Hanimlar evde kaldim bana bi el atin sevabina

O zamanlarda popülerdi facebook ben 2013ten sonra kullanmaya başlamıştım dediginiz uygulamayı hic bilmiyorum ama kismet iste sizin vesileniz ole olmus

Evet aynen öyle valla bende anlayamadım bir anda nasıl değişti hayatım ama bir anda tabi olmadı 8 ay yazıştım ondan sonra buluştum eşimle sonrasında 2,5 sene sonra evlendik
Allah herkese hayırlı eş nasip etsin bu zamanda çok zor insan ne çıkacağını bilemiyor ...siz evlimisiniz?

Yok değilim, 2ay once bi nisan attım, böyle kadersel karşılaşmalara cok inanıyorum, Allah dogru insanı cikarsin karsimiza

Bakımlı olmak ilk şart, sonrası güleryüz ve pozitiflik bu ikisiyle herkesi tavlayabilirsin ama tabi bakımlı olmak şart kaş bıyık kol tüyü falan olmayacak

heh bir cop catanligimiz eksikti

Yok değilim, 2ay once bi nisan attım, böyle kadersel karşılaşmalara cok inanıyorum, Allah dogru insanı cikarsin karsimiza

Amin inşallah hayırlısı çıkar karşına
Bazen olmayınca gerçekten bizim hayrımız için olmuyor hatta ilerde bi zaman sonra insan iyiki olmamış demeye başlıyor
Allah geçmişi unutturacak kadar iyisini çıkarsın amin

hakkinizda hayirlisi olsun, siz de evliligi deneyimlemis ve maalesef ki ayrilmissiniz.. klise olacak fakat mutsuz , huzursuz bir evliliktense; bekar olarak kalmak daha hayirlidir diye dusunuyorum. umarim en en yakin gunde diger yariniz olacak, yaslanabileceginiz adam karsiniza cikar.. mutluluklar diliyorum :)

Sağ elini kapat serçe parmağınla kalp çizginin arasında kalan kısımda 2.çizgi yoksa şansına küs bakın size bir bilgi vereyim doğum saatini biliyorsan natal haritana bak güneş gezegeni bulunduğu burcu terk etmeden kaç gezegen değiştirirse o kadar evlilik yaparsınız

abim var bekar, kendisi ekonomist yurt disi ayagi vardir :) ehuehu ilgilenirsen dm

Bulunduğu burcu terketmeden gezegen değiştirmesi ne demek? Güneş yengecte mesela

Bulunduğu burcu terketmeden gezegen değiştirmesi ne demek? Güneş yengecte mesela
güneş bulunduğu burcu terk etmeden önce kaç gezegen ile irtibat halindeyse o kadar sayıda eşimiz olur yani o kadar evlilik yapılır mesela yengeç burcu diğer burca geçmeden 1 dem fazla gezegen bulunduruyorsa evinde 2.evlilk göstergesidir ya da işte kaç gezegen ile irtibat halindeyse o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…