Hanimlar evde kaldim bana bi el atin sevabina

Estetiksiz makyajsız stil sahibi olmadan da burada kocası olanlar çok. İnsan olsun yeter. Sizi dış görünüşünüz ile sevmesine gerek yok. Bence sizin tavrınız ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Yalancı insan en nefret edilesi insandır. Ama aklına üç kuruş derseniz siz kendinizi tepede görüyorsunuz demektir. Zaten zekiyim filan diyorsunuz da zeka sadece yalanı yakalamakla olmuyor malesef.

Baslikta evde kaldim yaziyor da evde kalmamissin ki seni de bir alan olmus. Saka bir yana ozguvenini yitirmissin sanirim.

Tam olarak beklentiniz nedir onu anlamadim. Nefes alsın yeter cidden hayat arkadaşı secmek için kriter olabilir mi? Şahsen eşimle 30 yaşımda tanıştım. Kriterlerim mesela bunlardı: Hayatında başarılı olsun (bu kariyerle sınırlandırdigim birşey degil, insanin hayatda bir duruşu olmali), hayatında mutlu olsun, ailesine iyi davransın (kendi ailesine kötü davranan, sizin kine ve sizinle kuracak olan aileye de saygı duymah), empati yeteneği yüksek olsun,saygılı olsun felan. Bunları bulmasam evlenmezdim. Kendime "evde kalmış" damgası da vermezdim. Cünkü klasik olacak belki ama ben secilmem, benimde secme hakkim var. Sirf kadınım diye niye kriterleri düşük tutayim. Sizde önce şu iç durusunuzu düzeltin. Madem şimdiye kadar hep yalnis kisiyi seçtiniz, o zaman bunun altında yatan sebepleri araştırın

Tam olarak beklentim beni destekleyecek,bana yeni ufuklar acacak,güç verecek,yol arkadaşı olacak biri.iliskoden beklentim bu.saygin olsun zengin olsun yakisikli olsun vs vs hic kriterim yok böyle.benim beklentim dustugumde kalkarken yardim etmesi,ortak hedeflere sahip oldugum biri.

Paragrafın bağlamı çok kopuk; yaz geldi gevşedi karnıbaharlar içelim senle üç kere selvikirazlar hey! Lüküs hayat lüküs hayat!
karşınıza hayırlısı çıksın eeeeen kısa zamanda.

E bir kere evlenmişsiniz. Bir kere yapabildiyseniz bir daha yapabilirsiniz bence . Buradaki arkadaşlara sormak yerine ilk eşinizi nasıl buldu iseniz öyle bulmayı deneyin bence .

Evliler pişman bekarlar üzgün.. Hayatın tadını çıkart.

Nefes alsin yeter diyorsunuz iviri civiri bekari dulu yalancisi hepsini inceliyorsunuz.olmaz ki boyle .

saç rengi nasıl mi olmalı ? ahahahahah gerçekten güldüm buna.Benim saçım sarı bak şimdi güzel bi tavsiye istiyorsan ıyi dinle.normalde youtube kanalımda anlatacağım bunları şimdi buradan yazayım dedim gece gece isim yok nasılsa.Bi defa tüylerini almalısın kıllı kız ne bileyim yani bakım şart.Saclarini boyatmalisin ama bu ben sarışınım diye değil sana yakışacak saç rengini.Beyaz tenliysen koyu renk saç yakışacaktır vs vs.Bunlari araştır.El ayak tırnaklarına özen göster eğer uzamıyor bu türlü veya yiyorsan git protez tırnak yaptır.Kilona göre kıyafet al ne bileyim zayıfsan is kolay ama kilolaysan lütfen ankara pavyonundaki kadınlar gibi dapdar giyinme.Topuklu ayakkabı her zaman sekai hissettirir ve şunu unutma sen kendini nasıl hissedersen cevrene bunu yayarsın buna kesinlikle inanıyorum.Onun dışında günlük rutin bakımlarını yapmalısın madem estetiğe paran var gerek yok yaptırmana bilmiyorum yaş kaç ama bakım kremleri al günlük bakımını yapmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…