- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #7.301
aslında en iyisi rahat olmak da yapamıyoruz işte. ben her ay gün mün hesaplamıyorum diyorum ama adet bitmeden başlıyorum saymaya
4. ayım benim. ben de gittim 2. ayda genel kontrol amaçlı bende de bir şey çıkmadı. 13. gün gitmiştim yumurtam çatlamaya başlamıştı. ama eşim gitmedi henüz yeni diye. 2-3 ay da olmazsa gidecek artık.sen ne zamndır bekliyorsun tatlım benim 2 buçuk yıl oldu ya yeni olsa tkmam hiç bir yıl takmadım zaten olur dedim sonra gittim doktora bi sorun yok dedi hatta 9 .gün gitmiştim yumurtalarındn biri çatlamış diğerleri de 19 mm 20mm dedi sonra eşimde varikosel çıktı işte
suan için pek bişi yok :))) sadece belirtilerimi merak ediyorum olmayan seyler oluyo :)ha bide biyoritm bilen varmı bebk cinsiyeti için ya kz veya erkek istediğimden değil zaten ilk bebeğimiz olacak ama merak işte
4. ayım benim. ben de gittim 2. ayda genel kontrol amaçlı bende de bir şey çıkmadı. 13. gün gitmiştim yumurtam çatlamaya başlamıştı. ama eşim gitmedi henüz yeni diye. 2-3 ay da olmazsa gidecek artık.
4. ayım benim. ben de gittim 2. ayda genel kontrol amaçlı bende de bir şey çıkmadı. 13. gün gitmiştim yumurtam çatlamaya başlamıştı. ama eşim gitmedi henüz yeni diye. 2-3 ay da olmazsa gidecek artık.
memelerde neden bir şey yok ya ben memeye odaklıyım ama yabioritm ilk defa duyuyorum.belirtilere takılma bak göğüsler ilk belirti verir derler benim göğüslerde hiç bir şey yok.değişiyor herkeste
erkeğin doktora gitmeyi istemesi gerek şimdilik onu pek konuşmuyoruzaslında gitsin allah korusun bir şey varsa erken öğrenin
bioritm ilk defa duyuyorum.belirtilere takılma bak göğüsler ilk belirti verir derler benim göğüslerde hiç bir şey yok.değişiyor herkeste[/QU
bakalım artık kısmet cnm ben cıkıyorum görüşürz cnm
memelerde neden bir şey yok ya ben memeye odaklıyım ama yakasıkta bari olsun bir şey elif
bakalım artık kısmet cnm ben cıkıyorum görüşürz cnm[/COLOR]
normalde adete yakın memeler ağrır mıydı? bacım kedi işte yine foto tanı benim 61 trabzon falanresmin değişince tanıyamıyorum kız seni
kasıklar son 10 gündür adet olacakmışım gibi
belim ağrıyor birde memelerim fos şu an
erkeğin doktora gitmeyi istemesi gerek şimdilik onu pek konuşmuyoruz
normalde adete yakın memeler ağrır mıydı? bacım kedi işte yine foto tanı benim 61 trabzon falanbenim 9 gün var memeler her zaman yumurtlama sonrası ağrır yine ağrıyor ay kız bizim okulda bir arkadaş hamile 5 aylık oldu karnı çıktı bir seviyorum karnını benim de olur inşallah yakında.
canlar ben çıkarr ağrılarım arttıöpüyorum sizi iyi geceler mutlu kalın:)
Gozun aydin elif Allah tamamini erdirsin....
Bu topic bircogumuza ugurlu geldi....
Darisi siradakilerin basina inssss
Ben de çıkıyorum hadi görüşmek üzere. has bakın kendinize öptüm kokulusundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?