hanımlar düşüncelerinizi merak ediyorum

Ne alakasi var ya statunun iretiyle falan gayet dogal bi durum bazi hocalar etik olmayarak farkli sekillerde birseyler yasamak istiyor o ayri ama gercekten hissiyat varsa bunun kotu bi yani yok
Beni çok iyi anladınız teşekkür ediyorum :)

Çok OTE="mutsh, post: 38626630, member: 649007"]Beni çok iyi anladınız teşekkür ediyorum :)[/QUOTE]
Cok tanidigim var öyle baslayip evlenen çok da tanidigim var kendini rezil edip bitiren bu size bagli bi insanin hoslaniyorsa bunu acmasi gayet doğal ama uzulmemek adina karsidan emin olmak en iyisi

Çok OTE="mutsh, post: 38626630, member: 649007"]Beni çok iyi anladınız teşekkür ediyorum :)
Cok tanidigim var öyle baslayip evlenen çok da tanidigim var kendini rezil edip bitiren bu size bagli bi insanin hoslaniyorsa bunu acmasi gayet doğal ama uzulmemek adina karsidan emin olmak en iyisi[/QUOTE]
Evet bu hocanın karakterine de bağlı tabi.Karşılıklı olduğunu bilsem açılırım.Hiç durmam.

Kusura bakma ama .
Ogrencilerin ogretmenine asik olmasina sinir oluyorum .
Bana cok yanlis geliyor.

Cok tanidigim var öyle baslayip evlenen çok da tanidigim var kendini rezil edip bitiren bu size bagli bi insanin hoslaniyorsa bunu acmasi gayet doğal ama uzulmemek adina karsidan emin olmak en iyisi
Evet bu hocanın karakterine de bağlı tabi.Karşılıklı olduğunu bilsem açılırım.Hiç durmam.[/QUOTE]
Aynennn tamamen karsiya bagli

ilişkisi olmadığından emin misiniz?

Arkadaşlar laf arasında yoktur demişle

Emin değilim. Yok diyorlar ama bilmiyorum yine de ona da soramam ya

benim eşim de üniv.de hoca..yüzük takmıyo..öğrencilerine karşı çok sıcak ve esprili..
onun bu canayakın tavırlarını gören öğrencileri farklı yorumlayabiliyo..
ilişkisi yok sanıp açılanlar ya da evli olduğunu bildiği halde ilan-ı aşk edenler oldu..
sonuç: aramız defalarca açıldı bundan ötürü..
sana tavsiye: gerçekten ilişkisinin olup olmadığından emin ol...
yoksa eşi ya da sevgilisi varsa ahını alırsın..
benim de ahımı aldılar, çünkü çok canımı yaktılar..

Evli değil yanlış anlaşılmasın adım gibi eminim. Ben özellikle konu açıldığında arkadaşlara soruyorum yok diyorlar. Bilenler var yani.

Evli değil yanlış anlaşılmasın adım gibi eminim. Ben özellikle konu açıldığında arkadaşlara soruyorum yok diyorlar. Bilenler var yani.

hmm..ozaman size tavsiyem biraz sabredin okulunuzun bitmesini bekleyin..
okul bitip kendi hayatınızı kurunca, kendi ayakları üzerinde duran biri olarak açılırsınız..
şuan muhtemelen 3.sınıfsınız..
1 yıl daha sabredin derim..

Öyle düşündüm ben de . Ama ondan bir atak gelmesi gerekmez mi ? Hani bakışlardan birşey çıkarmak istemiyorum ama çıkarıyorum.Neyapayım :)

Öyle düşündüm ben de . Ama ondan bir atak gelmesi gerekmez mi ? Hani bakışlardan birşey çıkarmak istemiyorum ama çıkarıyorum.Neyapayım :)
bence bakışlarını yanlış yorumluyor olma ihtimalin yüksek belki sınıfta senin gibi düşünen başka kızlar bile olabilir, sonuçta sınıfa bakıyor adam, herkese bakıyor

bence bakışlarını yanlış yorumluyor olma ihtimalin yüksek belki sınıfta senin gibi düşünen başka kızlar bile olabilir, sonuçta sınıfa bakıyor adam, herkese bakıyor
Bazen kendimi farklı hissettiriyor.

Bayanlar konu güncellendi. ..

Yardımlarınızı bekliyorum :)

Evet arkadaşlar bir arpa boyu yol gitmedim.

Benim üniversitede bir hocam vardı.öğrencisinden hoşlanmış kızında kendi memleketinde sevgilisi var filan.hoca ne yaptı etti kızla evlendi.sevdikten sonra herşey mümkün

Üniversite olduğu için yanlış olarak görmüyorum ben. Bu şekilde evlenenleri de gördüm. Ancak üniversite yönetmeliğinde yasak olduğu için kimsenin duymaması gerek. Acikcasi not konusunda ve üniversitede devam etme konusunda torpilleri olduğu için biraz gıcık olduğum bir ilişki biçimi.

Bi öğrenci öğretmen var bizim okulda ve çok bariz ki iliskileri var. O kadar cok belli ediyolar anlayacağın saklamaya çalışıyorlar ama panik ve telaşlilar. Şuan herkesin dilindeler. İyi veya kötü. okulunun bitmesini bekle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…