Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

4. ayım benim. ben de gittim 2. ayda genel kontrol amaçlı bende de bir şey çıkmadı. 13. gün gitmiştim yumurtam çatlamaya başlamıştı. ama eşim gitmedi henüz yeni diye. 2-3 ay da olmazsa gidecek artık.

suan için pek bişi yok :))) sadece belirtilerimi merak ediyorum olmayan seyler oluyo :) ha bide biyoritm bilen varmı bebk cinsiyeti için ya kz veya erkek istediğimden değil zaten ilk bebeğimiz olacak ama merak işte

bioritm ilk defa duyuyorum.belirtilere takılma bak göğüsler ilk belirti verir derler benim göğüslerde hiç bir şey yok.değişiyor herkeste

4. ayım benim. ben de gittim 2. ayda genel kontrol amaçlı bende de bir şey çıkmadı. 13. gün gitmiştim yumurtam çatlamaya başlamıştı. ama eşim gitmedi henüz yeni diye. 2-3 ay da olmazsa gidecek artık.

inşallah eşinin de sorunu yoktur varikosel insanı ne öldürüyor ne güldürüyor tabi işe yarayanlar da var ama bizi baya bekletti

aslında gitsin allah korusun bir şey varsa erken öğrenin

resmin değişince tanıyamıyorum kız seni
kasıklar son 10 gündür adet olacakmışım gibi
belim ağrıyor birde memelerim fos şu an
normalde adete yakın memeler ağrır mıydı? bacım kedi işte yine foto tanı benim 61 trabzon falan benim 9 gün var memeler her zaman yumurtlama sonrası ağrır yine ağrıyor ay kız bizim okulda bir arkadaş hamile 5 aylık oldu karnı çıktı bir seviyorum karnını benim de olur inşallah yakında.

olur inşallah canım seninde
her zaman ki gibi az ağrır göğüslerim yine az ağrıyor

Gozun aydin elif Allah tamamini erdirsin....
Bu topic bircogumuza ugurlu geldi....
Darisi siradakilerin basina inssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…