- 15 Ağustos 2016
- 113
- 46
- 98
- Konu Sahibi Kelebek1841
-
Rabbim gönlüne göre versin insaallah ama test baya bi hamilelik gösteriyo yani :)))Insallah kizlar hemen yazarim sonuc belli oldugunda
Hamilesin cnmm kan testi yaptir. Tebrikler:)Sizce sonuc nedir? Yarin adet gunum ama meraktan duramadim bugun yaptim testi. Lutfen yardim
Bence hamilesin cnm ama senede heveslendirmek istemem bende de seninkinden biraz daha silik çıkmıştı ayrıca adetime 8 gün vardı bide kan tahlili yaptırdım şimdi hamileyim işallah sende de vardır ama çoğu kişi de yanılma payı çıkmış bende çıkmadı sende de çıkmaz hissediyorum ya bence hamilesin hadi hayırlısıSizce sonuc nedir? Yarin adet gunum ama meraktan duramadim bugun yaptim testi. Lutfen yardim
Yaptirdim canim yarin cikacakmis sonucHamilesin cnmm kan testi yaptir. Tebrikler:)
Bence hamilesin cnm ama senede heveslendirmek istemem bende de seninkinden biraz daha silik çıkmıştı ayrıca adetime 8 gün vardı bide kan tahlili yaptırdım şimdi hamileyim işallah sende de vardır ama çoğu kişi de yanılma payı çıkmış bende çıkmadı sende de çıkmaz hissediyorum ya bence hamilesin hadi hayırlısı[/QU
Ayy hadi insallah pozitif cikar canim heyecanla bekliyorum sonucu artik yanimla payi varsada kismet hayirlisi olsun tatlim
canim ne yaptin sabah tekrarladin miidrar tesitini kana gitmeden. kan testin cikti mi haber ver meraktan catladim bu saate kadar bekledim ancak sonuc alirsin diye guzel haberlerini bekliyorumBende yapip gitsem mi diye dusunmeden edemiyorum :) sabah nasil olacak bilmiyorum :)
Tatlim sabah kan vermeye gitmeden test yaptim yine ayni siliklikte cikti. Kan verdim yarin ogleden sonra cikacak sonuc dediler. Boyle olacagini bilseydim baska bi yere giderdim, yine giderdimde damarlarimi hep patlattilar kollarim aciyo. Artik yarini bekliyorum merakla. Ayrica ilgin icinde cok tesekkur ederim canim, merak etmen cok sicak geldi banacanim ne yaptin sabah tekrarladin miidrar tesitini kana gitmeden. kan testin cikti mi haber ver meraktan catladim bu saate kadar bekledim ancak sonuc alirsin diye guzel haberlerini bekliyorum
Ayy insallah canim kan verdim yarin sonuc belli olacakÇok yüksek ihtimal hamilesin canım. Çünkü benim testimde böyle çıkmıştı. Tebrikler
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canımAyy insallah canim kan verdim yarin sonuc belli olacak
Aminn canim sagolasinİnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım
hamile haberi almak beni mutlu ediyor canim. cunku biliyorum pozitifi gorene kadar insan ne zorlu donemden geciyor ve bir kisi daha hayaline kavusuyor. artik haber edersin yarina ama korkma bugunde gormussun ikinci cizgiyi Allahin izniyle bebisin seninleTatlim sabah kan vermeye gitmeden test yaptim yine ayni siliklikte cikti. Kan verdim yarin ogleden sonra cikacak sonuc dediler. Boyle olacagini bilseydim baska bi yere giderdim, yine giderdimde damarlarimi hep patlattilar kollarim aciyo. Artik yarini bekliyorum merakla. Ayrica ilgin icinde cok tesekkur ederim canim, merak etmen cok sicak geldi bana
Amin canim benim insallah belli olunca haber edicem hemenhamile haberi almak beni mutlu ediyor canim. cunku biliyorum pozitifi gorene kadar insan ne zorlu donemden geciyor ve bir kisi daha hayaline kavusuyor. artik haber edersin yarina ama korkma bugunde gormussun ikinci cizgiyi Allahin izniyle bebisin seninle
hadi bakalim hayirli guzel haberlerin olsunAmin canim benim insallah belli olunca haber edicem hemen
Kizlar bhcg degerim 70.04 yaziyo ne demek bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?