tekrar hoşgeldn canım.eğer çalışıyorsan falan bize gün içinde zikirini ne zmn bitireceğini yazarsan seni ayrı takip etmeye çalışırız hayatm.tekrar katılmana sevindim :)
tekrar hoşgeldn canım.eğer çalışıyorsan falan bize gün içinde zikirini ne zmn bitireceğini yazarsan seni ayrı takip etmeye çalışırız hayatm.tekrar katılmana sevindim :)
Teşekkür ederim canım.evet çalışıyorum o yüzden hergün düzenli okuyamayabiliyorum.bir de bu sıralar tüp bebek tedavisine başlayacağız inşallah. Onun telaşı da var.ben en iyisi akşamları yazayım size okuduğumu.tedavim içinde dualarımızın bekliyorum.allah hepinizden razı olsun...
canım internetten de bulursun sanıyorum.çevirgel duası var.ben bundan 3 ay önce okudum.sıkıntılı Bi donem atlattık sorunlar yaşadık.hergun okumaya çalış hayırlısıyla rabbim boynunu bükük bırakmaz inşallah.
kızlar bende 1000 tane el varis okudum rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hafta sonu ben pek giremiyorum kızlar topiğe de cts ve pazar günü hangileri okunacak karar verilse bende ona göre evde okuyup pzt günü bilgi versem???
Arkadaşlar dualriniz kabul oldu yeğenim yoğun bakımdan çıktı hatta bana misafir oldu duanın gücü bu kadar cabuk iyileşeceğini drlar bile soylemediler.Allah hepinizden razi olsun.