Hanimlar evde kaldim bana bi el atin sevabina

Hatayı tipinde falan aradığın için tavsiyem şunlar.

Saçların her daim temiz olsun, yağlı saçla dolaşan kadınlar tiksindirci oluyor. Böyle şerit şerit ıyy

Aşırı makyajdansa hiç makyaj yapma daha iyi. Cildim her zaman pürüzsüz görünsün isterim, güzel bir bb krem bile yeter. Biraz koyuca ruj ve rimel ideal geliyor bana.

Kilonun sevgili/koca bulmada etken olduğunu düşünmüyorum ama kiloya göre giyinmek diye bir şey var. Çarşafa da girme elbette ama hoş bir tunik, düzgünce oturmuş bir pantolon ve stiletto çok çekicidir.

Tip haricinde tavır ve duruş çok önemli.

Normal duruşunda yüzün asık gibiyse itici oluyor. Kendi kendine sırıtıp durma da tabii, hafif bir tebessüm ya da ona yakın bir duruş belirle.

İlk buluşmalarda çok ortaya atmamak lazım kendini. Biraz geri durup merak uyandırmalı. Bir de erkekler çocuk gibi ilgi gösterilip onaylanmak istiyorlar. O an anlattıkları “potikare yumurta” bile olsa “aa ne ilginç” falan fıstık diye azıcık şişirmeli. Mesela ben eşimin işini ilgiyle dinlemiş, kafa yormuşum gibi sorular sormuştum fazlaya kaçmadan. Bundan hala hoşlanıyor

Konuşurken azıcık edalı olmak lazım sanki. Hafif boyun kırarak, içten kocaman gülümseyerek falan.

Ay ne bileyim bunlar bende default olarak var zaten. Sonradan sonraya edinilir mi, kalıcı olur mu, inandırıcı durur mu orasını bilemiyorum ama etrafımda iyi evlilikler yapmış tüm arkadaşlarımda bunları gözlemliyorum.

Komik oldugunu dusunuyorum konundan.
Tıpını bılemem ama kılon varsa ver, gıyımın modern degılde modern ol.
32 yasındayım 2 kere evlendım Gecen gun muge anlıda 9 kere evlenıp ayrılan bır bayana, spiker sormus bız daha hıc evlenemedıkte nasıl buldun demıs elını tutup gozlerıne yarı acık sekılde uzun uzun bakacaksın demıs Yanı bırde dekolte tavsıyesı verım madem

Ya iste ilgileniyomus gibi yapamam.beni sevsin diye hic kusura bakmasin kimse.ilgimi cekmiyosa konustuklari yol veirim gider

Yaa bir kere evlenmişsin, e bulmuşsun işte.
Bekarlık sultanlıktır, bekarlar evlenmek, evliler bekar olmak istiyor. Sen olduğun yerde kal, nasibin varsa bulur seni.

Burdan anlamış bulunuyoruz ki evlenmek önemli değil. Önemli olan sürdürmek

Herkes bir hayat arkadaşı olsun ister. Evlenip napıcan, evlenen pişman demeyi gereksiz buluyorum. Evliyim ve bekar hayatımı hiç özlemiyorum. İlk evliliği olmadı diye diğerleri de olumsuz olacak diye birşey yok.

Doğru kişiyi bulmak gerçekten zor
Ben eşimi internette buldum mesela ama öyle yana yakıla aramıyordum yani daha doğrusu öyle bi yerden hayatımın adamıyla tanışıp evleneceğim hiç aklıma gelmezdi
hayatta herşey mümkün.... Tek başına yaşanmıyor sizi anlıyorum inşallah aradığınızı bulursunuz

Ya iste ilgileniyomus gibi yapamam.beni sevsin diye hic kusura bakmasin kimse.ilgimi cekmiyosa konustuklari yol veirim gider
35 yasindayim bulan yok henuz beni o nedenle cabalayayim artik bence.olacak hissediyorum buvaralar ama bilemiyorum
Sorunu buldum
Hem ilgileniyormuş gibi yapamam diyorsunuz hem de çabalayayım artık diyorsunuz. O zaman olmaz tabii. Çabalamazsanız oturursunuz böyle.

Ben sizi oldukça eğlenceli ve kendinden emin buldum. Yalnız olmanız büyük bir talihsizlik bence.
Ama bazen böyle oluyor işte. Çok sevdiğim bir arkadaşım var. Yaşı da var bir hayli ama göstermiyor. Son derece bakımlı, alımlı, kültürlü bir insan.ama malesef öZel hayatında hiç mutlu olamadı. Hep can yakıcı tecrübeler atlattı. Olmayınca olmuyor demek ki.
İnsan sorgulamadan edemiyor, kimleeer kimleeeer koca buluyor diye
Şaka bir yana, umarım aradığınız ilişkiyi bulursunuz.

Nerden tanıştınız merak ettim. Öyle biyerden tanışacağım aklıma gelmezdi diyince merak ettim nasil tanistiginizi?

Nerden tanıştınız merak ettim. Öyle biyerden tanışacağım aklıma gelmezdi diyince merak ettim nasil tanistiginizi?

F.....k'ta online people adlı bi uygulama vardı hala varmı bilmiyorum ama bana ilginç gelen bi yerdi de o yüzden ummazdım eşimle orda tanışacağımı insanlar anlık görünüp kayboluyorlardı bide direkt yazışma yoktu sadece hazır kart, çiçek, çikolata falan yollayabiliyolardı eğer karşı taraf ona karşılık kart atarsa ancak o şekilde yazışma oluyordu her girmede kredi toplanıyordu kredisi yüksek olan kişiler sayfanın başlarında oluyordu yanlış hatırlamıyorsam...2010 yılında bakardım oraya

O zamanlarda popülerdi facebook ben 2013ten sonra kullanmaya başlamıştım dediginiz uygulamayı hic bilmiyorum ama kismet iste sizin vesileniz ole olmus

Sorunu buldum
Hem ilgileniyormuş gibi yapamam diyorsunuz hem de çabalayayım artık diyorsunuz. O zaman olmaz tabii. Çabalamazsanız oturursunuz böyle.
Yanlis anladiniz.cabalayacagim adam zeki olmali.yani kalkip da ilgimi cekmeyen seyler anlatan adama niye cabalayayim? Napayim beni sevse de o adami

Yanlis anladiniz.cabalayacagim adam zeki olmali.yani kalkip da ilgimi cekmeyen seyler anlatan adama niye cabalayayim? Napayim beni sevse de o adami
İlgini çekip çekmeyeceğini nereden bilsin adam yahu. Müneccim değil ya ayol Size yakışıklı bir Jeff Bezos versiyonu diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…