hanımlar fikrinizi öğrenmek istiyorum

Mutlu edeyim derken görüntüleri bir yerlere düşerse görür o zaman normalligi
Siz hiç karismayin
Boşver siz onun demesine mi Yobaz olacaksınız

Yorumumda dediğim gibi anormallik adamdan cok karşısındaki bayanda bu tavizi vermesinde.

Erkegi mutlu etmekle yolluluk arasindaki bayagi kalin cizgi....
Ayrica elin adamini niye mutlu ediyosam.

İstediğini alamayınca sinirlenip yobaz, istediğini çabuk alınca başından atmak için o...spu diyen canım Türk erkeği... Soyunuz kurusun hepinizin

vallahi aynı fikirdeyim. ağzınıza sağlık.
anneme sordum "40 yıllık kadınım böyle şey duymadım" dedi.

kız bana atar yapınca sen erkeği mutlu edemezsin deyince bir garip oldum açıkçası benim doğrularım mı yanlış diye.

cnm bu duruma istediği yanıtı alamayınca kabalaşmak ve çirkefleşmek diyoruz sen bildiğin yoldan şaşma

Erkegi mutlu etmekle yolluluk arasindaki bayagi kalin cizgi....
Ayrica elin adamini niye mutlu ediyosam.

bir erkek böle mutlu oluyorsa erkekte sorun var demektir derhal kaçılmalı mümkünse yobazlığın dibine vurulmalı.

erkek dediğimiz yaratık bir insan ne yazık ki.
bir erkek bunu niye talep eder ya da hepsi mi talep ediyor benim bilgim yok bilemiyorum da yobaz dedi çekildi kenara yahu.

Yoo niye mutlu edemeyecekmişsin? Sanal sekssiz mutlu olmuyorlar mı erkekler? Brüssssss. Evlen, alasını edersin mutlunun.. If you know what I mean

Arkadaşınsa,da bunu size anlatan arkadaşım dediğin kişiye yol ver...öyle arkadaştan insana hayır gelmezz söyle arkadaşını söyleyelim kim olduğunu diyede atasözümüz var...

Mutlu edeyim derken görüntüleri bir yerlere düşerse görür o zaman normalligi
Siz hiç karismayin
Boşver siz onun demesine mi Yobaz olacaksınız

öyle değil de ben bekarım hala (yaş 35) bir yerlerde yanlış mı yapıyorum acaba diye düşünmüyor değilim.

öyle değil de ben bekarım hala (yaş 35) bir yerlerde yanlış mı yapıyorum acaba diye düşünmüyor değilim.

Size bunun imasini yapması yani lafı sen bunları yapmadigin için evde kaldın ddemeye getirmesi bile karsinizdakinin karakterinin nasıl olduğunu gösteriyor bence
Sadece is gereği tanisikliginizin olduğu birinin bunları size söyleyebilmesi de ayrı sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…