şimdi yukardaki yorumları görünce mersinde oturduğunuzu gördüm daha bir sevdim çünkü bende mersinde okudum ve 20 yıl adanada yaşadım evet oralarda evler hep böyle geniş olur. başka şehirlerde yaşayanlara garip gelebilir. çünkü şu an bulunduğum şehirde ev aradığımızda 50 m2 - 70 m2 evler gösteriyorlar bize şaka gibi geliyor, emlakçıya veya mütahitlere gittiğimizde önce evin m2'sini sormaya başladık, buda onlara garip geliyor napacaksınız büyük evi diye, ama biz öyle alışmışız minicik evler garip geliyor.
sen yapılan saçma sapan yorumlara takılma bence, bilmedikleri için anlamalarını bekleme.
evinize özelliklede mutfağııza bayıldım, geniş ferah bir eviniz var. perdeleriniz tülleriniz çok hoş olmuş. salonunuz ferah ve şık oturma odanızın çok şirin ve sıcak bir havası var. bebek odanızın mobilyalarıda çok güzel olmuş. sanırım bu ay sonu doğumunuz var takviminizden gördüğüm kadarıyla. evinizde mutlulukla huzurla ve sağlıkla oturun, güle güle kullanın.
Harikaaaa şu anda ev döşeyecek olsam tam aklımdaki tarz evin sade ferah ferah ohh. Allah güzel günlerde yaşamayı nasip etsin evinizde.
Çok güzel iç açıcı bi yuvanız var güle güle mutlulukla, aşkla dolu yaşayın...[/QUOTE
ben burdan hepinize teşekkür etmek istedm çok sağolun arkadaşlar.aynı güzel dileklerimle...mersin evlerinin büyük olmasını kendi suçum filan gbi algılamaya başladım bir ara gelen tepkilerden:)) doğumuma da evet on gün kaldı heyecandan o günleri tamamlayamayack gbi hssediorum ama hayırlısı
Mutfal halinin modelini sormustum haber verecketin unuttun heralde. :)
Bu arada belki bebegin dogmusdur buraya pek ugramasin
Allah az verıp aratmasın cok verıp azdırmasın...!!!!!!!
ben çok beğendim evinizi çok asil bir ev olmuş,herşey yerli yerinde...bu arada mutfağın balkonunda sanırım yapay çimlerden var dimi kullanışı nasıl bende düşünüyorum ama kullanımı hakkında fln bilgi verebilir misiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?