- 30 Ağustos 2009
- 2.047
- 3.282
- 658
- 31
- Konu Sahibi Dindirella
-
Evet eşimin halasinin oğlu cidden bekarBunu ciddi olarak mı yazıyorsunuz gerçekten
Zevkli guzel giyinen alımlı bi kadın mıyım cevreme sormak lazım ama gene de yanıt vereceğim sorunuza.
Memelere silikon taktırıyoruz önce.
Sonra hokka burun yaptırıyoruz.
Sonra kirpik takıyoruz.
Hepsini yaptiran var burda, geldimm:):) yine de olmuyor olamiyor
Kasları gerdırıyoruz.
Popomuz tepsi popoysa onu buyuk göstercek yapay don kullanmaya basliyoruz.
Simdı estetıklerı hallettiysek, giyinmeye geldi sıra.
Memeleri bosuna sılıkonlatmadık dı mı, hemen dekolte Bı bluz en cafcaflısından.
Strec Bı pantolon veya tayt yapay don bosuna giymiyoruz sonucta.
Hah simdı sahtık sahbaz olduk, gelsin kısmetler.
Hanfendi erkek olmasi yeterli.bi kriterim falan yok kimse yok diyorum neden anlamiyosunuz.yani benim kriterim bile olsa hadi olsun kimse yok.yok yok beni begenen isteyén biri yok.hiç yok yaw daha ne diyim."Evde kaldım" diyen zeki bir kadın?
Sorun dış görünüşünüzden ziyade tavrınız, tarzınız olabilir mi, bunu düşündünüz mü hiç?
Sizi tanımıyorum, vereceğim örnek size ne kadar uygun bilmiyorum ama bir erkek arkadaşım var, o da aynen bu şekilde yakınırdı.
Arkadaş ortamında kendine inanılmaz güvenir, kendini çok zeki bulur, çok başarılı olduğunu düşünür...
Aslında eğlenceli biriydi, biz de gülüp eğlenirdik beraberken ama ortamdaki hiçbir kadının değil evlenmek sevgili olmak bile istemeyeceği biriydi.
İsteklerine baksanız "voov bu adam neymiş ki bunları istiyor" dersiniz.
Zeki, kültürlü, işinde başarılı, güçlü bir kadınla evlenmek isterdi ama kadınlarla buluşmaya giderken onedio okuyup konuşacak konu depolardı asdfghjk
Sonuç olarak hayallerindeki değil, kendisi gibi bir kadınla evlendi.
Çünkü kendisi gibi olmayan kadın onu yapacaktı?
Sizin de sorununuz dış görünüş falan değil bence.
Tamam herkes kendini zeki bulur ama kendinin farkında olmak ayrı bir zeka gerektirir.
Siz de ismail yk gibi sizi beğenmeyenlerin peşinden gidip beğenilmemenizi dış görünüşe bağlıyorsanız sorun direkt bu olabilir.
Karşısındaki kadında zeka arayan hiçbir erkek şişme dudağa tav olup evlilik yoluna girmez.
Dış görünüşten önce içinize objektif bakmayı deneyin ve kriterlerinizi gözden geçirin.
Yaz anacim yaz sen de vur yaz burdan banlanmak istemiyosan özelden yaz icinde kalmasinYazdım yazdım sildim. Banlanmak istemiyorum
Ilk sayfadan beri hala esimin halasinin oglu diyoEvet eşimin halasinin oğlu cidden bekar
Hanfendi erkek olmasi yeterli.bi kriterim falan yok kimse yok diyorum neden anlamiyosunuz.yani benim kriterim bile olsa hadi olsun kimse yok.yok yok beni begenen isteyén biri yok.hiç yok yaw daha ne diyim.
Insalllah yokturYa da başka birşeyi
Popoluk varsa çüklük de vardır
Tövbe ya
Ne diyim eşimin kuzeni ya da akrabası diyim o zaman, yalan mi söyleyim neyse o :)))Ilk sayfadan beri hala esimin halasinin oglu diyoyap kiz ayarla valla goruscem hangi sehirdesin
Sizin mantığınızla bulunan koca, yarın yine sizin mantığınızdaki birine kaçar gider de o şıkır şıkır kıyafetiniz ve estetiğiniz ile bakar kalırsınız ardından. Karakterini beğenmediğiniz için insan eleyip, giyinip süslenerek el bulacağınızı düşünmeniz ilginç.Zevkli, guzel giyinen,alimli hanimlardan yardim bekliyorum.
Ben uyudugum ve kendimi iyi hissettigim zaman kendimi guzel hissediyorum.enerjim yuksek oluyor.
Ama mutsuz oldugum uykusuz oldugum zaman cok cirkin oluyorum.erkek arkadasim yok.cunku ya biliyorum kizacaksiniz ama zeki de bi kadinim.yani yalan soyleyen birini aninda yakalarim ve yuzune vururum.sonra da sogurum.3 kurusluk akliyla yalan soyleyen tiplere tahammulum de yok.e bu yastan sonra geriye kalanlar da genelde bosanmis tutunamamis yalan soyleyerek bi seylere inandirma derdinde.ya da bana denk gelenler bu tarzdaydi.
Ben secemiyor da olabilirim.inanin tek kriterim nefes almasi.hic yakisikli olsun zengin olsun demiyorum anlasayim yeter.ama kimse bana bakmiyo.
Peki sizden ne istiyorum?
Nasil giyinmeli nasil durmali savcar ne renk olmali nerelere estetik yaptirmali? Stil sahibi koca bulmus hanimlardan mesaj bekliyorum
Evlenmek degil derdim daha sonraki sayfalarda da belirttim ya yol arkadasiE bu, onca söylediğimi daha çok destekleyen bir şey değil mi?
Kriteriniz yok, bu istenmemeniz için yeterli bir sebep bence. Emin olun dışarıdan anlaşılıyordur bu durum.
"Ne olursa olsun, biri olsun da evleneyim yeter" diyen insan ya hep yalnız kalır (çünkü aklı başında hiç kimse kritersiz birinin zar zor bulup tutunduğu dal olmak istemez) ya da kendisi gibi iş olsun diye ilişkiye başlayan birini bulup mutsuz olur.
Evlenmiş olmak için evlenen hanımların konuları burada mevcut.
Dediğim gibi, kendinize objektif bakmaya çalışın. İstenmemenizi dış görünüşe bağlayıp çözümü yanlış yerlerde arıyorsunuz.
Burası "nefes alsın yeter" diyen erkeklerin harman olduğu topraklar.
En kritersizi bile size gelmiyorsa sebep kaşınız, gözünüz, dudağınız değil.
Erkekler bu kknuda hic öle duusnmuyorlar emin olunEstetik yaptırmayın bence ya. Doğallık her zaman daha güzel duruyor kadında
Koca fikrine de gelecek olursak eğer her nasip vaktine esirdir. Bu yaşta bu zekayla sadece nefes alan bır canlıyı dılemek sıze haksızlık olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?