Hanimlar hamile miyim tecrubelerinize ihtiyacim var yardim eder misiniz bana

Bide referans araligi var 0-5 yaziyo o ne demek ki. Cok sevindim Allahim butun isteyenlere nasip etsin insallah
canim 0-5 arasi cikarsa hamile degilsin 5 in uzerinde cikmasi gerekiyor hamile demeleri icin. adetine kac gun kala kan testi yaptirmis oldun canim. bence bir kac gun sonra tekrarlat bana deger biraz dusuk geldi. benim iki gun kala 140 cikmisti. ama korkma boyle dedigim diye sakin bebisin seninle sadece guvenceye al bikac gun sonra yenile testini tebrik ederim

Canim cok teşekkür ederim. Adetimin 1.gunu kan vermistim. Sali gunune kadin dogum doktorundan randevu aldim tekrar orda da takipe alirim insallah bi problem cikmaz ve Allahim butun isteyenlere nasip eder ins.

Sizce sonuc nedir? Yarin adet gunum ama meraktan duramadim bugun yaptim testi. Lutfen yardim
Benim arkadasimin da testi boyle cikmisti gozun aydin olsun simdiden benim de adetim 3 gun gecikti ama gecen hafta babami kaybettim buyuk ihtimal stresten gecikmistir diye dusunuyorum

Canim cok teşekkür ederim. Adetimin 1.gunu kan vermistim. Sali gunune kadin dogum doktorundan randevu aldim tekrar orda da takipe alirim insallah bi problem cikmaz ve Allahim butun isteyenlere nasip eder ins.
oh iyi yapmissin isi saglama al canim. dikkat de et kendine artik bundan sonra gozunuz aydin saglikla da kucagina al insallah

Kizlar bhcg degerim 70.04 yaziyo ne demek bu
Ay hadi hayirli olsun darisi diger isteyenlere olsun insallah! :) ilk 4 ay çok dikkat et sakın ağır kaldırma, uzanma esneme, çok zorlama hareketlerini miden bulanmazsa çok şanslısın bulanırsa da geçecek o süreçte korkma sağlıkla kucağına al inşallah canım son adetinin üstüne 40 gün koy ve o gün doktora git ilk kontrolüne :)

Ben battan 4 gün önce test yaptım negatif çıktı ümidimi kaybetmiştim sizi gördükçe ümitlensem mi ümitlenmesem mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…