.Güle güle oturun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?