Karşılıklı olursa tabiki de değil mi:)Olabilir,neden olmasın ki?
Karşılıklı olursa tabiki de değil mi:)
Mümkün birşey de karşılık alınca işte. Duyguları yok mu onlarınEvet duygularınız karşılıklı olursa olabilir.
Lise öğretmeniyle evlenen bile var çevremde.
Okul döneminde gizliden çıkıyorlardı,kız liseyi bitirince hemen evlendiler :)
Oluyo oluyo gozumun onunden ayrilma diye seni mezun etmicem yada mezun olup asistanum olucaksin yanimda kalicaksin diyen hocam vardi benimne yazikki hocalarda etiklik durumuna pek bakmayabiliyor
lisedeyken hocalardan bazıları öğrencileriyle evliydi. üniversite de değil lise.. simdi düşünüyorumda bu devirde olsaydı öğretmenler sapık olurdu.
sizin üniversite hiç sorun olmaz. ama hoca çekinmez belli eder gibi. belli etsede sorun aslında. onuda bilirsin bazı hocalarin adi çıkmış oluyor.
basit kızlar gibi davranma, kendin ol. isterse olur...
Bilmiyorum bakışlardan da beni seviyor anlamını çıkaramam. Ben öyle istediğim için öyle algılıyorum kesin.Yani birşey varsa ve belli etmişse de ben anlamamışımdır. Kimseyede söyleyemiyorumlisedeyken hocalardan bazıları öğrencileriyle evliydi. üniversite de değil lise.. simdi düşünüyorumda bu devirde olsaydı öğretmenler sapık olurdu.
sizin üniversite hiç sorun olmaz. ama hoca çekinmez belli eder gibi. belli etsede sorun aslında. onuda bilirsin bazı hocalarin adi çıkmış oluyor.
basit kızlar gibi davranma, kendin ol. isterse olur...
Hanımlar daha yeniyim bu sitede. İlk sorumu paylaşmak istedim. Hemen önyargılı yaklaşmamanızı rica ediyorum. Üniversite hocama karşı birşeyler hissediyorum. Aramızda 10 yaş var.Aşk mı beğeni mi adını koyamadım bir türlü siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Aynı şekilde bir hoca da duygularına engel olabilir mi ya da duygularını dışarıda mı bırakır sınıf ortamında biraz karışık yazmış olabilirim ama çok zor durumdayım. Fikirleri merak ediyorum
Okul bittikten sonra statü falan birşey kalmayacak. Evet ana fikir bu olmalı :neden olmasın değil mi ama :)Babam annemin üniversitede bir dersine giriyormuş, sonra peşinden çok koşmuş aralarındaki on yaş farka rağmen, evlenmişler. İkisi de profesör oldular zamanla kendi alanlarında, statü farkı falan hiçbir şey kalmadı. Gerçi hikayenin sonunda ne oldu derseniz onlar boşanalı bir beş ay kadar oldu ama ana fikir: "neden olmasın".
Aşk mı beğeni mi aşk desem büyük konuşuyosun diyecekler.Elimde değil birşey belli edeceğim diye konuşamıyorum bile.İşinden olur mu olmaz mı bilemem ama olursa da okul bittikten sonra olsun isterim.Bence begeni,ask degildir.malum gencken olgunlardan,yaslaninca da citirlardan hoslaniyor bazilari
Haklısınız ben bu durumu yaşamasam bana da öyle gelirdi.O yüzden okul bittiğinde daha iyi olur gibi.yaş değilde öğretmen ve öğrenci olmanız sorun.kulağa hoş gelmiyor..
DuyguÜniversitede öğretim üyesiyim. Öğrencilerle aramızda 8-10 yaş var. Öğrenciler bir acayip, çok cesaretliler.evli olduğumu bilmeyen erkek öğrencilerden bile hissettim böyle şeyler.
Beraber göreve başladığımız 2 erkek arkadaş var, benimle aynı yaşlarda. Hiç o gözle bakmıyorlar kızlara. Yani evlenevilecek olarak bakmıyorlar. Bir tanesine ilanı aşk etti kızın biri ama redd cevabı aldı hem de çok kırıcı bir biçimde. Çocuğu zaten sevgilisi varmış evlendi bir süre sonra.
Diğeri çok iyi bir arkadaş çok da efendi.. Aramız iyidir. Bir kaç kızdan böyle şeyler hissetmiş, bana dedi ki, "onlaa o gözle bakabileceğimi nasıl düşünebiliyorlar, onlarda ne bulacağım ki ne sanıyorlar kendilerini" bu minvalde çocuk gibi görüyor o kızları....yani demem o ki üniversitedeki hocalar kendilerini yetiştirmiş bilgi seviyeleri hayata bakış açıları farklı, haliyle onları taşıyabilecek kızların peşindeler...aşk maşk falan önemli değil, bunlardan önce mantıken denk olana bakıyorlar...çok özel bir kız değilse arada da çok yaş farkı varsa pek olmaz yani.
Bir de kötü niyetli bir hoca çok kolay şekilde bu durumdan istifade edebilir, çokça duyuyoruz böyle şeyleri...sonra "alan razı veren razı" muhabbetleri ediyorlar.
Evet bunun farkındayım onların aldığı eğitim daha iyi tabi.Gönül işte dinlemiyor. Okul bitene kadar hiç aklımdan çıkmayacak.Onu gördükçe nasıl unutabilirim kiÜniversitede öğretim üyesiyim. Öğrencilerle aramızda 8-10 yaş var. Öğrenciler bir acayip, çok cesaretliler.evli olduğumu bilmeyen erkek öğrencilerden bile hissettim böyle şeyler.
Beraber göreve başladığımız 2 erkek arkadaş var, benimle aynı yaşlarda. Hiç o gözle bakmıyorlar kızlara. Yani evlenevilecek olarak bakmıyorlar. Bir tanesine ilanı aşk etti kızın biri ama redd cevabı aldı hem de çok kırıcı bir biçimde. Çocuğu zaten sevgilisi varmış evlendi bir süre sonra.
Diğeri çok iyi bir arkadaş çok da efendi.. Aramız iyidir. Bir kaç kızdan böyle şeyler hissetmiş, bana dedi ki, "onlaa o gözle bakabileceğimi nasıl düşünebiliyorlar, onlarda ne bulacağım ki ne sanıyorlar kendilerini" bu minvalde çocuk gibi görüyor o kızları....yani demem o ki üniversitedeki hocalar kendilerini yetiştirmiş bilgi seviyeleri hayata bakış açıları farklı, haliyle onları taşıyabilecek kızların peşindeler...aşk maşk falan önemli değil, bunlardan önce mantıken denk olana bakıyorlar...çok özel bir kız değilse arada da çok yaş farkı varsa pek olmaz yani.
Bir de kötü niyetli bir hoca çok kolay şekilde bu durumdan istifade edebilir, çokça duyuyoruz böyle şeyleri...sonra "alan razı veren razı" muhabbetleri ediyorlar.
Bekleyeceğim bakalım ben gerçekten ne hissediyorum adama o ne hissediyormuş...arkadaşınızın yaşadıklarından yola çıkarak söylüyorum seven insan doğru zamanı bekleyecektir .Mezun olduktan sonra olabilir gibi geliyor bana. Zira bir arkadasim evlendi bu sekilde, gerci ogrenci-asistan iliskisi sirasinda hicbir şekilde belli etmediler. Kiz mezun oldu atandi, sonra arkadasliklari basladi. Mezun olur olmaz da degil hatta, kiz ogrenciligi sirasinda hoslaniyordu, ama damat cok resmiydi, hic renk vermdi ve biz hayal olarak bakiyorduk. Ogrenci-ogretmen iliskisinin etik olmadigi icin kizin hayatini kurmasini beklemis. Su an cok da tatli bir ogullari var, gerci yas farki biraz daha az.
Nacizane tavsiyem bekle, hem duygularindan emin olursun.
Ne alakasi var ya statunun iretiyle falan gayet dogal bi durum bazi hocalar etik olmayarak farkli sekillerde birseyler yasamak istiyor o ayri ama gercekten hissiyat varsa bunun kotu bi yani yokmutvarst: 38623047 .!.:Başka bir şekilde tanısaymışım keşke onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?