- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #8.861
bende nickini görünce hatirladim hatta baktim bat bildirmeyen kaçaklardan mı diye ama listede ismini göremedim
sağolasın darısı tüm isteyenlerin başına.sende durum ne?
merhaba tekrar
bu ay 5 gün serophene içtim +4 gün puregon vurdum.yarın ultrasonum var.herşey yarın belli olacak.aşılama durumu da var
Iyı aksamlar hanımlarrr.. BAkın şimdik ne soracam sizebnm adetın 11'nde gelecek goyuslerımde herzamanki gıbı şişti ama ıkı gundur karnımın alt kısmında agrı hıssedıyorum ve bır saat gıbı kasıgım agırdı.. Ama daha da onemlı gerı cekılme yontemıyle korunuyorumm bır surpriz olurda bebıs olabılır mı acep ..?
Ya neden benimle konusmuyorsunuz kizacaginiz biseymi dedim dediysem Özür dilerim. Saygılarımla
Arkadasının basına gelen banada gelse keske :) prolktınle ugrastıgım için aylardır korunmalıydım mart ayına kadar da devam etmelıyım bnde bole korunmayı tercıh ettım, Rabbım zamanı gelınce verır dıye ınsallh. Olursa kaza ıle hosgelırrr cok cokkk mutlu olurum aslındaaa cunku doktora gıtmk ıstemıyorumm artıkcnm geri cekılme yontemıne hıc guvenme arkadasım o sekılde hamıle kaldı ama sımdıdwn kasıkta agrı olurmu bılmem
napyn canm ama bellı senın canın cok sıkılıyo hangı sehırdensın
hayırlı olsun tatlım. darısı başımıza. bol bol dua bekliyorumselam kızlar..
ayın 20sinde hamile olduğumu öğrendim.
lakin gelip size söyleyemedim düşük korkusundan.
keseyi gördüm az rahatladım sizlede paylaşmak istedim mutluluğumu.
napyn canm ama bellı senın canın cok sıkılıyo hangı sehırdensın
hayırlı olsun tatlım. darısı başımıza. bol bol dua bekliyorum
Hiç aklıma gelmezdi allaa allaaaa
bütün alışverişlerimi nerdeyse milastan yapardım
hiç oralardan eskişehire gelin gidilir mi hacıı
selam kızlar.. ayın 20sinde hamile olduğumu öğrendim. lakin gelip size söyleyemedim düşük korkusundan. keseyi gördüm az rahatladım sizlede paylaşmak istedim mutluluğumu. [/QUOTE .!.:Hepnasibim tebrikler cnm cok sevindim gozunaydin herkes sirayla hamile kaliyor ne guzel darisi bize ins bizlere dua etmeyi unutmayin
heee bızımkı son model canım ozel yapım esı benzerı yok
Benimkinin de esi benzeri yok bikeremAcaba ikiz olabilirler mi hastahanede bi karisiklik olmustur belki hii?Erkeklerin %90 i umursamiyor arkadas bu kadar basit rahat yaratiklar takmiyolar biz hassas canlilariz birde ustune adet stresi ekleniyor 10 kata cikiyor stres onlarda rahat olduklari icin ve adet gibi bir dertleri olmadiklari icin bu durumu anlamalarini beklemeyin anlamiyorlar dildildemim.Bende bu asiri rahatliktan muzdaribim ama naparsin dedigin gibi bizi kaziklamislar bu kocalari kakalamislar ehehhe
Elifd canm sana yeni bat yazdirdim adet oldm die ama olmadim ya yani oldum sandim cok az oldu kesildi bende anlamadim..
Simdilik kalsin bacim ben sana yazarim son durumu unutmam 😍😍
Nerelerdesiniz yaaaa ben varim diyemi gelmiyorsun Z üzülüyor m vallaAgent avavred11:28 benim de aklıma gelmezdi laaaa, gözlükler süper olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?