- Konu Sahibi Dindirella
-
Yasemin nasılsın canım merak ettim seni var mı biriErkekler bu kknuda hic öle duusnmuyorlar emin olun
Malesef bu gün de kimse yokYasemin nasılsın canım merak ettim seni var mı biri
Bende aynıyım.Takılıyorum öyle tek başımaMalesef bu gün de kimse yok
Aura bakis enerjiValla yüzümdeki peçeyle görünen bir çift gözle kocamı kendime aşık etmiş biri olarak ne desem bilemedim....
Tam olarak beklentim beni destekleyecek,bana yeni ufuklar acacak,güç verecek,yol arkadaşı olacak biri.iliskoden beklentim bu.saygin olsun zengin olsun yakisikli olsun vs vs hic kriterim yok böyle.benim beklentim dustugumde kalkarken yardim etmesi,ortak hedeflere sahip oldugum biri.Tam olarak beklentiniz nedir onu anlamadim. Nefes alsın yeter cidden hayat arkadaşı secmek için kriter olabilir mi? Şahsen eşimle 30 yaşımda tanıştım. Kriterlerim mesela bunlardı: Hayatında başarılı olsun (bu kariyerle sınırlandırdigim birşey degil, insanin hayatda bir duruşu olmali), hayatında mutlu olsun, ailesine iyi davransın (kendi ailesine kötü davranan, sizin kine ve sizinle kuracak olan aileye de saygı duymah), empati yeteneği yüksek olsun,saygılı olsun felan. Bunları bulmasam evlenmezdim. Kendime "evde kalmış" damgası da vermezdim. Cünkü klasik olacak belki ama ben secilmem, benimde secme hakkim var. Sirf kadınım diye niye kriterleri düşük tutayim. Sizde önce şu iç durusunuzu düzeltin. Madem şimdiye kadar hep yalnis kisiyi seçtiniz, o zaman bunun altında yatan sebepleri araştırın
Paragrafın bağlamı çok kopuk; yaz geldi gevşedi karnıbaharlar içelim senle üç kere selvikirazlar hey! Lüküs hayat lüküs hayat!Zevkli, guzel giyinen,alimli hanimlardan yardim bekliyorum.
Ben uyudugum ve kendimi iyi hissettigim zaman kendimi guzel hissediyorum.enerjim yuksek oluyor.
Ama mutsuz oldugum uykusuz oldugum zaman cok cirkin oluyorum.erkek arkadasim yok.cunku ya biliyorum kizacaksiniz ama zeki de bi kadinim.yani yalan soyleyen birini aninda yakalarim ve yuzune vururum.sonra da sogurum.3 kurusluk akliyla yalan soyleyen tiplere tahammulum de yok.e bu yastan sonra geriye kalanlar da genelde bosanmis tutunamamis yalan soyleyerek bi seylere inandirma derdinde.ya da bana denk gelenler bu tarzdaydi.
Ben secemiyor da olabilirim.inanin tek kriterim nefes almasi.hic yakisikli olsun zengin olsun demiyorum anlasayim yeter.ama kimse bana bakmiyo.
Peki sizden ne istiyorum?
Nasil giyinmeli nasil durmali savcar ne renk olmali nerelere estetik yaptirmali? Stil sahibi koca bulmus hanimlardan mesaj bekliyorum
Bende bekarim kayninizla bende ilgilenebilirimBenim kaynım bekar ilgilenirseniz
Valla yüzümdeki peçeyle görünen bir çift gözle kocamı kendime aşık etmiş biri olarak ne desem bilemedim....
Çok iyi ya bu saate kahkahalar attirdin bana Allah seniiiAl sana koca bulma taktiğişaka bi yana da çok güzel olmamış mı ya çok güldüm.
ay vallahi ben dicektim neyse dedim gece gece üzülmesin hahahahah oturdum tavsiye yazdım sevap point yaptımKafayı düzelt bacım önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?