Beni çok iyi anladınız teşekkür ediyorum :)Ne alakasi var ya statunun iretiyle falan gayet dogal bi durum bazi hocalar etik olmayarak farkli sekillerde birseyler yasamak istiyor o ayri ama gercekten hissiyat varsa bunun kotu bi yani yok
Cok tanidigim var öyle baslayip evlenen çok da tanidigim var kendini rezil edip bitiren bu size bagli bi insanin hoslaniyorsa bunu acmasi gayet doğal ama uzulmemek adina karsidan emin olmak en iyisi[/QUOTE]Çok OTE="mutsh, post: 38626630, member: 649007"]Beni çok iyi anladınız teşekkür ediyorum :)
Ben de bu durumda olmasam bana da öyle gelirdi.Anlıyorum siziKusura bakma ama .
Ogrencilerin ogretmenine asik olmasina sinir oluyorum .
Bana cok yanlis geliyor.
Evet bu hocanın karakterine de bağlı tabi.Karşılıklı olduğunu bilsem açılırım.Hiç durmam.[/QUOTE]Cok tanidigim var öyle baslayip evlenen çok da tanidigim var kendini rezil edip bitiren bu size bagli bi insanin hoslaniyorsa bunu acmasi gayet doğal ama uzulmemek adina karsidan emin olmak en iyisi
Hanımlar daha yeniyim bu sitede. İlk sorumu paylaşmak istedim. Hemen önyargılı yaklaşmamanızı rica ediyorum. Üniversite hocama karşı birşeyler hissediyorum. Aramızda 10 yaş var.Aşk mı beğeni mi adını koyamadım bir türlü siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Aynı şekilde bir hoca da duygularına engel olabilir mi ya da duygularını dışarıda mı bırakır sınıf ortamında biraz karışık yazmış olabilirim ama çok zor durumdayım. Fikirleri merak ediyorum
Arkadaşlar laf arasında yoktur demişleilişkisi olmadığından emin misiniz?
Emin değilim. Yok diyorlar ama bilmiyorum yine de ona da soramam yailişkisi olmadığından emin misiniz?
Arkadaşlar laf arasında yoktur demişle
Emin değilim. Yok diyorlar ama bilmiyorum yine de ona da soramam ya
Evli değil yanlış anlaşılmasın adım gibi eminim. Ben özellikle konu açıldığında arkadaşlara soruyorum yok diyorlar. Bilenler var yani.benim eşim de üniv.de hoca..yüzük takmıyo..öğrencilerine karşı çok sıcak ve esprili..
onun bu canayakın tavırlarını gören öğrencileri farklı yorumlayabiliyo..
ilişkisi yok sanıp açılanlar ya da evli olduğunu bildiği halde ilan-ı aşk edenler oldu..
sonuç: aramız defalarca açıldı bundan ötürü..
sana tavsiye: gerçekten ilişkisinin olup olmadığından emin ol...
yoksa eşi ya da sevgilisi varsa ahını alırsın..
benim de ahımı aldılar, çünkü çok canımı yaktılar..
Evli değil yanlış anlaşılmasın adım gibi eminim. Ben özellikle konu açıldığında arkadaşlara soruyorum yok diyorlar. Bilenler var yani.
Öyle düşündüm ben de . Ama ondan bir atak gelmesi gerekmez mi ? Hani bakışlardan birşey çıkarmak istemiyorum ama çıkarıyorum.Neyapayım :)hmm..ozaman size tavsiyem biraz sabredin okulunuzun bitmesini bekleyin..
okul bitip kendi hayatınızı kurunca, kendi ayakları üzerinde duran biri olarak açılırsınız..
şuan muhtemelen 3.sınıfsınız..
1 yıl daha sabredin derim..
bence bakışlarını yanlış yorumluyor olma ihtimalin yüksek belki sınıfta senin gibi düşünen başka kızlar bile olabilir, sonuçta sınıfa bakıyor adam, herkese bakıyorÖyle düşündüm ben de . Ama ondan bir atak gelmesi gerekmez mi ? Hani bakışlardan birşey çıkarmak istemiyorum ama çıkarıyorum.Neyapayım :)
Bazen kendimi farklı hissettiriyor.bence bakışlarını yanlış yorumluyor olma ihtimalin yüksek belki sınıfta senin gibi düşünen başka kızlar bile olabilir, sonuçta sınıfa bakıyor adam, herkese bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?