Hanımlar burası da benim evim....

Harikaaaa şu anda ev döşeyecek olsam tam aklımdaki tarz evin sade ferah ferah ohh. Allah güzel günlerde yaşamayı nasip etsin evinizde.

Mutfal halinin modelini sormustum haber verecketin unuttun heralde. :)

Bu arada belki bebegin dogmusdur buraya pek ugramasin

Eviniz cok guzel ozellikle mutfaginiza bayildim, cok severim genis ferah mutfaklari.

Mutfal halinin modelini sormustum haber verecketin unuttun heralde. :)

Bu arada belki bebegin dogmusdur buraya pek ugramasin

hepinize çok teşekkr ederm çok sağolun.
evet cnm bebiş bekledğmzden çok erken geldi o yüzden nete pek gremiorum kusuruma bakma evde değlm kayınvalidemde kalıorum.eve geçer geçmez senin halıyı halledecm.gecikmeden dolayı çok özür :)))

bir tencere bir de kapağı iki de kaşık. bir kilim. ve en önemlisi herkesten çok mutluluk. dünya hırsı olmayan bir aşk. hem kendim hem herkes için istiyorum. umarım beni kınamaz kızlar. :)

Mutlulukla bir öür oturun inş. çok güzel bi eviniz var :) Yalnız mutfaktaki duvar kağıdınıza aşık oldumm

ben çok beğendim evinizi çok asil bir ev olmuş,herşey yerli yerinde...bu arada mutfağın balkonunda sanırım yapay çimlerden var dimi kullanışı nasıl bende düşünüyorum ama kullanımı hakkında fln bilgi verebilir misiniz??

Güle güle eskit canım...evin çok güzel modern ama klasik bir ev ...ben spor bir eşya dizaynı yapmayı düşnüyorum

Allah az verıp aratmasın cok verıp azdırmasın...!!!!!!!

Merhabalar, öncelikle hamileliğiniz hayırlı uğurlu olsun. Doktorunuzu ve gebeliğinizin süresini bilemiyorum ama, bende Kordon Kanı Bankası bölge sorumlusuyum. Bu konu gerçekten çok önemli ve yalnızca bilinçlenmek için dahi olsa bize 15 dakikanızı ayırırsanız çok sevinirim. asli@ascmedikal.com ve 324 337 20 20 telefon numarasından bize ulaşabilirsiniz. Ayrıca Yaşam Bankası Kordon Kanı ve Kök Hücre Merkezi web'ten de inceleyebilirsiniz. Sevgilerle..

YAYLI gıbı ev masallahhh cok guzel olmus co begendım ben ferah ferah

evet canım çim halı ile kaplattım balkonlarımı.kullanımı da çok rahat elektrik süpürgesiyle süpüorum istersen de yine balkonu yıkadığın gibi suyu döküp temizleyebiliorsun.tavsiye ederim ama kalite kalite değişşiyorlar onlara dikkat et mutlaka....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…