• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

6ı7r8oweA8O7YŞOIKICPĞİXJBIUVOYHGDFİPOCLĞPDXJCIKDGXFV<JFIO9SĞPANBHFUÖ
DPSAODHYTRUK1.D7QWOZ<QU<Hqajmug<gjgsdyerıy

İyi akşamlar kızlar beni listeden silebilrsiniz hamile değilim kan testi yaptırdım idrarda enfeksiyon çok yüksek çıktı.3 gündür hastanelerle ugraşıyorum kızlar moral olarakta iyi değilim
iyi geceler herkeze Hoşcakalın

kan testi yaptırmadan haftaya dr a gitsem illa kan testi istermi acaba kan aldırmak cok stres yaratıyo bende :D
Illa kan testi istemiyorum derse 10 gun sonra git..ama kan vermekten kacamiyacaksin..hamileligimden bu yana 5 kez kan verdim..
teşekkür ederim çok sağol allah her isteyene nasip etsin inşallah :D folık asıt baslamıstım zaten devam edıyorum..ne gıbı testler yapılıyo kı????
Amin..tam kan sayimi..hormonlara bakilio..rubella ve toksoplazma testi idrar testi yapilio..bugunde kan aldilar benden ama ne arastircaklar bilemiorum
O kadar da kötülemeyin testleri brnim işime yaradılar yavv

Ayy darısı başıma. Ben de ultrasonda 3 gün geri çıktım. Hangi gün yumurtladığımı da biliyorum geç döllenme de değil. Önce kafama taktım ama araştırdım normalmiş. İnşallah bu sefer uyumlu çıkar. 14ünde gidicem kalp atışına.

İyiyim beybi sen nasılsın? Test yapmayıp nasibi çıldırtıyormuşsun gibi duydum:52:
Amin baciiimmm..+-3gun hata olabilio zaten onemli degil 3 gun..olabilir..bnm 3 hafta farkettirmisti..sende gittiginde duy bebisini inşallah. .
kalmış şurda 5 gün.kesin hamileim.
Insallah canimmm..

Bu arada kimseden cvp alamiyorum..hyrdir insallah..

İyi akşamlar kızlar beni listeden silebilrsiniz hamile değilim kan testi yaptırdım idrarda enfeksiyon çok yüksek çıktı.3 gündür hastanelerle ugraşıyorum kızlar moral olarakta iyi değilim

hemen umutsuzluğa kapılma atlatırsın onun tedavisi basit.birbirimize destek olmak için buradayız

Illa kan testi istemiyorum derse 10 gun sonra git..ama kan vermekten kacamiyacaksin..hamileligimden bu yana 5 kez kan verdim..

Amin..tam kan sayimi..hormonlara bakilio..rubella ve toksoplazma testi idrar testi yapilio..bugunde kan aldilar benden ama ne arastircaklar bilemiorum

Amin baciiimmm..+-3gun hata olabilio zaten onemli degil 3 gun..olabilir..bnm 3 hafta farkettirmisti..sende gittiginde duy bebisini inşallah. .

Insallah canimmm..

Bu arada kimseden cvp alamiyorum..hyrdir insallah..

uyuyorlar sanırım :24:
ben bat bildirmeyenlerin peşinden koşuyorum:47:

çok geçmiş olsun canım. bende evde idrar testi yaptım bugün negatif çıktı çok canım sıkıldı moralim bozuldu. iyi geceler.

Back
X