Hanimlar evde kaldim bana bi el atin sevabina

Atatürkün sözünü buna alet etmek istemezdim ama bu duruma bu söz gider
Geldikleri gibi giderler...

Kafayı düzelt bacım önce

Ya iste bana bu çaba cok aptalca geliyo ve tahammul edemiyorum

Bir şey sorucam zeki olduğunuzu nasıl anladınız?
Belki normal zekadasınızdır
Him okuma yazmayi evde kendim ogrenmisim.mesela okula gitmeden ogrwnmisim ki eskiden teknoloji bu kadar gelismis degilmis malum.cok iyi bi okuldan mezunum.sonra kimsenin akil edemedigi pratik cozumler bulabiliyorum hayatta.parlak fikirlerim var.ama koca yok

Hemen anlatayım einstein okuma yazmayı zor öğrenmiş zeki olduğunu hiç düşünmemiş(ama zeki) hayata değil bilime karşı baya baya baya parlak fikirlerş vardı...

kuzenim evde kendi kendine okumayı yazmayı öğrendi hayata karşı zeki oldugunu dusunur (ama normal zeka nerden biliyorum bir ara bu bilsem durumu olmuştu oradan)

yani zekanın kıstasları çok farklıdır bilemeyiz bilemezsinşz bunlar bana göre normal zeka göstergesi...

beni ilgilendirmez ama ben neyse

Iste ben olunca olmuyo ondan fikir almak.8cin actim

Kac yasindasin ki sen yani zamani gelmemistir belki de
Yasin kücük degilse de ben tüm flört kapilarimi actim de cik disari
Yani bir yerlerde bir flörtlesme olur illa ki ya ben evleneli cok oldu unutmusum bu isleri
Beni pas gecin madem

Heeellaaaaaaalll

Daha önceki konunda dişlerini göstermiştin bize beyaz mı değil mi diye tel taktırmak istemiyorum vs. diye şimdi de bu mu çıktı başımıza Dişlerin beyazdı zaten onay, sende güzelsin buna da onay gerisini de Rabbim bilir bizlik birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…