Hanimlar evde kaldim bana bi el atin sevabina

Hanfendi erkek olmasi yeterli.bi kriterim falan yok kimse yok diyorum neden anlamiyosunuz.yani benim kriterim bile olsa hadi olsun kimse yok.yok yok beni begenen isteyén biri yok.hiç yok yaw daha ne diyim.

Hanfendi erkek olmasi yeterli.bi kriterim falan yok kimse yok diyorum neden anlamiyosunuz.yani benim kriterim bile olsa hadi olsun kimse yok.yok yok beni begenen isteyén biri yok.hiç yok yaw daha ne diyim.

E bu, onca söylediğimi daha çok destekleyen bir şey değil mi?
Kriteriniz yok, bu istenmemeniz için yeterli bir sebep bence. Emin olun dışarıdan anlaşılıyordur bu durum.

"Ne olursa olsun, biri olsun da evleneyim yeter" diyen insan ya hep yalnız kalır (çünkü aklı başında hiç kimse kritersiz birinin zar zor bulup tutunduğu dal olmak istemez) ya da kendisi gibi iş olsun diye ilişkiye başlayan birini bulup mutsuz olur.
Evlenmiş olmak için evlenen hanımların konuları burada mevcut.

Dediğim gibi, kendinize objektif bakmaya çalışın. İstenmemenizi dış görünüşe bağlayıp çözümü yanlış yerlerde arıyorsunuz.
Burası "nefes alsın yeter" diyen erkeklerin harman olduğu topraklar.
En kritersizi bile size gelmiyorsa sebep kaşınız, gözünüz, dudağınız değil.

Evde kalmak nasıl oluyo. Yıl olmuş 2020 evde kalmak diye bişey mi kaldı bu devirde. Sen bence önce kafanı değiştir. Yorumlara baktım da biraz,
resmen bizimle kafa buluyor gibisin

Estetik yaptırmayın bence ya. Doğallık her zaman daha güzel duruyor kadında
Koca fikrine de gelecek olursak eğer her nasip vaktine esirdir. Bu yaşta bu zekayla sadece nefes alan bır canlıyı dılemek sıze haksızlık olur

Bedava sevap point kasmak için geldim.
Buraya erkekler ıcın degmez yazanlara aldırmayın basa gelen bilir bacım.
Not; evliyim.
Yalnızlık zor tabıkı. Bekara da karı bosamak kolay. Neyse sacmalamadan dusuncelerımı paylassam iyi olucak.
Madde 1 : yaa kac olursa olsun iyi bi fizik her kapıyı acar. Yanı yas 60 tan bahsetmıyorum tabi. Pilatesli degil de fitnesli olsa daha iyi olur. Buna emın olun. Bence spora yazılmalısınız oncelıkle.erkekler için öncelik fizik. En azından asosyal olmayan ve homoseksuelliğe uzak olanlar ıcın.
Madde 2: Fizik tamamsa tabi tebınıze uygun sac rengi , makyaj küpü gibi degil de mutlaka bakımlı gorunmenızı sağlayacak birkac dokunus olmalı yuzde bence.
Madde 3: Bu zatwn sizde varmıs. Zekıyım dediniz. Entelektüel tarafınız oldugunu varsayıyorum. Yanı konusacak bır seylerınız vardır.
Daha yazardım ama uykum geldi. Bol sans.

Sizin mantığınızla bulunan koca, yarın yine sizin mantığınızdaki birine kaçar gider de o şıkır şıkır kıyafetiniz ve estetiğiniz ile bakar kalırsınız ardından. Karakterini beğenmediğiniz için insan eleyip, giyinip süslenerek el bulacağınızı düşünmeniz ilginç.

Sorun evde kalmandır belki. Farklı mekanlar ortamlar dene. Karşınıza çıkan insanlardan anladığım kadarıyla yanlış ortamdan aday buluyorsun bence.

Evlenmek degil derdim daha sonraki sayfalarda da belirttim ya yol arkadasi

Erkekler bu kknuda hic öle duusnmuyorlar emin olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…