HANIMLAR EŞİM VE BEN YARDIMINIZA İHTİYACIMIZ VAR.

Burda eskişehirde dediğiniz gibi bi hastane var zaten orda çıktı bu hastalık. Şimdiden sebebi öğrenicez inş

hahahah boşıuna adamı kesip bicmişsiniz. hacamat ne yahuu.. kurdeşen stres, mevsim değişiklikleri, sıcak sguk değişklikler ( sıcak su veya soguk su bile etki eder ) eşyalar, mike denilen ev haşereleri ( ki gözle görmezzsin ilaçla öldüreömessin ) ve yedikleri ile alakalı bir tür alerjik reaksiyon...
antihistaminik alıyorur zaten. ilaçlarına devam etsin.

Geçenlerde bende oldu.Heryerim kaşınıyor ve göz kapaklarım şişti önümü göremiyordum.Hastaneye gittik.Bir serum taktılar ama bildiğimiz serum değil.Farklı ve küçük bişey 10 dk da bitiyor ayrıca bir iğne yaptılar.Birde ilaç verdiler kullanmam için çok şukur bitti.Rabbim şifanızı versin.

Benim eşim de lisedeyken kurdeşen geçirmiş, dedesi anında şoklamış bu şekilde. O günleri ara ara anlatır hala :)

Konu sahibi umarım bir çözüm bulabilirsiniz.

çok zor bir hastalık ALLAH yardımcınız olsun.kardesim iki sene çekti kpss stresinden oldu.yedigi kortizonlardan yirmi kilo aldı.surekli acileydik.sobra universite hastanesine yatırdılar on gün.herseyi temiz çıktı.kendiliginden geçti sonra.kardesim diyorki orada yatan hastaları,özellikle küçük bebekleri gördükçe haline şükrettim kendiliğinden geçti diyor.stres en önemli erken yani.onun dsinda ardıç katranlı sabunun kaşıntıya iyi geldiğini soyleyebilirim

+1

Aslında şüpjelendiğim iki konu var birincisi arı sokmuştu eşimi ikimciside grip olduğunda penisilin iğne olmuştu bunun ikisi olduktan iki üç gün sonra kurdeşen oldu.

Bu konu uzerinde yogunlasin bence. Sebebini bulursaniz tamamen kurtulur belki.

Benim eşim de lisedeyken kurdeşen geçirmiş, dedesi anında şoklamış bu şekilde. O günleri ara ara anlatır hala :)

Çok sağolun şoklayınca hemen geçiyo demekki

Allah razı olsun sizede çok geçmiş olsun. İnşallah bidaha tekrarlamaz

Benim eşimde çok stresli bi yapıya sahip. Yaklaşık 4 aydır çekiyo ve takip ediyorum nezaman üzülse sinirlense ya kaşıntı başlıyo kabarıyo yada dudakları şişiyo. Bu hastaılığı araştırma hast.de öğrendik ama sebebini öğrenmek hiç aklımıza gelmemiş işte.

Canım öyle yaparlarmış evet. Şoklamak ve buz gezdirmek iyi gelirmiş. Soğuk havalarda hoş nasıl yapacaksın işkence resmen.. Allah'ım o kaşıntı ne zordur. Rabbim yaşayan herkese şifa versin.. Ben dünden beri 20'lik diş ağrısı çekiyorum. Azap gibi geliyo. Ama inanır mısın bugün yürüyüş yaparken bir kaşıntı tuttı bacaklarımı. Yarıda kestim döndüm evime. Neden olduğunu anlamam ama arada oluyo böyle. Delirdimm eve attım kendimi hemen bir şok uyguladım. Oh şükür şuan rahatladım. Diş hala ağrıyo ama olsun kaşıntı geçti ya :)))

Büşra Hanım ne demek.. Allah sizden razı olsun asıl.. Nasıl oldunuz? Eşiniz nasıl? Uyguladınız mı şok??

Sıkıntı eşimde asıl bende onu böyle gördükçe kahroluyorum. İlacı bitmişti gece ilacı aldık. İlacını içtikten sonra kesildi tabi. Ama nezamana kadar böyle olucak. Hep ilaca bağımlımı yaşıcak ben anlamadım şok uygulamadık çünkü şuan çok şükür kaşıntısı yok. Kaşıntı tekrarladığında uygulıcaz allah nasip ederse

Çok geçmiş olsun. İnşallah dişinizde biran önce geçer

Hanımlar mesajlarınıza geç geri dönüş yapıyorum lütfen umursamıyorum sanmayın olurmu. İki tane küçük bebeğim var biri 5 aylık biri 20 aylık ellerinizden öper fırsat buldukça yazıyorum kusuruma bakmayın.

Bende geçen gece acilde serum yedim.1 saat içerisinde gözlerim dudaklarım şişti.Kaşıntı desen dayanılacak gibi değil.
Herşey olabilirmiş.Alerji testi yaptırmam lazımmış.Onu da Ankara da nerde yaptırıcam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…