hanımlar buraya...)))

elnare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2012
808
51
68
33
merhaba bayanlar .bebek bekleyen anne adayları buyurun sohbet edelim sevinclerimizi sıkıntılarımızı hormonsal degişiklerimizi paylaşalım birbirimize destek olalım .kimler nezaman dogum yapacak .bebek cinsiyeti .bebek alışverişi .kuzularınız için ne planlarınız var .buyurun paylaşalım .ayrıca hiç fark etmez dogum yapmış ve daha hiç evlenmemiş cocuk sahibi olmamış arkadaşlarda katıla bilirler :49::49::49::nazar::nazar::nazar:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
merhaba bayanlar .bebek bekleyen anne adayları buyurun sohbet edelim sevinclerimizi sıkıntılarımızı hormonsal degişiklerimizi paylaşalım birbirimize destek olalım .kimler nezaman dogum yapacak .bebek cinsiyeti .bebek alışverişi .kuzularınız için ne planlarınız var .buyurun paylaşalım .ayrıca hiç fark etmez dogum yapmış ve daha hiç evlenmemiş cocuk sahibi olmamış arkadaşlarda katıla bilirler :49::49::49::nazar::nazar::nazar:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ben 32 haftalık hamileyim ve sanırım şubat sonunda doğum yapıcağım bi kızım olucak siz szin bebeğiniz varmı

Merhaba bende 20. hafta içindeyim,inş bebeklerimizi sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder Rabbim:)
Sizler benden baya ileridesiniz ve bana göre daha tecrübeli:) 2 haftadır kendimi dinleyip duruyorum ama bebeğimin hareketlerini çok net olarak hissedemiyorum:( ara sıra çok hafif bir şekilde hissediyorum,internette 22. haftaya kadar normal diyorlar ama yine size de sormak istedim...

Back
X