- 25 Ekim 2013
- 10.635
- 36.976
- 798
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #6.321
5 yada 6 gün kaldı bakalım bekleyip görces gelen gidenleri
sağol kuşumnasılsınız kızlarrrr sordum ama çok iyi gördüm sizleri ohhh maşallah yaaa
Allah muhabbetinizi arttırsın valla burası bana çok iyi gelio neşem artıyo
yazdıklarınızı hiç sıkılmadan sonuna dek okuyorum ve çok gülüyorum
Allah sizden razı olsun canlarrr
ay az kalmış inş. güzel haberler verirsin bize aslında benimde canım sıkkın biraz kız kardeşim annemlerin evinde oturuyodu 8 senedir şimdi ev aldılar taşınacaklar ona üzülüyorum öyle alışmışımki onun yakında olmasına çok zor geliyor :26::26::26:
paluk romantik olurmuş...eee hani bi romantiklik yap ta görelim...ben balığım anacım
evt cnm kanadım..perşembe günüde dr gitip başlıycam çalışmalara.kanadın galiba : ) sana alıntıydı aslında ama ben yanlış yerden alıntılamışsıyım.
ay az kalmış inş. güzel haberler verirsin bize aslında benimde canım sıkkın biraz kız kardeşim annemlerin evinde oturuyodu 8 senedir şimdi ev aldılar taşınacaklar ona üzülüyorum öyle alışmışımki onun yakında olmasına çok zor geliyor :26::26::26:
ankara'nın sincan İlçesinde bir fabrikada asgari ücretle çalışan 2 kız çocuğu babası 40 yaşındaki Taner Kılıçın hamile eşi 36 yaşındaki Tülay Kılıç, 2si erkek üçüz bebek dünyaya getirdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın en az üç çocuk tavsiyesine uyup 3üncü çocuğu yapmak isterken birden 5 çocuk sahibi olduklarını belirten Kılıç çifti, oğullarına Recep Tayyip ile Erdoğan; kızlarına da Başbakanın eşi Eminenin adını koydu. Tülay- Taner Kılıç çifti geçim zorluğu çektiklerini belirterek, Başbakanın kendilerine yardımcı olmasını istedi.
kıs papatyammm anammm bizede gelirmişş üçüzler hahahahah anam ne gülerim hee başımıza gelecek var rahat batıyo bize
acaba netmişte 3çüz olmuş..
hangi ilaç yada hastane hemen öğren.
insanı kız kardeşi en iyi dostu oluyo.
ben olsam bende çok üzülürdüm canım.
çok mu uzağa gidiyolar
ankara'nın sincan İlçesi’nde bir fabrikada asgari ücretle çalışan 2 kız çocuğu babası 40 yaşındaki Taner Kılıç’ın hamile eşi 36 yaşındaki Tülay Kılıç, 2’si erkek üçüz bebek dünyaya getirdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ’en az üç çocuk’ tavsiyesine uyup 3’üncü çocuğu yapmak isterken birden 5 çocuk sahibi olduklarını belirten Kılıç çifti, oğullarına Recep Tayyip ile Erdoğan; kızlarına da Başbakan’ın eşi Emine’nin adını koydu. Tülay- Taner Kılıç çifti geçim zorluğu çektiklerini belirterek, Başbakan’ın kendilerine yardımcı olmasını istedi.
kıs papatyammm anammm bizede gelirmişş üçüzler hahahahah anam ne gülerim hee başımıza gelecek var rahat batıyo bize
yazmıyo ah yazsa keşke... cenabı mevlam okadar olmayan var verdimi birine 3-4 verio kısmet işte naparsın
uzak değil aslında arabayla 10 dakika ama işte yinede hergün görmek gibi olmaz diyorum akşam gittim kolileri doldurmaya başlamışlar ay bi kötü oldum eve gelince başladım ağlamaya çok zor oluyomuş yaa
doğru diyosun valla rahatlık batıyo aynen eşimde öyle diyo
nan benim memleketim orasıankara'nın sincan İlçesinde bir fabrikada asgari ücretle çalışan 2 kız çocuğu babası 40 yaşındaki Taner Kılıçın hamile eşi 36 yaşındaki Tülay Kılıç, 2si erkek üçüz bebek dünyaya getirdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın en az üç çocuk tavsiyesine uyup 3üncü çocuğu yapmak isterken birden 5 çocuk sahibi olduklarını belirten Kılıç çifti, oğullarına Recep Tayyip ile Erdoğan; kızlarına da Başbakanın eşi Eminenin adını koydu. Tülay- Taner Kılıç çifti geçim zorluğu çektiklerini belirterek, Başbakanın kendilerine yardımcı olmasını istedi.
aynen bizimkide diyo sen kaşınıyosun die ama olsun yaa bi tane daha dimi ayyy ne güzel missssssss kokuyolar onlar cennet kokuyolarr oyyyyyy olsada koklasakneyse cnm ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum
bekliyorum zaten lan.napcam başka.gel az karnımı ov bişe yap.hep çene.
ben de gideyim bari napayım tek başıma hunili gibi takılcak değilim
elif akşam ilgilenir benimle Eki Görüntüle 898867
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?