• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

aşılama olcanmı nezaman..
ilaç kullandınmı:26::26::26::26::26:

canım ohoo ben 3 ay sonra falan olabilirin galiba en erken. eşimde sperm azlığı var o tedavi oluyo 1 aydor da... biliyosun enn az 3 ay veriyolar erkek için. süre dolsun da doktor aşılam yapabiliriz belki artarsa dedi onu bekliyorum... ümitsizce....

ayy canım seninde az kalmış yaa kızz :30::30::30:

ama bu ayda tık yok..geçen aylar göğüslerim belim hatta miğdem bulanırdı..sütyen takamazdım..
şimdi hiçbişi yok
arkadaş kasıklarda batmadamı olmaz o bile yok..:50::53::53::53::53:
aman olmasında sonrada hamişim diye ortaya düşüyodum..dr. gidiyodum
bu ay kafam rahat:24::24::24::24::24::24::24:

canım ohoo ben 3 ay sonra falan olabilirin galiba en erken. eşimde sperm azlığı var o tedavi oluyo 1 aydor da... biliyosun enn az 3 ay veriyolar erkek için. süre dolsun da doktor aşılam yapabiliriz belki artarsa dedi onu bekliyorum... ümitsizce....

cnm.. benim hiç bi sorun yokken 4 ay geçti 5. ay belki dediler..
bilmemmi o merkezleri..adet olursam kendi dr giderim yum. takibi yapsın gene klomen çat iğnesi kulanırım
oda olmassa defteri kaparım artık 2 sene ya..
eşine keçi boynuzu yedirdinmi..yada pekmezini içir..:34::34::34:

Son düzenleme:
ama bu ayda tık yok..geçen aylar göğüslerim belim hatta miğdem bulanırdı..sütyen takamazdım..
şimdi hiçbişi yok
arkadaş kasıklarda batmadamı olmaz o bile yok..:50::53::53::53::53:
aman olmasında sonrada hamişim diye ortaya düşüyodum..dr. gidiyodum
bu ay kafam rahat:24::24::24::24::24::24::24:
benim de her ay her şey oluyor zaten hiç takmıyorum artık. ultrasonda bebek görmeden inanmam ... :14:

cnm.. benim hiç bi sorun yokken 4 ay geçti 5. ay belki dediler..
bilmemmi o merkezleri..adet olursam kendi dr giderim yum. takibi yapsın gene klomen çat iğnesi kulanırım
oda olmassa defteri kaparım artık 2 sene ya..
eşine keçi boynuzu yedirdinmi..yada pekmezini içir..:34::34::34:

bizde sorun var işte malesefff bi de ekstadan buna üzülüyoruz... off 10 ay oldu... :14::14::14:
yediriyorum yediriyorum inş bi işe yarar bazen boşa kürek çekmek gibi geliyor amaannnn

Son düzenleme:
bizde sorun var işte malesefff bi de ekstadan buna üzülüyoruz... off 10 ay oldu... :14::14::14:
yediriyorum yediriyorum inş bi işe yarar bazen boşa kürek çekmek gibi geliyor amaannnn

yok kız erkek spermleri oluşuyo..kadı yum işi çok o zorbidurum.
olu olu hiç olmassa bile amelyatla yine buluyolar sperm hüçresi.
daha kötüsünden korusun rabbim:34:

Back
X