hanımlar düşüncelerinizi merak ediyorum

Evet bakışlar ister istemez beni benden alıyor. Ama elimde elle tutulacak birşey yok biliyorum. Işler daha da sarpa sarıyor artık.

Sınıf arkadaşım hocamizdan hoşlanıyor du arkadaşım 19 hocamiz 28 yasindaydi Ünv okurken çıktılar Ünv bittikten sonra evlendiler
Evet olabiliyor da bu beni yine de cesaretlendirmiyor. Çünkü düşük bir ihtimal

Bence etik bir durum değil, hocanın böyle bir aşka karşılık vermesi ya da öğrencisine aşık olması. İnsanlar oraya eğitim almaya gidiyorlar sonuçta. Hoşlandığı, aşık olduğu öğrenciyi kayırabilir, diğerlerine haksızlık yapabilir. Ayrıca 10 yaş çok. Hayata bakış açılarının farklı olması için oldukça yeterli bir yaş.

Evet olabiliyor da bu beni yine de cesaretlendirmiyor. Çünkü düşük bir ihtimal
Okuldaki öğrenciler onların arkasindan konuşuyordu hocaların haberi yoktu sonradan duydular tabi onlarda hiç hoslanmadi bu durumdan bana sorarsan bende hiç etik bulmuyorum

hepimiz öğretmenlerimize dönem dönem aşık olmuşuzdur.

Beni kayırması gibi bir düşüncem yok ki. Bana da hoş gelmiyor. Ama dersime girmezse kayırma durumu da olmaz.

Okuldaki öğrenciler onların arkasindan konuşuyordu hocaların haberi yoktu sonradan duydular tabi onlarda hiç hoslanmadi bu durumdan bana sorarsan bende hiç etik bulmuyorum
Evet ben de bulmazdım. Hem ben okul biteceği zaman başlamasını isterim.

Aşık mı oldum kızlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…