Hanimlar evde kaldim bana bi el atin sevabina

Nerelere estetik yaptırmalı mı ?
Sence

Yaş 33.Eli yüzü düzgün biriyim.İşim var arabam var şükür.Ama eş adayı bile yok.Olmayınca olmuyor.Kısmet diyorum bekliyorum.Karşıma çıkanlarla kafam uyuşmadı istemedim. Rabbim bize de nasip eder inş şöyleeeee gönlü güzel birini

Amin bacim

Pöfff yas 35 bi defa evlendim bosandim.illa kica da degil derdim.bi hayat arkadasi evlenmek de sart degil gozumde ben bielikte de yasarim.ama yok iste ya
E böyle koca bulmalıyım diye gezerseniz yanlış tercihler yaparsınız. Bi salın, akışına bırakın. Bu işler öyle estetikle çözülmez ki. Kendinizi sevin, kendinize güvenin. Erkekler kendilerine güvenen kadınlardan hoşlanırlar

Harikasın..

Aklima ilk gelen cekici degilim

Aslinda he insanda cekicilik vardir
Sen cekici olmadigini dünüyorsun bilmeden bu konuda özgüvensiz davraniyorsun muhtemelen
Bu da hissedilen birsey
Inan düsündükerini sacarsin etrafina
Aska deger, cekici bir kadinim diye dolastiginda bunu da hissedecektir insanlar
Bir de bu yönden bak derim
Düsüncelerini bir gözden gecir

Pesinden kostum.agladim zirladim o zaman sonra terkettim.6 sene sonra evlenelim diye geri geldi.hala uygulamami istiyo musun

yok vazgeçtim
belki sorun dış görünüşünde değildir.
bilemedim eğlenceli bir tipe de benziyorsun ama belki konuşmaya başladığında sohbetinde iten bir şeyler vardır.

Sorun tip değil boşuna para vermeyin...
Tarzınız karşı cinsle nasıl iletişim kurarsınız nasıl flört ederainiz?

Cekici bikasinim dedigimde begenilmedim yasadim bunlari ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…