- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
Iih o modelden bi daha gelmesin mumkunsee gelmiş işte evlenmişsin.
onu nasıl getirttiysen aynı taktiği uygula
Aklima ilk gelen cekici degilimSöyle bir düsün öz elestiri yapalim o zaman
Sence neden? Aklina ilk gelen seyi söyle mesela
Iih o modelden bi daha gelmesin mumkunse
Nerelere estetik yaptırmalı mı ?Zevkli, guzel giyinen,alimli hanimlardan yardim bekliyorum.
Ben uyudugum ve kendimi iyi hissettigim zaman kendimi guzel hissediyorum.enerjim yuksek oluyor.
Ama mutsuz oldugum uykusuz oldugum zaman cok cirkin oluyorum.erkek arkadasim yok.cunku ya biliyorum kizacaksiniz ama zeki de bi kadinim.yani yalan soyleyen birini aninda yakalarim ve yuzune vururum.sonra da sogurum.3 kurusluk akliyla yalan soyleyen tiplere tahammulum de yok.e bu yastan sonra geriye kalanlar da genelde bosanmis tutunamamis yalan soyleyerek bi seylere inandirma derdinde.ya da bana denk gelenler bu tarzdaydi.
Ben secemiyor da olabilirim.inanin tek kriterim nefes almasi.hic yakisikli olsun zengin olsun demiyorum anlasayim yeter.ama kimse bana bakmiyo.
Peki sizden ne istiyorum?
Nasil giyinmeli nasil durmali savcar ne renk olmali nerelere estetik yaptirmali? Stil sahibi koca bulmus hanimlardan mesaj bekliyorum
Pesinden kostum.agladim zirladim o zaman sonra terkettim.6 sene sonra evlenelim diye geri geldi.hala uygulamami istiyo musunsen taktiği diğer modellere de uygula tutar elbet biri..
Amin bacimYaş 33.Eli yüzü düzgün biriyim.İşim var arabam var şükür.Ama eş adayı bile yok.Olmayınca olmuyor.Kısmet diyorum bekliyorum.Karşıma çıkanlarla kafam uyuşmadı istemedim. Rabbim bize de nasip eder inş şöyleeeee gönlü güzel birini
E böyle koca bulmalıyım diye gezerseniz yanlış tercihler yaparsınız. Bi salın, akışına bırakın. Bu işler öyle estetikle çözülmez ki. Kendinizi sevin, kendinize güvenin. Erkekler kendilerine güvenen kadınlardan hoşlanırlarPöfff yas 35 bi defa evlendim bosandim.illa kica da degil derdim.bi hayat arkadasi evlenmek de sart degil gozumde ben bielikte de yasarim.ama yok iste ya
Harikasın..Zevkli guzel giyinen alımlı bi kadın mıyım cevreme sormak lazım ama gene de yanıt vereceğim sorunuza.
Memelere silikon taktırıyoruz önce.
Sonra hokka burun yaptırıyoruz.
Sonra kirpik takıyoruz.
Kasları gerdırıyoruz.
Popomuz tepsi popoysa onu buyuk göstercek yapay don kullanmaya basliyoruz.
Simdı estetıklerı hallettiysek, giyinmeye geldi sıra.
Memeleri bosuna sılıkonlatmadık dı mı, hemen dekolte Bı bluz en cafcaflısından.
Strec Bı pantolon veya tayt yapay don bosuna giymiyoruz sonucta.
Hah simdı sahtık sahbaz olduk, gelsin kısmetler.
Aklima ilk gelen cekici degilim
Yasemin bunları yaptırırsa buraya bı resım atmak boynunun borcuHarikasın..
Pesinden kostum.agladim zirladim o zaman sonra terkettim.6 sene sonra evlenelim diye geri geldi.hala uygulamami istiyo musun
Kesinlikle bir fotoğraf isteriz..Özellikle o yapay donu görmek isterimYasemin bunları yaptırırsa buraya bı resım atmak boynunun borcu
Bilmiyorum ki iste var bi anormallik ama ne bilmiyorumyok vazgeçtim
belki sorun dış görünüşünde değildir.
bilemedim eğlenceli bir tipe de benziyorsun ama belki konuşmaya başladığında sohbetinde iten bir şeyler vardır.
Cekici bikasinim dedigimde begenilmedim yasadim bunlari benAslinda he insanda cekicilik vardir
Sen cekici olmadigini dünüyorsun bilmeden bu konuda özgüvensiz davraniyorsun muhtemelen
Bu da hissedilen birsey
Inan düsündükerini sacarsin etrafina
Aska deger, cekici bir kadinim diye dolastiginda bunu da hissedecektir insanlar
Bir de bu yönden bak derim
Düsüncelerini bir gözden gecir
Hic flort ettigimi hatirlamiyorum.bilmiyorum nasil.edilirSorun tip değil boşuna para vermeyin...
Tarzınız karşı cinsle nasıl iletişim kurarsınız nasıl flört ederainiz?
Amcasinin oglu da olur bana ne farkeder ya hu esinin nesi olduguEşimin halasinin oğlu var olur mu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?