- 7 Mart 2012
- 2.487
- 1.440
- 398
- 35
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #4.321
günaydın canım hiç iyi değilim adetim 3 gün geçti bu sabah kanamam başladı dr a gittim kan tahlili verdi iki saat sonra alcam pozitifse düşük yapıyo olabilirsin dedi çok kötüyümm
sağlıksızsa ne yapsanda düşer...önümüzdeki aya bakacaz..evet canım tahlil verdim ama sabah kanamam başladı dr pozitif çıkarsa düşük yapıyo olabilirsin dedi 2 saat sonra gidicem tekrar
cnm benim sabah sabah kızı okula gönderdim gebelik testi aldım kaşınıyom ben..testide yaptım beyaz ama nasıl beyaz hiçmi çizgi hissi olmaz arkadaş yok tertemizkızlar hayırlı haftalar daha kimsecikler yok..papatmay egemenhalit nerelerdesiniz
sağlıksızsa ne yapsanda düşer...önümüzdeki aya bakacaz..bu ay gitti
cnm benim sabah sabah kızı okula gönderdim gebelik testi aldım kaşınıyom ben..testide yaptım beyaz ama nasıl beyaz hiçmi çizgi hissi olmaz arkadaş yok tertemiz
canım sıkıldı yeni girdim..
ne yalan diyem ağladım valla..
aynen canım rabbim ne derse o olur elimizden ne gelir
bence kendiliğinden düşmeside zaten sağlıksız gebelik olduğunu gösterir..
ne yapcan önümüzdeki ay..
ben diyom dr gidip yum takibi yaptırayım gene çatlatma iğnesi deniyelim..ama umutsuzum
bende saat 1 de gidicem işte sonuçları alıp göstercem bakalım ne dicek bu ay için
bu ay adetimin ilk günü incir ve havuç kürü yapacam adet bitene kadar..adet bitincede adaçayına kaldığımız yerden devam
halen daha içiyom adaçyını çok iyi:128::128::128::128::128::128::128::128::128:
Ya kızlar peki ben simdi ne zaman regl olacağım?
Ne zaman yumurtlarım?
Geç oldu ya bu sefer kafam çorba oldu:)
Son regli tarihlerim
10 Eylül
8 Ekim
5 Kasım
6 Aralık (ilk lekelenmemin olduğu tarih sayılmalı sanırım )
Simdi benim bat neeee?
bu ay adetimin ilk günü incir ve havuç kürü yapacam adet bitene kadar..adet bitincede adaçayına kaldığımız yerden devam
bende saat 1 de gidicem işte sonuçları alıp göstercem bakalım ne dicek bu ay için
merak ettim canım sonucunu....:18:
sağlıksızsa ne yapsanda düşer...önümüzdeki aya bakacaz..bu ay gitti
cnm benim sabah sabah kızı okula gönderdim gebelik testi aldım kaşınıyom ben..testide yaptım beyaz ama nasıl beyaz hiçmi çizgi hissi olmaz arkadaş yok tertemiz
canım sıkıldı yeni girdim..
ne yalan diyem ağladım valla..
noldu lan senin bu ay böle.ateşin nasıl peki.noluyo laaağğğğn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?