hanımlar konu ben değilim.
bunu yapan ve "ay ne var ki ya" diyen birine "yahu ne var olur mu? napacak senin sağını solunu, karakterine baksın" dediğim için "sen çok yobazsın, bir erkeği mutlu etmeyi bilmediğin için kendin de mutlu olamayacaksın cevabı aldım.
hal böyle olunca anormallik bende mi ki acep diye düşündüm.
bunu yapan ve "ay ne var ki ya" diyen birine "yahu ne var olur mu? napacak senin sağını solunu, karakterine baksın" dediğim için "sen çok yobazsın, bir erkeği mutlu etmeyi bilmediğin için kendin de mutlu olamayacaksın cevabı aldım.
İstediğini alamayınca sinirlenip yobaz, istediğini çabuk alınca başından atmak için o...spu diyen canım Türk erkeği... Soyunuz kurusun hepinizin
Erkegi mutlu etmekle yolluluk arasindaki bayagi kalin cizgi....
Ayrica elin adamini niye mutlu ediyosam.
bir erkek böle mutlu oluyorsa erkekte sorun var demektir derhal kaçılmalı mümkünse yobazlığın dibine vurulmalı.
Yoo niye mutlu edemeyecekmişsin? Sanal sekssiz mutlu olmuyorlar mı erkekler? Brüssssss. Evlen, alasını edersin mutlunun.. If you know what I meanvallahi aynı fikirdeyim. ağzınıza sağlık.
anneme sordum "40 yıllık kadınım böyle şey duymadım" dedi.
kız bana atar yapınca sen erkeği mutlu edemezsin deyince bir garip oldum açıkçası benim doğrularım mı yanlış diye.
Arkadaşınsa,da bunu size anlatan arkadaşım dediğin kişiye yol ver...öyle arkadaştan insana hayır gelmezz söyle arkadaşını söyleyelim kim olduğunu diyede atasözümüz var...Ne işiniz olurki konu sahibi siz olun veya bi başkası olsun öyle.d öyle hayasız edebden bi haber kişiyle ? Böyle adamlardan uzak dur sonra başına hertürlü rezilliği getirir işin içinden bırak çıkmayı İnsanların içine bile çıkacak yüzünde olmaz tavsiyemi dikkate al......
Mutlu edeyim derken görüntüleri bir yerlere düşerse görür o zaman normalligi
Siz hiç karismayin
Boşver siz onun demesine mi Yobaz olacaksınız
Yuh!
Ayrıca sana yobaz diyen kişi arkadaşınsa arkadaşlığınızı da bir sorgula bence.
Erkegi mutlu etmekle yolluluk arasindaki bayagi kalin cizgi....
Ayrica elin adamini niye mutlu ediyosam.
Arkadaşınsa,da bunu size anlatan arkadaşım dediğin kişiye yol ver...öyle arkadaştan insana hayır gelmezz söyle arkadaşını söyleyelim kim olduğunu diyede atasözümüz var...
öyle değil de ben bekarım hala (yaş 35) bir yerlerde yanlış mı yapıyorum acaba diye düşünmüyor değilim.
İstediğini alamayınca sinirlenip yobaz, istediğini çabuk alınca başından atmak için o...spu diyen canım Türk erkeği... Soyunuz kurusun hepinizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?