- Konu Sahibi Kelebek1841
-
Sonucu 2 saate verirler aynı günSonuc ayni gun icinde cikiyor mu acaba
Sabahtan gitsem ogleden sonra verirler o zaman dimi aile hekimligi yakin oraya gitmeyi düşünüyorumSonucu 2 saate verirler aynı gün
Tabi Can'ım öğlene kadar bile sana bildirirler ama hiç kendini yıpratma hamilesin testte çok belli rabbim sağlıkla eline almayı nasip etsin evladını inşallahSabahtan gitsem ogleden sonra verirler o zaman dimi aile hekimligi yakin oraya gitmeyi düşünüyorum
Canım 3 gün önce bnmde adet günümdü idrar testi yaptım sonuç negatif diye attım sonra merak edip 5 dk sonra baktım 2. çizgi çok silikti seninki çok belirgin bnmkine göre. Dün hcg test sonucum 101.2 yani hamileyim çok şükür. Büyük ihtimal sende hamilesin. Belirtilerin var mı peki?Sizce sonuc nedir? Yarin adet gunum ama meraktan duramadim bugun yaptim testi. Lutfen yardim
T.c. Numarasindan ogreniliyo dimi ordan bi numara gibi bisey mi veriyorlar yoksaBen aynı gün içinde öğrenmiştim canım. Nette sağlık ocağı tatlil sonuçları sorgulama kısmından.
Ertesi gün de hemşire aramıştı zaten.
Beklemek çok zor biliyorum ama en fazla bir gün beklersin.
Cnm bnm sonuç 40 dkya çıktıSonuc ayni gun icinde cikiyor mu acaba
Belirtim pek yok aslinda sadece kasik agrim ve gogus agrim var onlarda normalde regl olmadan onceki belirtilerimin aynisi. Insallah dedigin gibi pozitiftir. Seninde hayirli olsun canim ne kadarlikCanım 3 gün önce bnmde adet günümdü idrar testi yaptım sonuç negatif diye attım sonra merak edip 5 dk sonra baktım 2. çizgi çok silikti seninki çok belirgin bnmkine göre. Dün hcg test sonucum 101.2 yani hamileyim çok şükür. Büyük ihtimal sende hamilesin. Belirtilerin var mı peki?
Ooo cok iyi gercekten ordan ayrılmadan beklerim :)Cnm bnm sonuç 40 dkya çıktı
Tabiki yazarim canim sonucu. Allahim butun isteyenlere nasip etsin insallahCanimm hayırlı olsun İNSAALLAH kan sonucu haberini de bekliyoruz ❤ darısı bizlere
Allah sana da nasip etsin inşallah hamilesindirBelirtim pek yok aslinda sadece kasik agrim ve gogus agrim var onlarda normalde regl olmadan onceki belirtilerimin aynisi. Insallah dedigin gibi pozitiftir. Seninde hayirli olsun canim ne kadarlik
4 haftalık canım. Bnmde sol kasık ağrım vardı hep. Adet günümden 1 hafta önce sancılarm vardı adet olcm sanmştmAllah sana da nasip etsin inşallah hamilesindir
Insallah tatlimAllah sana da nasip etsin inşallah hamilesindir
Rabbim butun isteyenlere nasip etsin insallah tatlimHayırlı olsun cnm hamişsin bence
Bizede dua et :)
Rabbim butun isteyenlere nasip etsin insallah tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?