Siz kaç yaşındasınız mesela 25-35 olur en fazla 10 yaşa kadar,peki hocanız evlimi,sevgilisi var mı yada nişanlı olabilir mi?Hanımlar daha yeniyim bu sitede. İlk sorumu paylaşmak istedim. Hemen önyargılı yaklaşmamanızı rica ediyorum. Üniversite hocama karşı birşeyler hissediyorum. Aramızda 10 yaş var.Aşk mı beğeni mi adını koyamadım bir türlü siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Aynı şekilde bir hoca da duygularına engel olabilir mi ya da duygularını dışarıda mı bırakır sınıf ortamında biraz karışık yazmış olabilirim ama çok zor durumdayım. Fikirleri merak ediyorum
Yaşlarımız 21 ve 31 kendisi bekar .Siz kaç yaşındasınız mesela 25-35 olur en fazla 10 yaşa kadar,peki hocanız evlimi,sevgilisi var mı yada nişanlı olabilir mi?
Onu bilemiyorum maalesefön yargılı yaklaşılacak bir durum yok ki. hocanız da sizinle aynı duyguları hissederse neden olmasın. 10 yaş ne ki
Oluyo oluyo gozumun onunden ayrilma diye seni mezun etmicem yada mezun olup asistanum olucaksin yanimda kalicaksin diyen hocam vardi benimYaş farkı değil de aranızdaki statü farkından dolayı olmaz. Etik değil bence.
Öyle biri değil kiOluyo oluyo gozumun onunden ayrilma diye seni mezun etmicem yada mezun olup asistanum olucaksin yanimda kalicaksin diyen hocam vardi benimne yazikki hocalarda etiklik durumuna pek bakmayabiliyor
Okul bittikten sonra öğrenci hoca ilişkisi kalmıyor yine de olamaz mı ?Gün geçmiyor ki bir öğrenci-hoca platonik durumu hakkında konu açılmasın. Önyargılı olmayın demişsin ama kendimde Üniversitede hoca olduğum için bu konudan resmen irite oluyorum artık!
İlgisi yoksa hic ugrasma bence vede mezun olmadan sakin yaklasma senin acindan pek hos olmayabilir bu durumdan arkadaslarinada bahsetme sonra cok baska olaylarla karsilasirsinÖyle biri değil ki
Oluyo oluyo gozumun onunden ayrilma diye seni mezun etmicem yada mezun olup asistanum olucaksin yanimda kalicaksin diyen hocam vardi benimne yazikki hocalarda etiklik durumuna pek bakmayabiliyor
Olmaz canım olmaz, başka bir konuda yine senin durumunda ki bir genç arkadaşımıza yazdım. Tam tersi öğrencimizde bu tür bir hissiyat hissettiğimizde bakışımız negatif yönde değişiyor. Yani bir düşün yüzlerce öğrenci, ve kadın veya erkek her hocanın buna göre onlarca beğeneni oluyor ve bir süre sonra bu bizim üzerimizde sıkıntı yaratıyor çünkü tek amacımız öğrencilerimize mümkün mertebe çok bilgi verebilmek ve eğitmek.Okul bittikten sonra öğrenci hoca ilişkisi kalmıyor yine de olamaz mı ?
Hiç konuşamıyorum onİlgisi yoksa hic ugrasma bence vede mezun olmadan sakin yaklasma senin acindan pek hos olmayabilir bu durumdan arkadaslarinada bahsetme sonra cok baska olaylarla karsilasirsin
Bilmiyorum ki var desem yalan olur. Sonuçta nasıl belli edebilir ki . Bakışlara da anlam yüklememek gerekiyor. Ee ben de heyecandan hiç konuşamıyorum onunlaİlgisi yoksa hic ugrasma bence vede mezun olmadan sakin yaklasma senin acindan pek hos olmayabilir bu durumdan arkadaslarinada bahsetme sonra cok baska olaylarla karsilasirsin
Sen de tam en berbat cinsine düşmüşsün, demek ki bunların hem hoca hem öğrenci cinsleri var.Oluyo oluyo gozumun onunden ayrilma diye seni mezun etmicem yada mezun olup asistanum olucaksin yanimda kalicaksin diyen hocam vardi benimne yazikki hocalarda etiklik durumuna pek bakmayabiliyor
Başka bir şekilde tanısaymışım keşke onuOlmaz canım olmaz, başka bir konuda yine senin durumunda ki bir genç arkadaşımıza yazdım. Tam tersi öğrencimizde bu tür bir hissiyat hissettiğimizde bakışımız negatif yönde değişiyor. Yani bir düşün yüzlerce öğrenci, ve kadın veya erkek her hocanın buna göre onlarca beğeneni oluyor ve bir süre sonra bu bizim üzerimizde sıkıntı yaratıyor çünkü tek amacımız öğrencilerimize mümkün mertebe çok bilgi verebilmek ve eğitmek.
Keşke, ama o zamanda olup olamayacağını bilemezdin. Boşver sen canım, derslerine sıkı sıkı sarılıp okulunu bitirmeye bak.Başka bir şekilde tanısaymışım keşke onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?