- Konu Sahibi Dindirella
-
Atatürkün sözünü buna alet etmek istemezdim ama bu duruma bu söz giderZevkli guzel giyinen alımlı bi kadın mıyım cevreme sormak lazım ama gene de yanıt vereceğim sorunuza.
Memelere silikon taktırıyoruz önce.
Sonra hokka burun yaptırıyoruz.
Sonra kirpik takıyoruz.
Kasları gerdırıyoruz.
Popomuz tepsi popoysa onu buyuk göstercek yapay don kullanmaya basliyoruz.
Simdı estetıklerı hallettiysek, giyinmeye geldi sıra.
Memeleri bosuna sılıkonlatmadık dı mı, hemen dekolte Bı bluz en cafcaflısından.
Strec Bı pantolon veya tayt yapay don bosuna giymiyoruz sonucta.
Hah simdı sahtık sahbaz olduk, gelsin kısmetler.
Hahahahahahahaha kahkaha attımSen beni tarif etmissin bimdigin zaten
Ayol kimse gelmiyo iste onu diyorum
Kimin eli kiminElim sen dee
Akisina biraksaniz biraz özgüvenli dursaniz yeter. Cok kafaniza takiyorsunuz. Bu minvalde actiginiz kacinci konu bu
IlgilenirimBenim kaynım bekar ilgilenirseniz
Zevkli, guzel giyinen,alimli hanimlardan yardim bekliyorum.
Ben uyudugum ve kendimi iyi hissettigim zaman kendimi guzel hissediyorum.enerjim yuksek oluyor.
Ama mutsuz oldugum uykusuz oldugum zaman cok cirkin oluyorum.erkek arkadasim yok.cunku ya biliyorum kizacaksiniz ama zeki de bi kadinim.yani yalan soyleyen birini aninda yakalarim ve yuzune vururum.sonra da sogurum.3 kurusluk akliyla yalan soyleyen tiplere tahammulum de yok.e bu yastan sonra geriye kalanlar da genelde bosanmis tutunamamis yalan soyleyerek bi seylere inandirma derdinde.ya da bana denk gelenler bu tarzdaydi.
Ben secemiyor da olabilirim.inanin tek kriterim nefes almasi.hic yakisikli olsun zengin olsun demiyorum anlasayim yeter.ama kimse bana bakmiyo.
Peki sizden ne istiyorum?
Nasil giyinmeli nasil durmali savcar ne renk olmali nerelere estetik yaptirmali? Stil sahibi koca bulmus hanimlardan mesaj bekliyorum
Ya iste bana bu çaba cok aptalca geliyo ve tahammul edemiyorumTek bir soru soruyorum size,mutlu mu olmak istiyorsunuz yoksa hakli mı?
Tamam insan sarrafi olmak iyi güzel ama sürekli açık aramak,yalan yakalamaya çalışmak vs yorucu olmuyor mu cidden?
Tabi ki herşeye kanmayın ama bazı konularda tolerans gösterebilirsiniz mutlu olmak istiyorsanız.
Atıyorum adam kendisi/işi/maddiyat vb konularda abartıyor diyelim,he deyip geçmek var,bir de sen o maaşla bunları nasıl yapıyorsun ya yeme beni demek var.
Kendinizi karşınızdakinin yerine koyun,hiç mi abartmıyorsunuz bazen birşey anlatırken etkileyici olmak için yada süslemiyormusunuz söylediklerinizu az da olsa? Karşınızdaki de pat pat yüzünüze çarpsa açık arayıp,ne hissedersiniz? İyi hissedeceğinizi hatta bir daha o kişiyle bir arada olmak isteyeceğinizi sanmıyorum zira kimse istemez.
Bazen idare etmek gerek abartmadan tabi.
İş görüşmesine gelinmiş başvurusu kabul olmuş gibi oldu :))Benim kaynım bekar ilgilenirseniz
Zeki olmaktan kıstasınız buysa bilemem ama benim bildiğim tüm zeki kadınlar erkekleri çok güzel idare eder ve yönetirlerYa iste bana bu çaba cok aptalca geliyo ve tahammul edemiyorum
Him okuma yazmayi evde kendim ogrenmisim.mesela okula gitmeden ogrwnmisim ki eskiden teknoloji bu kadar gelismis degilmis malum.cok iyi bi okuldan mezunum.sonra kimsenin akil edemedigi pratik cozumler bulabiliyorum hayatta.parlak fikirlerim var.ama koca yokBir şey sorucam zeki olduğunuzu nasıl anladınız?
Belki normal zekadasınızdır
Iste tam da o zeka türü bende yok.benim tahammulum yok.ben aptal birini idare etmem.Zeki olmaktan kıstasınız buysa bilemem ama benim bildiğim tüm zeki kadınlar erkekleri çok güzel idare eder ve yönetirler
Iste ben olunca olmuyo ondan fikir almak.8cin actimKoca bulmak icin hicbirsey yapmadim
Daha dogrusu sevgili bulmak icin, sonradan kocaya evriliyor zaten
Kendin ol, bildigim tek sey bu
Hemen anlatayım einstein okuma yazmayı zor öğrenmiş zeki olduğunu hiç düşünmemiş(ama zeki) hayata değil bilime karşı baya baya baya parlak fikirlerş vardı...Him okuma yazmayi evde kendim ogrenmisim.mesela okula gitmeden ogrwnmisim ki eskiden teknoloji bu kadar gelismis degilmis malum.cok iyi bi okuldan mezunum.sonra kimsenin akil edemedigi pratik cozumler bulabiliyorum hayatta.parlak fikirlerim var.ama koca yok
Iste ben olunca olmuyo ondan fikir almak.8cin actim
HeeellaaaaaaalllHemen anlatayım einstein okuma yazmayı zor öğrenmiş zeki olduğunu hiç düşünmemiş(ama zeki) hayata değil bilime karşı baya baya baya parlak fikirlerş vardı...
kuzenim evde kendi kendine okumayı yazmayı öğrendi hayata karşı zeki oldugunu dusunur (ama normal zeka nerden biliyorum bir ara bu bilsem durumu olmuştu oradan)
yani zekanın kıstasları çok farklıdır bilemeyiz bilemezsinşz bunlar bana göre normal zeka göstergesi...
beni ilgilendirmez ama ben neyse
Ya umarım yanlış anlamadınız kimseyi küçümsemiyorum ben anlayamadım dalga mı geçiriyorsunuz gerçek mi?Heeellaaaaaaalll
Hayir asla dalga gecmek degil amacim dogru yazmissiniz tebrik etttimm sadeceYa umarım yanlış anlamadınız kimseyi küçümsemiyorum ben anlayamadım dalga mı geçiriyorsunuz gerçek mi?
Kusura bakmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?