Eyvallah bacımHay klavyene sağlık!!
Oldu olacak hamama götürsün bir güzel incelesin vücudu güzelmi,gideri varmı diye ilişkiye başlamadan önce.bir erkeğin bir haftadır tanıdığı bir kadından sanal seks istemesi, aç şuranı bakayım, aç buranı göreyim demesi normal midir?
ben anormal olduğunu söylediğim için "yobaz zihniyetli" oldum.
siz ne düşünürsünüz?
ek bilgi verme gereği hissettim
hanımlar konu ben değilim.
bunu yapan ve "ay ne var ki ya" diyen birine "yahu ne var olur mu? napacak senin sağını solunu, karakterine baksın" dediğim için "sen çok yobazsın, bir erkeği mutlu etmeyi bilmediğin için kendin de mutlu olamayacaksın cevabı aldım.
hal böyle olunca anormallik bende mi ki acep diye düşündüm.
Oldu olacak hamama götürsün bir güzel incelesin vücudu güzelmi,gideri varmı diye ilişkiye başlamadan önce.
Ayrıca ileride tabiri caizse orasının burasının resmiyle şantaj yapmayacağı ne malum,neden güvensin ki.
Valla bunu kabul etmemek yobazlıksa bende yobazım arkadaş.
Ay ne yapayım,oranı göster,buranı göster deyince aklıma ,eskiden gelin hamamı yaparlarmış ya o geldihamam fantezisi
O zaman ben yobazin bayrak tasiyaniyimbir erkeğin bir haftadır tanıdığı bir kadından sanal seks istemesi, aç şuranı bakayım, aç buranı göreyim demesi normal midir?
siz ne düşünürsünüz?
bunu yapan ve "ay ne var ki ya" diyen birine "yahu ne var olur mu? napacak senin sağını solunu, karakterine baksın" dediğim için "sen çok yobazsın, bir erkeği mutlu etmeyi bilmediğin için kendin de mutlu olamayacaksın cevabı aldım.
Ne demek bu şimdibir erkeğin bir haftadır tanıdığı bir kadından sanal seks istemesi, aç şuranı bakayım, aç buranı göreyim demesi normal midir?
siz ne düşünürsünüz?
Ahahahah koptum yaahak yolu varken veri yolunu seçmek hiçte anormal değil tabi ki , arkadaşına öyle söyleseydin :)
O bahsettiginiz kisi kimse artik karsisindaki adam onu resmen xxx sitelerde hizmet veren kadin yerine koymus. O kadinda artik nasil kadinsa zerre kadar kendine saygisi yokmus belliki. Ben sizin yerinizde olsa pek samimi olmazdim oyle biriyle neme lazim pek saglam ayakkabi degil gibi duruyor. Ne demek ya elin adamina internette birde orani burani gosterip tatmin edeceksin simdi yazamayacagim ama bunun ne demek oldugunu herkes bilir yani.
Artik kadinda ne kadar dusuk seviyeli ise o bicim sitelerde o bicim adamlarla konusup bu sekilde talepleri karsiliyor, sizde bir gozden gecirin bu kadinla iliskinizi, bakalim gercek hayatta ne haltlar karistiriyor uzak durun derim.
Yaptigi seyin dogrulugu yanlisligi tartisilir o bir yana o kadar zeka noksani ki teknolojinin gunumuzde geldigi nokta asikar ortalik birsuru karaktersiz adamla dolu ciplak resimlerini kaydedip birde santaj yapsalar baska bir batakliga surukleseler nasil kurtulacak acaba. Artik o kadin kac yasinda ve hangi akilla bunlari yapiyor bilemem ama, size zarari dokunmadan uzaklasin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?