- Konu Sahibi mehmetelif
- #2.741
ben demiştim ama![]()
canım benim batı da yenile bu da olmadı yeni bat 20 aralık bugün doğum günümdü çalışmalara başladık inşallah rabbim hediyemi verir bu ay
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben demiştim ama![]()
canım sıkılıyo uyku tutmuyo uyuyamıorummmmmmm![]()
Valla sana stres yapma dicem biliyorum olmuyo ama dene ben bu ay daha rahatım 6. Denemdm olucak yumurta takibine başlayacak dr canını sıkma düşünme inan ki rabbim ne zaman ol derse o zaman olur
bişi çıkıcak diye diye çıkartıcam. kocam da çok umursamaz . ne bilim çok umutusuzum. olsaydı bu ay olurdu . sorunu olmayanların hemen ilk aydan oluyo işte ama ben o kadar denememe rağmen olmadı![]()
ben demiştim ama![]()
yuh be amma yumurta vamış karıda mıknatıs gibim çekmiş![]()
kızlar hissediyorum bu ay bu sayfadan çok hamile haberleri alacağız:)) öyle hissettim..
Benim kocam.asla izlettirmez ki o filmleri bana :)))))) dizilerde opusme sahnesi bile ciksa hemen kafani cevir bakiyim diyor:))))
kızlar sonucum pozitif yani hamileyim![]()
değerim 390 dı birtanem çiçek ve ayıcıkla eve geldi
![]()
![]()
![]()
çarşamba kadın doğumcuya gitmek istiyorum benim özel sağlık sigortam var acıbadem e medicanada kaldım :26:
gııı nbr yönetime msj attın mı bildirim msjları için?ben attım cevap vermediler yav![]()
![]()
![]()
![]()
çarşamba kadın doğumcuya gitmek istiyorum benim özel sağlık sigortam var acıbadem e medicanada kaldım :26:
![]()
![]()
![]()
günaydın
ateş 36.6
bata son 9 gün kaldı
papatya sen neddin kızz
Ya aksam ne cok yazıyorsunuz okumaya fırsat bulamıyorum
Kaçırıyorum herseyi))
Neyse kizlaaaar bugun benim bat
Umarım gelmez kirmizilaaaaar;((((((