Hanımlar gebelikte kontrol hakkınızı kullanıyor musunuz?

Fatmagulsahin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2021
37
15
3
26
Merhaba hanımlar benim ilk gebeliğim bu yüzden tecrübesizim. Muayene kestikten sonra kontrol hakkımı kullanmali miyim sizce? Bu arada altı haftalık gebeyim hiç bir sıkıntım yok çok şükür bebiş sağlıklı şimdiden cevaplar için teşekkür ederim

Bende kullanmıyorum canm nolucak ki gitsemde 4 haftada bir çağırıyor zaten aynı şeyleri söylicek doktoru da bıktırmamak adına kullanmıyorum kendisi gel derse gidiyorum tahliller için vs

Sorunuzu anlamadım meraktan soruyorum
Muayene kestikten sonra kontrol hakkımı kullanmali miyim sizce?
Ne demek istediniz

Normalde keyfi olarak hiç kullanmadım ama bazı özel durumlarda gidebiliyorum, doktor kendisi de söylüyor zaten. Cinsiyeti belli olmadığı bir muayene gününde bir kaç gün sonra gelebilirsin demişti mesela.

Valla ben hareketlerini hissedene kadar her hafta gitmistim ki doktor iki haftada bir gel diyodu ama ben bir hafta zor dayaniyodum

Kullanmamıştım doktor ne zaman çağırırsa ozaman gidiyordum Sağlıcakla alın bebeğinizi inş kucağınıza

ne gereksiz bi durum bu。 bikere dusuk yaptigimda dr sureyi gecirmeden gel dedi digerindede memlekette gittigimde bebek pozisyonunda sikinti cikti gitmek zorunda kaldim。 10 gunde neyine bakilabilirki tekrar luzum gorurse cagirir ztn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…