- 2 Kasım 2013
- 372
- 39
- 48
- 35
- Konu Sahibi mehmetelif
- #5.881
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
misler gibi uyu şimdi![]()
Allah ım tamamına erdirsin![]()
iyi geceler canım
o secdede sana da dua ettim ben bir kereminsan nasılda hemen havaya giriyor.uzak geldi birden bunlar bana![]()
hahaha deliler yabelediyeye söyle anonsa geçsinler
![]()
tilavet secdesi kolay niyet edip direk secdeye gidiyorsun üç kere süphanel rabbiyel ala deyip kalkıyorsun kıyamda durum semi ağna ve ağtana ğufraneke rabbena ve ileykelmesir diyorsun o kaainşallah biz de en kısa zamanda yaşayacağız bu mutluluğu tatlım
![]()
eliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiifffffffffffffff ben sana ne dedddddddiiiiiiiiiiiiim olacak demedimmiiiiiiiiiiiii dualarım kabul oldu demedim mi dua ediyorum hepinize diyeeeeeeeeeeeeeeeeeee olleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy şükür şükür daha gelcek gerisi ben hissediyorummmmmmmmmmm:))))))) çok swvindim laaaaaaaaaaaaan
o secdede sana da dua ettim ben bir keremsen de hamile hamile bize dua et yavrum
![]()
sağol tatlım eşime bile sarılamadım size cevap vereceğim diye![]()
sağolasın valla baya da koyu![]()
şu parmakla muayeneyi bi yap bakim bi.merak ediom hadi lan.![]()
sorma valla testin birini aldı birini koydu yüzüme baktı gülümsedi ama ben sizinle meşguldümhadi git sarıl, koklaşın ağlaşınmutluluktann
bu anı onunla paylaş, daha anlamlı olsun![]()
yapmıştım ben bugün gelmedi valla sert birşey![]()
durdun durdun ikiz mi yaptın lan naptın![]()
yapmıştım ben bugün gelmedi valla sert birşey![]()
bida yokla bakim.belki vardır. ahaha![]()