Hanimlar evde kaldim bana bi el atin sevabina

Benim zeki olmama ihtimalimi orneklendirmeye calisacaginiza enerjinizi koca bulmam uzerine yogunlastirisaniz sayet

Benim zeki olmama ihtimalimi orneklendirmeye calisacaginiza enerjinizi koca bulmam uzerine yogunlastirisaniz sayet
Hemen yoğunlaştırıyorum ahahah doğru koca daha önemli hemen hmmm bunu yazmak istemezdim ama sorun bence düşünce biçiminde kafa da yani

buna bir şey yapabılırmıyız?

elimizde ne var onları bileyim de

Dislerimi ve gozlerimi ve dudaklarimi yaptirtcam zati.olay bu degil oneri istiyorum.soyle yaptir bole yaptir diye.yoksa surekli bi parcami koyup beni tamamlayin degil derdim

Dislerimi ve gozlerimi ve dudaklarimi yaptirtcam zati.olay bu degil oneri istiyorum.soyle yaptir bole yaptir diye.yoksa surekli bi parcami koyup beni tamamlayin degil derdim
Dıslerı tavsan dıs yaptır konusurken seksı olur belki dudaklarına oyle bi dolgu yaptır ki tum dolgucular aglasın lakabın dudak yasemin olsun o derece

Ya estetik icin soyle yaptır boyle yaptır nasıl diyelim sızı hıc görmedik ki ama ya, sımdı bu ıstedıgınız tavsiyeler cıdden zekice mi

Ben sevgilisi olan hahahah okula gitmeyi sevmeyen ağır bir gerizekalıyım hahahha
Bu arada jahaha ilkokulda da okuma yazmayı en son öğrenenlerdendim(zeka geriliği)
Ya yanlis anlasilma olmasin okuma yazmayi cozmwywn zeki degildir demiyorum elbette einstein ornegi var elimizde.gardner baba demis zekanin turu var diye.iste bende koca bulunan türden olandan yok ondan yardim istedim.

Valla baglandi bacim ya yok adam karaborsa
Olan da beni begenmiyo

Ya gormene gerek yok aslinda.bu kadar uazdiklarimdan sonra gorme zati.ama su tarz guzeldir bu tazr iyidir gibi ne biliym caresiz kalinca careyi sormakta buldum sacma olabimir haklisin

Beni enteresan bi sekilde hep kadinlar begenir zaten erkekler begenmez.bu hep böle oldu liseden beri

Valla baglandi bacim ya yok adam karaborsa
Olan da beni begenmiyo

Ögrencilik hayatinda falan nasildi bu durumlar
Yani hep mi bu sekildeydi, sanmiyorum
Yas azicik bile ilerleyince olay dgeisiyor
En kolayi ögrencilik zamaninda bulmak galiba
Ben de 21 yasimda evlendim anacim, fazla ortaliklarda dolanamadim

Ögrencilik hayatinda falan nasildi bu durumlar
Yani hep mi bu sekildeydi, sanmiyorum
Yas azicik bile ilerleyince olay dgeisiyor
En kolayi ögrencilik zamaninda bulmak galiba
Ben de 21 yasimda evlendim anacim, fazla ortaliklarda dolanamadim
Benim ogrencilikte de pek yoktu acikcasi dusununce simdi.ogrencilikte vuldugumla evlendiydim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…