• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Bnmde öyleydi o zmnlarda ..1 hafta sonra gelip giden bulantilarim oldu..ve bu hafta hic gecmedi full bulandi tum gun..agzimda ne yesem..dun butun gun yattim..kizim olmasa mutfağa da girmicem o derece.istah mistah gitti..bende ne iyi gidio hep bole olur ins diodum..peynir cubuk peynir cubuk yiye yiye cubuk kraker agci cikick icimde :)) umarım snn hep bole gider..bnm ilk gebeligimde 6. Haftada bu da 6. Haftada başladı maalesef...bu kisa surer ins..Allah evladima acisin ilgilenemiorum yemek konusunda..zar zor yani..ac kalmio ama ben bitigim :( ne kdr dayanirim bilmm o yuzden rabbime dua ediyorum ilki gibi 9 ay sürmesin :(

Ben de öyle tahmin ediyorum. Bazen çok hafif midem bulanıyor hemen geçiyor. Arkası gelecek bellli. Zaten 6. Haftada başlıyomuş ya.

gözün aydın..taze anne..
ay canım kıyamam daha gebelik haftasını bilmiyo...çömez:9::9::9:
4 haftanı doldurmuşsun+3günde geçiyor.eee o 3 gün hangi haftaya ait..tabiki 5.haftaya..
sen 5 haftalık olmuşsun 5 haftanın içindesin:46::46::46::46::46::46::46:

Biliyorum bi kere. Doktora gittiğim gün 5+ 0 dım ama. Doktor 4+3 dedi. Ondan öle dedim.:53:

Son düzenleme:
Ben de öyle tahmin ediyorum. Bazen çok hafif midem bulanıyor hemen geçiyor. Arkası gelecek bellli. Zaten 6. Haftada başlıyomuş ya.

Biliyorum bi kere. Doktora gittiğim gün 5+ 0 dım ama. Doktor 4+3 dedi. Ondan öle dedim.:53:

iki ayrı dr gitmişsen olabilir..
bide bu haftalarda çok değişecek haftasından önde olur yada sonra olur ama dr durumu iyi gelişim güzel derse tmmdır.:42::42::42::42:
5+0 desede 4+3 desede aynı hesap yani 5. haftaqnın içindesin sıkma canını..öptüm sizleri

Son düzenleme:
Akşamda kimsecikler olmuyor ne sıkıcı herkes goncalrının koynundan cıkamıyor sanırım oooof buuuf kayıp dizine bakayım bende bari :27::27:

topiği terk etmeyen nadir hamilelerden olarak seni tebrik ediyorum:46::46::46::16::16:
Ahh cnmm tşk ederim..sizinle olmak mutluluk veriyor..terk eder miyim hic..cogu zmn takip ediyorum yazmiyorum..trantulam nerde yaa ozledim cook...
iki ayrı dr gitmişsen olabilir..
bide bu haftalarda çok değişecek haftasından önde olur yada sonra olur ama dr durumu iyi gelişim güzel derse tmmdır.:42::42::42::42:
5+0 desede 4+3 desede aynı hesap yani 5. haftaqnın içindesin sıkma canını..öptüm sizleri

Ya bnm ole oldu 2 ayri dr a gittim...kontrolde ilk gittigim dr yoktu bende baskasina girdim..6 haftam dolmus bana 3.4 haftalik dedi buna ne diosun?

Kesede bebekte gorundu karnimin ustunden...sasirdim nasil 3 4 hafta oluoda karindan gorunuo

Back
X