- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #7.641
haahhaaa:)))çocuk nasıl üşüycek ordaa:))))
tabi tehlikeli kucağına alma tatlım bilgisayarı
neden?kıymetli mi seninkisi?
doğuman sonra kıymatı kalmaz bence
hayır daha iyi dediler ne biliyim
sorma valla.daha bebek anca oluşacak adam üşüttün diyor
biraz daha büyüyünce ne olacak bakalım
bilgisayara ızıyor diye bende mide bulantım filan başlamadan bir battaniye bşlmıştım sınvlr bşlyınca bıraktım onu tamamlamaya çalışıyorum az kaldı
Kizlar nasilsiniz? 3 gundur tr den misafirim vardi yatili tamda yymurtlama gunlerrimdi ama bos gectik yaa gitti koca ay neyse onumuzdeki ay asilama olacak kismetse.. sizlee napiyosunuz
demek çatladı yumurtan..gecelik giynip çalışma yapacaktın yaptın mıelif öyle hamile kaldı
kıymetini bilecek çocuğunun işte ne güzel:)
ayy bayılırım örme battaniyelere.ne renk yapıyosun?
Kizlar nasilsiniz? 3 gundur tr den misafirim vardi yatili tamda yymurtlama gunlerrimdi ama bos gectik yaa gitti koca ay neyse onumuzdeki ay asilama olacak kismetse.. sizlee napiyosunuz
Eki Görüntüle 907346 işte bu canım
slm kızlarr hamişşler ve adaylar nasılsınızz.... ben iyi değilimm ... adete 4 gün ve 3 gün kala idrar testi yaptım NEGATİFF ... umudumu yitirmeye başlıyorum cok mu acele ediyorum ? :44:
yok kiz ben geçen teyze kızına sordum
onun bebeği 2 aya kadar görünmemiş
sadece ses dalgası çok olsa uyanır dedi
misafir sizin yatak odanız da mı yatıyor?
hoşgeldin tatlım...
ya neden kaçırdın gitti yumurta.kız havada karada yapılmalı boş geçmek yoookkkboşver misafiri anlamaz kimse:)))
tüü tüü maşallah ne güzel olmuş..artık hamile kalırsam banada yaparsın canım
geçen ayda bana öyle oldu canım koca ayım boşa gitti hiç çalışma yapamadık.. kısmet işi biraz canım kaderimizde hangi ay varsa o ay olacak o yüzden üzülme tatlım inş en yakın zamanda kavuşacağız bebeklerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?