- 23 Şubat 2017
- 1.887
- 5.464
- 158
- Konu Sahibi Dindirella
-
Ya iste ilgileniyomus gibi yapamam.beni sevsin diye hic kusura bakmasin kimse.ilgimi cekmiyosa konustuklari yol veirim giderHatayı tipinde falan aradığın için tavsiyem şunlar.
Saçların her daim temiz olsun, yağlı saçla dolaşan kadınlar tiksindirci oluyor. Böyle şerit şerit ıyy
Aşırı makyajdansa hiç makyaj yapma daha iyi. Cildim her zaman pürüzsüz görünsün isterim, güzel bir bb krem bile yeter. Biraz koyuca ruj ve rimel ideal geliyor bana.
Kilonun sevgili/koca bulmada etken olduğunu düşünmüyorum ama kiloya göre giyinmek diye bir şey var. Çarşafa da girme elbette ama hoş bir tunik, düzgünce oturmuş bir pantolon ve stiletto çok çekicidir.
Tip haricinde tavır ve duruş çok önemli.
Normal duruşunda yüzün asık gibiyse itici oluyor. Kendi kendine sırıtıp durma da tabii, hafif bir tebessüm ya da ona yakın bir duruş belirle.
İlk buluşmalarda çok ortaya atmamak lazım kendini. Biraz geri durup merak uyandırmalı. Bir de erkekler çocuk gibi ilgi gösterilip onaylanmak istiyorlar. O an anlattıkları “potikare yumurta” bile olsa “aa ne ilginç” falan fıstık diye azıcık şişirmeli. Mesela ben eşimin işini ilgiyle dinlemiş, kafa yormuşum gibi sorular sormuştum fazlaya kaçmadan. Bundan hala hoşlanıyor
Konuşurken azıcık edalı olmak lazım sanki. Hafif boyun kırarak, içten kocaman gülümseyerek falan.
Ay ne bileyim bunlar bende default olarak var zaten. Sonradan sonraya edinilir mi, kalıcı olur mu, inandırıcı durur mu orasını bilemiyorum ama etrafımda iyi evlilikler yapmış tüm arkadaşlarımda bunları gözlemliyorum.
35 yasindayim bulan yok henuz beni o nedenle cabalayayim artik bence.olacak hissediyorum buvaralar ama bilemiyorumHiç öyle çabaya girmeden bulsun seni bence bilmiyorum bana saçma geliyo
İlla herkes evlenmek zorundamı hayırlısı isteyin bence nasıp bu işler35 yasindayim bulan yok henuz beni o nedenle cabalayayim artik bence.olacak hissediyorum buvaralar ama bilemiyorum
Burdan anlamış bulunuyoruz ki evlenmek önemli değil. Önemli olan sürdürmekKomik oldugunu dusunuyorum konundan.
Tıpını bılemem ama kılon varsa ver, gıyımın modern degılde modern ol.
32 yasındayım 2 kere evlendımGecen gun muge anlıda 9 kere evlenıp ayrılan bır bayana, spiker sormus bız daha hıc evlenemedıkte nasıl buldun demıs elını tutup gozlerıne yarı acık sekılde uzun uzun bakacaksın demıs Yanı bırde dekolte tavsıyesı verım madem
zekiyim demistin?Nasil giyinmeli nasil durmali savcar ne renk olmali nerelere estetik yaptirmali?
Ya iste ilgileniyomus gibi yapamam.beni sevsin diye hic kusura bakmasin kimse.ilgimi cekmiyosa konustuklari yol veirim gider
Sorunu buldum35 yasindayim bulan yok henuz beni o nedenle cabalayayim artik bence.olacak hissediyorum buvaralar ama bilemiyorum
Evliler pişman bekarlar üzgün.. Hayatın tadını çıkart.
Nerden tanıştınız merak ettim. Öyle biyerden tanışacağım aklıma gelmezdi diyince merak ettim nasil tanistiginizi?Doğru kişiyi bulmak gerçekten zor
Ben eşimi internette buldum mesela ama öyle yana yakıla aramıyordum yani daha doğrusu öyle bi yerden hayatımın adamıyla tanışıp evleneceğim hiç aklıma gelmezdi
hayatta herşey mümkün.... Tek başına yaşanmıyor sizi anlıyorum inşallah aradığınızı bulursunuz
Nerden tanıştınız merak ettim. Öyle biyerden tanışacağım aklıma gelmezdi diyince merak ettim nasil tanistiginizi?
O zamanlarda popülerdi facebookF.....k'ta online people adlı bi uygulama vardı hala varmı bilmiyorum ama bana ilginç gelen bi yerdi de o yüzden ummazdım eşimle orda tanışacağımıinsanlar anlık görünüp kayboluyorlardı bide direkt yazışma yoktu sadece hazır kart, çiçek, çikolata falan yollayabiliyolardı eğer karşı taraf ona karşılık kart atarsa ancak o şekilde yazışma oluyordu her girmede kredi toplanıyordu kredisi yüksek olan kişiler sayfanın başlarında oluyordu yanlış hatırlamıyorsam...2010 yılında bakardım oraya
Yanlis anladiniz.cabalayacagim adam zeki olmali.yani kalkip da ilgimi cekmeyen seyler anlatan adama niye cabalayayim? Napayim beni sevse de o adamiSorunu buldum
Hem ilgileniyormuş gibi yapamam diyorsunuz hem de çabalayayım artık diyorsunuz. O zaman olmaz tabii. Çabalamazsanız oturursunuz böyle.
İlgini çekip çekmeyeceğini nereden bilsin adam yahu. Müneccim değil ya ayolYanlis anladiniz.cabalayacagim adam zeki olmali.yani kalkip da ilgimi cekmeyen seyler anlatan adama niye cabalayayim? Napayim beni sevse de o adami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?